Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yoooo 6 yı geçiodu eve geldiğimde...sabah yürüyüşe gittim sonra kayınannemle bize geldik kahvaltı yaptık...sonracıma kayınanneme gittik kahve içtik...ordan ablama gittik annem kayınannem ben...ordan annemi laser e götürdümmm...bayağ yogundu...eve geldim ama içim sıkıldı niese...
VAY BAYAĞI KOKOŞSUNUZ SİZ AYOL:12::12: AYY ÖZENİYORUM VALLA SİZE NE GÜZEL İLİŞKİLERİNİZ VAR:31::31::31: ARADA ANLATTA ÇATLIYK DİYOM SANA HİÇ ANLATMIYON:6::6:
evet 13 ..14 saat çalışıyor ama sağlam eşim bırakmadıkça işten atmazlar... bu işyerinde 11 senedir çalışıyor
ama sigortamızı kendimiz ödüyoruz onun içinde biraz fazla veriyorlar

İLGİNÇ NİYE YATIRMIYOLARSA:26::26:UZUN ZAMAN ÇALIŞIYOR OLMASI ÇOK GÜZEL:34::34:AMAN NAZAR DEĞMESİN BENİM BİRAS NAZARIM DEĞER DE:nazar::nazar:

eh işte ben iyiyimde size küsüm birascık :19: yokluğumu fark etmemişsiniz bileem :19: bi belinayım merak etmiiş :16:

başak sormuştu sara, bengisu bide merveyi sormuştu nerde diye bende demiştim bengisu kocasını uyutup kaçar gelir demiştim senide konuşmuştuk yani nasıl okuduysan artık:19:

eh işte ben iyiyimde size küsüm birascık :19: Yokluğumu fark etmemişsiniz bileem :19: Bi belinayım merak etmiiş :16:

yyooooo bende fark ettim. Senin yokluğun fark edilmiycek gibimi kızzzz:48::48::48::48: Sadece dile getirmedim ama aklıma düştün yani:8::8::8:

Kocişin salmadı heralde:4:

Abimde hep aynı saatlerde istiyo neti off veriyom ben yine kıslar offffffff çıldırıcım yaaaaaaaaa:35::35::35::35::35::35::35::35::35:

merhabaaaaa nasılsınız arkadaşlar, yaaa hürremi izleyen varmı çok üüzldüm ben küçücük bebeğe yaaa ağlaya ağlaya izliyorumm:43::43: ölecek dimi:((

yyooooo bende fark ettim. Senin yokluğun fark edilmiycek gibimi kızzzz:48::48::48::48: Sadece dile getirmedim ama aklıma düştün yani:8::8::8:

Kocişin salmadı heralde:4:
evet accık öyle oldu eyken kocişimle ilgilendim :16:
başak sormuştu sara, bengisu bide merveyi sormuştu nerde diye bende demiştim bengisu kocasını uyutup kaçar gelir demiştim senide konuşmuştuk yani nasıl okuduysan artık:19:

valla bilemiycem geçen geldim kimse yoktu didim kimse beni sormamış bile beloşun dışında o msjıma baktım kaale alıp kimseler yorum bilem yapmamıış :19:

evet accık öyle oldu eyken kocişimle ilgilendim :16:

valla bilemiycem geçen geldim kimse yoktu didim kimse beni sormamış bile beloşun dışında o msjıma baktım kaale alıp kimseler yorum bilem yapmamıış :19:

ozaman yazmıştık başak sormuştu bende öyle yazmıştım

merhabaaaaa nasılsınız arkadaşlar, yaaa hürremi izleyen varmı çok üüzldüm ben küçücük bebeğe yaaa ağlaya ağlaya izliyorumm:43::43: ölecek dimi:((

ne ölmesi kız ilaahi yaa o çok hastalıklı zaten narin bi yapısı vardı kamburda zaten onu anlıycaklar sanırım şimdide :18:

ama tarihte hürremin 3 oğlu 1 kızı var diye biliyorum,eee hangisi ölecek o zaman:18::18:

cihangir 15 yaşında ölüyo abisi mustafanın babası tarafından çadırında 7 dilsiz cellatla boğdurulup öldürülmesine şahit olup kendini çöllere atıyo cihangir orda ölüyo sonra mehmeti zehirliyerek öldürtüyolar sancakdayken iboyla mahidevran birleşip en son geriye selimle beyazıd kalıyo onlarda taht kavgasına tutuşuyolar mihrimahla hürrem beyazıdı tahta geçirmeye çalışıyo sonra hürrem ölüyo en son selim geçiyo tahta beyazıtı öldürüp öyle yaani kısacana

Back
X