Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm ayrı degıl annesının yanına geldı bı surelıgınee gezmeye:26:

bu arada esınle zor gunler gecrımısın inş bundan sonra inş hersey gusel olur bu arada özurlu derken:44::26::14:

çok sağol tatlım :16::16::16:
inşallah hepimizin bütün isteyenlerin kucakları bebişlerle dolsun sağlıklı mutlu bizi bizden başka kimse anlamıyor canım

özürlü olgunlaşma özürlüsü tatlım yani bi türlü yaşın gerektirdiği kişi olamadık:9:
başak ya hemen anladı da sormadı ya da hiç önemsemedi bile:20::57: ne özürü ablamızsın işte dedi geçti:5::5::5:

çok sağol tatlım :16::16::16:
inşallah hepimizin bütün isteyenlerin kucakları bebişlerle dolsun sağlıklı mutlu bizi bizden başka kimse anlamıyor canım

özürlü olgunlaşma özürlüsü tatlım yani bi türlü yaşın gerektirdiği kişi olamadık:9:
başak ya hemen anladı da sormadı ya da hiç önemsemedi bile:20::57: ne özürü ablamızsın işte dedi geçti:5::5::5:

ayy ablacım cok uzuldumm :14::14: rabbım yardımcın olsunnn ıns bebgın tez zmanda gelırr:16: basak anlamamıstr yoksam sorardıı

sende burdasın ama yazmadın merve vardı oda kaçtı bide yeni bi arkadaş vardı oda kaçtı anam herkesi kaçırdım ben:43:

ben dızı ızlıyrm suskunlarr dıkkatım onda abla bıtcek sımdıı

bende az elişi yapayımda sonra yine gelirim
kız cıkma burdayım benn bıde bı konu var ona yorum attım sınır oldum yaa

ben bi kahve yapiiiiim:68: gece uzun çalışıcam bu akşam offfff:ssz::ssz::ssz:

ne calısmasıı

ayy ablacım cok uzuldumm :14::14: rabbım yardımcın olsunnn ıns bebgın tez zmanda gelırr:16: basak anlamamıstr yoksam sorardıı

ben dızı ızlıyrm suskunlarr dıkkatım onda abla bıtcek sımdıı

kız cıkma burdayım benn bıde bı konu var ona yorum attım sınır oldum yaa

ne calısmasıı

ne konusu bakma sende başka konulara sinirlerin bozulmasın
bende baktım kimse yok bari elişi yapayım dedim

merve nereye kactı:4::4:

bilmiyorum kaçtı oda:31:

Back
X