şimdi bugünü sayma bi yandan iş yapıyorum bi yandan size yazıyorum dosya kaydederken (her bir kayıt 5-10 dk sürüyor) yani evdeyim sayılmaz çalışıyorum gene
1- Az iş olduğu günler : (ki bu çok nadir olur ayda 1-3 gün) sabah çıkarız her insan evladı gibi 6-7 de çıkarız evimize geliriz.. bu günlerde pek sorun yok..ama gene yetişmiyor hiçbirşey nedeninide aşağıda anlatıcam.
2- Çok aşırı yoğun günler : (bu da ayda 10 gün diyelim) sabah çıkar gece 3-4 sabah 5 gibi geliriz.. bugünlerde de sorun yok çünkü zombi gibi gelir bişeyler yer yatarız..evi görmeyiz bile
3- Normal zamanlar : (bu da ayda kalan 17-19 gün diyelim) sabah çıkar gece 10-11 gibi geliriz.. işte bu günlerde sorun var çünküüü
sebepler :
1-bu saatten sonra ne elektrik süp. ne çamaşır bulaşık mak. ne de başka bir gürülütülü iş yapamıyorum apartmandakilerin hepsi tavuk 9-10 hepsi uyumuş oluyorlar
2-acele yemek hazırlığı yapıyorum genelde ızgara pilav salata gibi pratik şeyler yapmak zorunda kalıyorum sulu yemeklere de hasretim
3- yemek yiyiyoruz zaten yorgunluktan kafalar patlamak üzere kalkıp ütü toz alma gibi sessiz yapılacak işlere de halim olmuyor inanın ama ev düzenli olsa onları yapıcak motivasyonum da olur.. ama evde bir ton iş varken kalkıp ütü yapmak süpürmeden toz almak bana garip geliyor
4-bu durumda geçirilmiş bir haftanın sonunda evin halini çamaşırı temizliği siz düşünün bütün pazar günüm temizlikle geçiyor gene de ince temizliğe vakit kalmıyor genel temizliği yapmaktan:88:
ve hiçbir zaman da içime sinmiyor ben istiyorum ki bir şekilde vakit ayırıp ya da sihirli bir yol bulup hafta içi evimi temiz tutayım pazar günü de ince temizlik yapabileyim
eşim eskiden yardım ediyordu ama son 1 yıldır artık o pazarları da öğlene kadar uyuup kahvaltı edip işe gene gidiyor garibim
bana bi fikir verin bakalım nasıl pratik evimi hafta içi hep temiz tutabilirimsizler pratik kızlarsınız aklınıza gelir bişeyler.. gelmese de gaz verin banaaa
![]()
gercekden ısın zormuss:18: eşın yardım etse yukun azalır gıbı gelıyo cunku esım evdeyken ıleımız bız ortak yapıyoruzz bıde yatarken otrma odamı falan topluyrm gıydıgımız cıkartıgımız an yerını koyuyrzz yatmadan bulasıkalrımı makınaya koyuyrmm sabah uyndıgımdaa evım toplu oluyoo

tabı sana fıkırler vermek ısterdım ama henuz2 yıllık evlıyım vee tecrubem yok herseyı yenı yenı ogrenıyrumm