Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

şimdi bugünü sayma bi yandan iş yapıyorum bi yandan size yazıyorum dosya kaydederken (her bir kayıt 5-10 dk sürüyor) yani evdeyim sayılmaz çalışıyorum gene :25:

1- Az iş olduğu günler : (ki bu çok nadir olur ayda 1-3 gün) sabah çıkarız her insan evladı gibi 6-7 de çıkarız evimize geliriz.. bu günlerde pek sorun yok..ama gene yetişmiyor hiçbirşey nedeninide aşağıda anlatıcam.

2- Çok aşırı yoğun günler : (bu da ayda 10 gün diyelim) sabah çıkar gece 3-4 sabah 5 gibi geliriz.. bugünlerde de sorun yok çünkü zombi gibi gelir bişeyler yer yatarız..evi görmeyiz bile:9:

3- Normal zamanlar : (bu da ayda kalan 17-19 gün diyelim) sabah çıkar gece 10-11 gibi geliriz.. işte bu günlerde sorun var çünküüü

sebepler :
1-bu saatten sonra ne elektrik süp. ne çamaşır bulaşık mak. ne de başka bir gürülütülü iş yapamıyorum apartmandakilerin hepsi tavuk 9-10 hepsi uyumuş oluyorlar:19:
2-acele yemek hazırlığı yapıyorum genelde ızgara pilav salata gibi pratik şeyler yapmak zorunda kalıyorum sulu yemeklere de hasretim:5:

3- yemek yiyiyoruz zaten yorgunluktan kafalar patlamak üzere kalkıp ütü toz alma gibi sessiz yapılacak işlere de halim olmuyor inanın ama ev düzenli olsa onları yapıcak motivasyonum da olur.. ama evde bir ton iş varken kalkıp ütü yapmak süpürmeden toz almak bana garip geliyor:17:

4-bu durumda geçirilmiş bir haftanın sonunda evin halini çamaşırı temizliği siz düşünün bütün pazar günüm temizlikle geçiyor gene de ince temizliğe vakit kalmıyor genel temizliği yapmaktan:88:

ve hiçbir zaman da içime sinmiyor ben istiyorum ki bir şekilde vakit ayırıp ya da sihirli bir yol bulup hafta içi evimi temiz tutayım pazar günü de ince temizlik yapabileyim:43:

eşim eskiden yardım ediyordu ama son 1 yıldır artık o pazarları da öğlene kadar uyuup kahvaltı edip işe gene gidiyor garibim:50:

bana bi fikir verin bakalım nasıl pratik evimi hafta içi hep temiz tutabilirim:4: sizler pratik kızlarsınız aklınıza gelir bişeyler.. gelmese de gaz verin banaaa:52:

gercekden ısın zormuss:18: eşın yardım etse yukun azalır gıbı gelıyo cunku esım evdeyken ıleımız bız ortak yapıyoruzz bıde yatarken otrma odamı falan topluyrm gıydıgımız cıkartıgımız an yerını koyuyrzz yatmadan bulasıkalrımı makınaya koyuyrmm sabah uyndıgımdaa evım toplu oluyoo :12::12:
tabı sana fıkırler vermek ısterdım ama henuz2 yıllık evlıyım vee tecrubem yok herseyı yenı yenı ogrenıyrumm:17::17:

cnmmm allah göstermesin allah korusunnn bebeiniii cnmmmm
moodcum tatlım aminnn :16::16:
bebgım haıyr dıyelım hayır olsunn:16::16::16::16::16:
aynen canım hayır olsun diyorum zaten sabahtan beri:16:
ay canım allahım ikiniziide korusun
sağol canım benim aminnn:16:
allah korusun yarabbim.

aminnnnn sevinçcim :16::16::16: işte bilinç altıma yerleşiyor sonra kabus oluyor bana nolcak

gercekden ısın zormuss:18: eşın yardım etse yukun azalır gıbı gelıyo cunku esım evdeyken ıleımız bız ortak yapıyoruzz bıde yatarken otrma odamı falan topluyrm gıydıgımız cıkartıgımız an yerını koyuyrzz yatmadan bulasıkalrımı makınaya koyuyrmm sabah uyndıgımdaa evım toplu oluyoo :12::12:
tabı sana fıkırler vermek ısterdım ama henuz2 yıllık evlıyım vee tecrubem yok herseyı yenı yenı ogrenıyrumm:17::17:

sağol canım olsun bu iş deneyimle olmuyor tatlım bak ben 7 yıllık evliyim hep gece gündüz çalışmama rağmen evim hep tertemiz mis gibiydi düzenliydi ama bu özellikle son 6-7 aydır belki 1 yıldır emin değilim yavaş yavaş oldu zıvanadan çıktı herşey elimin pratikliği mi gitti yapmayınca yoksa gizliden bir red mi ediyo bünye hem iş hem ev yürütmeyi yoruldum mu bunaldım mı bilmiyorum ama şuan evi de işi de salıverme lüksüm yok bi şekilde çzüm bulmak zorundayım yoksa deliricem vicdan azabından:18::18:

moodcum tatlım aminnn :16::16:

yeşilcim öncelikle bebişin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin tatlım..rüyaların için kendini hiç üzme kötü şeyler getirme aklına ve kalbine canım annelik içgüdüsü işte tabiki korkuyorsun etkilenmişsin ama sen hep güzel şeyler düşün onun ne kadar tatlı ve sağlıklı olduğunu kendine de çok iyi bak tabi..
allah hayırlara çıkarsın rüyanı bence bebeğine ömür verilmiş tatlım :16: allahım korusun meleğini..

yeşilcim öncelikle bebişin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin tatlım..rüyaların için kendini hiç üzme kötü şeyler getirme aklına ve kalbine canım annelik içgüdüsü işte tabiki korkuyorsun etkilenmişsin ama sen hep güzel şeyler düşün onun ne kadar tatlı ve sağlıklı olduğunu kendine de çok iyi bak tabi..
allah hayırlara çıkarsın rüyanı bence bebeğine ömür verilmiş tatlım :16: allahım korusun meleğini..

teşekkür edersim sessacım :29: güzel dileklerin için kocamannn aminnnnnnn diyorum :16::16:
iyi düşünmeye çalışıyorum canım ama yinede bilinç altım etkiliyor demekki beni....
inşallah canımmm inşalahhhhh
buarada tanışmışmıydık biz hatırlamıyorum ama hoşgeldin topiğimizeeeeeeee :16::16::16::16:

teşekkür edersim sessacım :29: güzel dileklerin için kocamannn aminnnnnnn diyorum :16::16:
iyi düşünmeye çalışıyorum canım ama yinede bilinç altım etkiliyor demekki beni....
inşallah canımmm inşalahhhhh
buarada tanışmışmıydık biz hatırlamıyorum ama hoşgeldin topiğimizeeeeeeee :16::16::16::16:

hoşbulduk tatlım dün akşam ben de geldim ilk tanışmadık sanırım ben 2 gündür uyumuyorum da kafam pek yerinde değil sanırım birebir tanışmadık.. gerçi ben ilk sayfaları biraz okudum da senin hamileliğine çok sevindim hatta seni ilk hamile çıkıcak sandım ama sonra bi hesapladım yok dedim daha olmayacak nitekim o ay olmadın :1::1: ama o zaman sen olacağını bilmiyordun ama ben bi sonraki ay hamiş olacağını biliyordum:21: sonrasını okumadım canım çok uzun ayol amma çene yapmışsınızzz aaa hepsini okuyasım geldi :1:ama çok garip bir şey 3,5 ay öncesini okuyup da şimdiye atlamak biliyomusun?

sanki zaman tünelinden geçmişim gibi geliyor bak sana sorayım yakalamışken pembe dizi gibi ayol merak ediyorum:52::52::52:

kızlar bı topukde arkadas 4 gun kala batına hamıle kaldıgını ogrenmıs evde test yapmıs daha 2 nısan ama degerı cok yuksek cıkmıs benımde 2 nısan 2 gun kaldı acana yapsammı kı:44::44::44:

sanki zaman tünelinden geçmişim gibi geliyor bak sana sorayım yakalamışken pembe dizi gibi ayol merak ediyorum:52::52::52:

1- erenaya noldu kayıp umarım iyidir bebeği gelmiştir onun da:16:
2- dolunaya noldu kayıp... inşallah en hayırlısı neyse onun için o olmuştur ve mutludur ben çok sevmiştim onu daaa
3- başak çalışıyordu işten çıkmak istiyodu o da çıkmış sanırım inş. onun da bebişi vardır haberini verir..neden o da gelmiyo artık topişini sevmiyo mu artık TKB lik böyle mi oldu artık:kkk:

şimdilk merak ettiklerim bunlar aklıma gelirse gene sorarım :1:pınarı sordum dün başak hamile olunca bizi bıraktı dedi:20:
erenay vardı kayıp merak ediyoruz dedi.. kimse bilmiyo onu sanırım

yani böyle birden 3 ay sonrasına geçip bazı şeyleri değişmiş görünce ben de merak ettimmmmm

tabi ben ilk 300-500 sayfayı çok hızlı bi şekilde okudum yani böyle ışık hızında nerdeyse

kızlar bı topukde arkadas 4 gun kala batına hamıle kaldıgını ogrenmıs evde test yapmıs daha 2 nısan ama degerı cok yuksek cıkmıs benımde 2 nısan 2 gun kaldı acana yapsammı kı:44::44::44:

bence biraz daha sabret canım erken çıkmayabiliyor sonra boş yere moralin bozulur

bayılıyorum böyle hamarat hatunlara bak nasıl uçuyo şunaaa ay nasıl özeniyorum size bir bilseniz ben de temizlik yemek yapmak istiyorum böyle hergünnnn:14:
şunun sırlarını bana da verin bak size zaman derdimi anlatayım sewinç hanım:6::6:

ben çok pratiğimdir canım bide aceleciyim tahammülsüzüm :10::10:
yapacak bir işim varsa uykularım kaçar sabahın köründe kalkar hallederim işimi
mesela salı günü 15 kişi misafir ağırladım
üstelik tek başıma :37:

ama moralim bozulmaz aklımda kalıp kendimi yiyiceğime diğer aylara bakarım diyorsan yap kurtul ama yaptıktan sonra ay negatif çıktı ama ya 3 gün sonra gene mi yapsam 5 gün sonra gene mi yapsam deme tatlım.. bunun sonu yokkk:44::44:

sağol canım olsun bu iş deneyimle olmuyor tatlım bak ben 7 yıllık evliyim hep gece gündüz çalışmama rağmen evim hep tertemiz mis gibiydi düzenliydi ama bu özellikle son 6-7 aydır belki 1 yıldır emin değilim yavaş yavaş oldu zıvanadan çıktı herşey elimin pratikliği mi gitti yapmayınca yoksa gizliden bir red mi ediyo bünye hem iş hem ev yürütmeyi yoruldum mu bunaldım mı bilmiyorum ama şuan evi de işi de salıverme lüksüm yok bi şekilde çzüm bulmak zorundayım yoksa deliricem vicdan azabından:18::18:

canım imkanın varsa ev işlerine dip bucak arada kadın alsana
ben ev hanımıyım bazen ağır işler için kadın alırım yardım eder sağolsun

ben çok pratiğimdir canım bide aceleciyim tahammülsüzüm :10::10:
yapacak bir işim varsa uykularım kaçar sabahın köründe kalkar hallederim işimi
mesela salı günü 15 kişi misafir ağırladım
üstelik tek başıma :37:

ay maşallah tatlım sana yaaa... işte bak ben de böyleydim ama artık yapamıyorum noldu bana bilmiyorum ama ben zaten eskiden de sabahın köründe kalkıp yapmazdım hep çalıştığımdan hep akşam ve haftasonuuu..

sen şimdi bi bana klasik bi gününü anlatsana şöyle temizlik sırası ben bi gaza geleyim :9:
bir de sabahın körü dediğin kaç mesela siz müstakil evde mi oturuyosunuz canım ben gürültü olucak diye ne gece ne de sabah çok erken yapamıyorum çok da ince düşünmemek lazım sanırım di mi:17:

canım acele etme bence bende 3 gün kala öğrendim evdeki testte sonra kanda 500 küsürlerde çıktı
sonrası malum düşük yaptım gitti
bazen erken yumurtlama olmuş olabiliyor sabret bence

slm canım aynı şeyden bende dertliyim, yardım eden olsa süper olur ama oda yok, iş olunca yarına bırakmamak çözüm gibi gözüksede herzaman yapamıyorum bunu bile:19::54:

canım imkanın varsa ev işlerine dip bucak arada kadın alsana
ben ev hanımıyım bazen ağır işler için kadın alırım yardım eder sağolsun

ay çok güzel söylüyosun tatlım ama sorun evin 1 hafta öyle kalamaması yani kadın da tutsam 3 gün sonra gene aynı olucak herşey biliyorum.. ya sürekli haftada 2-3 gelecek kadın ona da madi gücüm elvermez.. benim evi sürekli düzenli temiz tutmanın bu çalışma temposunda bir yolunu bulmam lazım.. yani bi plan proje ve onu kararlıkla uygulamam lazım..

mesela acaba diyorum sen şimdi sabah dedin ya hiç huyum değildir ama denesem bir sabahları 9 yerine 7 de kalksam 2 saat temizlik yapsam işe gitmeden ayıp olur mu apartmana gümbür gümbür :122::122::122:

slm canım aynı şeyden bende dertliyim, yardım eden olsa süper olur ama oda yok, iş olunca yarına bırakmamak çözüm gibi gözüksede herzaman yapamıyorum bunu bile:19::54:

üzülme tatlım bak şimdi ışık hızı sevinç:10: bize çok güzel taktikler vericek biz de gaza gelicez silkelenicez sonra da evi silkeleyecez zaten 2 tane söyledi aslında 1- arada bir yardımcı bulun 2- sabahın köründe kalk yap ( tabi bunu ben kendim çıkardım aradan :)

Back
X