Canım çık sen çık arım balım peteğim uyu sen
Uyku düzenini bozma hadi uykun gelmişken kaçırmaa
kız uyku duzenımı var bozuldu bozulacagı kadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çık sen çık arım balım peteğim uyu sen
Uyku düzenini bozma hadi uykun gelmişken kaçırmaa
Kocam üzdü dövün onuu![]()
Evet anladın bravoama küstüğünü anladım yinede
inşallah büyük bişey değildirde yarına barışırsınız
nooldu naaptı dövelim hemenama sen kıyamazsınki başkasına onu dövdürmeyedee sen çakaydın ya iki taneee
![]()
Evet anladın bravo
Yok barışmayacağımm bananee
Hiçte kıymayacağım bu sefer serbest dövebilirsinizz
Kavga ettik annemi aradım ben geliyorum dedimolur öle seyler tatlım biz aranıza gırmeyek
bak gecen bende kustum barıstıkkkuzulme bebgımm
sorun ne pekıı cozulmeyecek degıldır emınım
kız senin koca polis sonra devletin memurunu dövdük diye bizi içeri atmasınlar:18:
Kavga ettik annemi aradım ben geliyorum dedim
Sonra kavgamız dahada şiddetlendi Başlayış sebebini hatırlamıyorum bile inan
Ama konu konuyu açtıı öyle işte
Valla müsade var sizeee serbest bir şeycik olmazz ben üstlenrim siz dövün![]()
Ya kuzum hep uyuyor hep uyuyor tamam anlıyorum yoruluyorgene uyududa senle ilgilenmedimi diyecem gececiydi sanırım seninki bu aralar :26: noolduki neden üzdü seni naaptıkii damarınamı bastı?
Kavga ettik annemi aradım ben geliyorum dedim
Sonra kavgamız dahada şiddetlendi Başlayış sebebini hatırlamıyorum bile inan
Ama konu konuyu açtıı öyle işte
Valla müsade var sizeee serbest bir şeycik olmazz ben üstlenrim siz dövün![]()
Bazen çok sıkılıyorum hee şey üstüme geliyorr 4 duvar arasındayım
Eşimde beni anlamayınca canım daha çok sıkılıyo iştee![]()
Evet ama bazende gururu kırıldımı biraz zor yumuşuyo insaninsan kızgın olduğunda hiç barışmayacak gibi hissediyo hiç acımıyo ama kızgınlık geçtikçe kıyamıyosun yine
ahh merve annen baska sehırde degılmı annem neden kadını aradın onuda orda telasa verdınkız okadarmı buyuk sorun varda gıdeceksın tatlım bıraz sakın ol bebgım yaa
Ya kuzum hep uyuyor hep uyuyor tamam anlıyorum yoruluyor
Ama bende 4 duvar arasındayım gezmek istiyorum ne bilem anlamıyo beni işte
Bu bebek konusunda sıkkın canım bu aralar Ben sanki seni sıkıştırıyormuyum diyo
Yok bide sıkıştır dedim sigortalarım attı sen sıkıştırsan kaç yazar dedim![]()
Bazen çok sıkılıyorum hee şey üstüme geliyorr 4 duvar arasındayım
Eşimde beni anlamayınca canım daha çok sıkılıyo iştee![]()
ah be canim amaaaannnn bu kocalar yok mudaha dün sabah benimki anasiyla beni takti birbirimize sonra bi telefon gelmesiyle firladi gitti biz kaldik kaynanayla basbasa
bazen gözüme baka baka yalan söyler.. sükretsem mi yoksa kahretsem mi bilemiyorum ama benim de bi özelligim var yalani aninda yakaliyorum, bi ipucum olsama bile hissedioyrum ve polislerin capraz sorgusu gibi lafa tutarak cikariyorum.. diyorum ki ya neden yalan söylüyorsun??? bir de gecip karsima güler... almanyadayim ben canim, beni aldi getirdi buraya, resmen atti ortaya ne b.kun varsa ye der gibi dra bile götürmedi ilk bebegim düstü benim ve düsügüm bu ve ailesi yüzünden oldu
yaptiklari sevgisizlikten degil kesinlikle, bilmediklerinden kadin ruhundan anlamadiklarindan ya da aileden görmediklerinden.. üzülme sen, esinin sucu nedir bilmyiorum ama hepsi asagi yukari benzer seyler yapiyor anliyorum seni.. benimki de beni hic anlamaz bir de karsima gecip hakli hakli laf söyler
![]()
Ya kuzum hep uyuyor hep uyuyor tamam anlıyorum yoruluyor
Ama bende 4 duvar arasındayım gezmek istiyorum ne bilem anlamıyo beni işte
Bu bebek konusunda sıkkın canım bu aralar Ben sanki seni sıkıştırıyormuyum diyo
Yok bide sıkıştır dedim sigortalarım attı sen sıkıştırsan kaç yazar dedim![]()
Evet ama bazende gururu kırıldımı biraz zor yumuşuyo insan
Evet canım onlar başka şehirde annemgile gitmek istiyorum dedim
Yok dedi tatil amaçlı herkes gidiyo ama dedim
Sende hep arkadaşlarına mı özeniyosun dedi ben iyice dellendim
Biliyorum annemi aramam hata ama ilk defa yaptım bunu çok pişman oldum
Dayanamadım ne yapayım
Evet ama bazende gururu kırıldımı biraz zor yumuşuyo insan
Evet canım onlar başka şehirde annemgile gitmek istiyorum dedim
Yok dedi tatil amaçlı herkes gidiyo ama dedim
Sende hep arkadaşlarına mı özeniyosun dedi ben iyice dellendim
Biliyorum annemi aramam hata ama ilk defa yaptım bunu çok pişman oldum
Dayanamadım ne yapayım
aynı sorun bedede var gece gunduz uyuyo ya ısten gelıyo yarım saat yemek yarım saat durdu durdu yoksam hemen uyuyo bende bunaldım bıde kıskanc calıstırmıyoo 4 duvarda sıkıstımm canım ama yapacak bısı yok dayanacagızz![]()
aynen bizdede oluyor eşim izinliyken evde durmak istiyor bende gezmek istiyorum zaten normalde 11..12 lerde gidip gecenin bi yarısı geliyor haftada bigün gezmek isteyincede yoruluyorum diyor sanki ben ona bütün gün gezelim diyorum ve ben seni kısıtlıyormuyum gez diyor yani eşimle gezmek istediğimi anlamıyor sonrada pişman oluyor...
canımya biraz ağır olmuş sanki sinirliyken bide böyle söylemen oof yarına inşallah halledersiniz
Benimde çalışmama müsade etmez canım
Geçektende düşünüyorum yapacak hiçbir şey yok maleseff!!!
surad ıkı uc gn once bızde o hatayı yaptık annemın yanına gttık ben bıttı dıye agladım kadın hastalandı 2 gün gecmeden barıstık neye yaradı annemı uzdugumle kaldım canım anneı ara msj cek barıstık de emınım barısacaksınız ortada aldatma yok kaeı kız kumar yoksaa hersey düzelirr merak etme kendınız üzme bilee sakın sessiz otur tatlım