Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

valla benimki düşkün sayılır ama bana düşkün tabi yoksa hiç öyle başkalarına bakayım edeyim çapkınlıkla falan işi yoktur gözü benden başkasını görmez göstermemde zaten ona fırsat vermiyom mesela ne zaman evde olsu biz genelde hep yaparız bazen günde 23 bile olabiliyo bende eşimi zaten genelde bi gün görüyom bi gün göremiyom hasret kalıyoz birbirimize iş oraya geldimi uyku muyku kalmıyo tabi onda giderim değişik kombinezonlar falan giyip geçerim karşısına veyaa içime gene seksii çamaşırlar giyip üstünede seksii bi dekolteli mini falan elbise giyip geçip otururum yanına o anlar zaten amacımıda hemen zaten dayanamazda ben biraz cilve yaparım veyaa ben başlatırım bazen normal yanağını öper gibi yaparım hafif huylandırırım fakan zaten hemen tava gelir oda kendi dayanamaz zaten hoop halveteee :23::60: ondada zaten ateşli falan şaapmaya çalışırım adam bazen bidaa ister falan ondan sonra biraz dinlenip yaani illa onlar isteyecek diye beklememek lazım kendiniz öyle alıştırın yaa o 1 hafta sana el sürmedi diye sen bi atak yap niye ondan bekliyon hep accık dötünüzde dolandırmasını bilceeniz alıştı adam şimdi habire halvete adet zamanı bilem ne zaman bitcek diye dötümde dolanıyoo :1: sulanıyo falaan ikide bii :1: bence herşey kadında bitiyo arkadaş kocam ilgisiz gözü dışarda diye kimse söylenmesin sen dötünde dolandırmasını bilicen onun :34::1:

kuzucum cok haklisin, demek istedigim zaten sana olan düskünlügü bi de o ise... yani sapikca etrafa bakinmasi degil kesinlikle.. ama gercekten erkek istemeyince ne yaparsan yap olmuyor inan bana :31::31::31: o el sürmedigi bir hafta neler yapiyorum ama yok islemiyor.. bazen diyorum sanki erkek olan benim :9::9: öyle anlatayim sen anla yani.. diyorum üşenenin cocugu olmaz diye ama i-ih... gercekten bu anlatmaya calistigim durum anlatilmaz yasanir.. ama senin durumuna cok sevindim acikcasi, hep böyle atesli atesli ömür boyu gider insallah :1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Yok bacım burçla murçla alakası yok ben balığım o yay:)
Hahahhaa:27::27:Sende kendim için aldım senin için değil deseydin
Evet şanslı gerçektende o arkadaşlar
Ama kısmet hayırlısı yinede seviyorum eşimi
Ama bazen patlak verebiliyor ilişkiler
Normal bu Rabbim beterinden esirgesin

haklisin canim cok sükür böyle gicikliklari olsa da kötü huylari yok buna sükür gercekten...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hele de akrep erkegi????? burclarin en düskünü... nerde okuduysam akrep erkegi cok ama cok düskün, akrep kadini da bu durumu kullanmayi iyi bilir yazar.. vallahi kuzum sana da amorti vurmus o zaman :31: tamamen kisilik meselasi yaa haklisin gercekten.. he bir de yorgunlukla da alakasi yok,söyle ki; benimki hep yorugunlugunu bahane eder, yumurtlama degilse calisma yapmayalim der.. bu hafta komple izinliydi evdeydi yine de diger haftalardan farki yoktu.. napalim yapcak bir sey yok...

en iyisi gidip ben yatayim yaaa :31: kivrilayim kocamin ynaina kardes kardes yatariz artik :9::9: hadi iyi geceler size. hos sohbetler...

aynen canım hemde akrep :41::41: amannn takmıyorum valla artık .hade sana ii uykular cnm :3:

Boşver canım amaann hayırlısı ne yapalım kader kısmet
Hadi sana iyi uykular Allah Rahatlık versin hakkını helal et canım benim
Kafanı şişirdim seninde iyi geldi ama böyle konuşmak
:54::54::16:

ne hakki canim sanki karsilikli dertlesip dinliyoruz birbirimzi tabiki helal olsun sen de helal et.. hic de kafami sisrmedin, hatta bigün yine dolarsak ( insallah olmaz) acariz bi topik booool bol konusuruz bu konulari genis bi vakitte.. :54:

baak bebeğim illa seksii çamaşırlar vs benimkide öyle okadar düşkün diilki ama şööyle süslenip püslenip geçsen karşısına iki sırnaşsan cilve yapsan hiç bi erkek dayanamazki bunaa :20: sen bence çıkar yatağın altına attığın o cicilerinii bıcını al kokularını sürün saçını başını yaap içine giy o cicileri dekolteli elbise badi vs. giy içindeki çamaşırlarında hatta biraz gözüksün gezin bakalım ortalıkta bi varmıymış ilgisi yokmuymuş görürsün hiç bi erkekte niye giydin demez evde başbaşa eşine vücudunu sergilemeyecen onun için süslenmeyecende kime süslenecen aksine hoşuna gider önce fazla yüz verme az kur falan yap sonra takılır o ağına kendiliğinden canım alıştır len kocanıı senin elinde herşey sen evde nasıl geziyon onu anlat bakem sen bi önce :20:

Kız gülme ama bazen mememi bile açıp karşısına geçerim sapıklık yaparım:27::27:
Tahrik olsun diye.evde paspal gezmem sürmemi çekerim dişimi fırçalarım saçlarımı tarar papatyalı tacımı takarım
güzel eşofmanımı giyerim
Parfümümü sıkarım onun için olmasa bile kendim için illa yaparım bunları rahat edemem yoksa
Bacım ben bunları yapalı çook oldu o ilk aylardaydı geçti artık onlar

neyse kizlar ben bu sefer kactim sirtim acayip agridi gözlerim kapanyior.. tekrardan iyi uykular hepinize :10::10::10::10:

ay bu arada konu da cok güzeldi, kopaymiyorum sizden de bi türlü ama napayim :D:D:D:D

Son düzenleme:
ruh ikizi olabilirz tatlim :1::1::1: iste demek istedigim de bu.. hani cok acik anlatamiyorum ama anladin sen bazisi icin öyle ama bizimkiler icin öyle degil maalesef :50::50::50: erkekle ilgili bi durum ama isine yarayan arkadaslar adina cok mutluyum yaaa ellerinde biz koz var en azindan.. öylesini yönlendirmek daha kolay oluyor.. benimkinin burcu balik ben artik burcuna bagliyorum :9::9::9: ama ben de tam tersi akrebim yani arada uyusamadigimiz noktalar oluyor ama kismet degilmis diyorum :9::9::9: benim adam öyle olsa varya hergün bi hikaye dökerim de ortaya :17::17: ya böyle cicili bicili seyler aldim da hani degisik degisik, adam ne dedi biliyor musun??? ne gerek vardi da para verdin bunlara, bi ise yaramiyor zaten :27::27::27::27:

kız sen onları bi evde giy bakalım bi salın gez ama accık dekolteli falan olsun niye aldın diyebilicekmi yoksa benimkide der niye alıyon bissürü kıyafetin var falan diyee mesela mini bi elbise alıyodum nasıl giyicen bunu dedi bende evde sana giyicem aşkım didim tamam ozaman dedi herif direk yaa :1::34: yoksa tabiyki para gidiyo diye gereksiz derler ama şööyle bi salının o kıyafetlerle evde onun için süslenin bişiicik diyemezler ayool :34:

ne hakki canim sanki karsilikli dertlesip dinliyoruz birbirimzi tabiki helal olsun sen de helal et.. hic de kafami sisrmedin, hatta bigün yine dolarsak ( insallah olmaz) acariz bi topik booool bol konusuruz bu konulari genis bi vakitte.. :54:

Aman bidaha olmasınnnnnnn
Daha geniş bi vakitte konuşuruz inşallah canım
İyi geceler tekrardan:54::34::16:

neyse kizlar ben bu sefer kactim sirtim acayip agridi gözlerim kapanyior.. tekrardan iyi uykular hepinize :10::10::10::10:

ay bu arada konu da cok güzeldi, kopaymiyorum sizden de bi türlü ama napayim :D:D:D:D

Tekrardan denk gelip görüşürüz inşallah
Kop bacım kop kocanın yanına kopp:52:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hele de akrep erkegi????? burclarin en düskünü... nerde okuduysam akrep erkegi cok ama cok düskün, akrep kadini da bu durumu kullanmayi iyi bilir yazar.. vallahi kuzum sana da amorti vurmus o zaman :31: tamamen kisilik meselasi yaa haklisin gercekten.. he bir de yorgunlukla da alakasi yok,söyle ki; benimki hep yorugunlugunu bahane eder, yumurtlama degilse calisma yapmayalim der.. bu hafta komple izinliydi evdeydi yine de diger haftalardan farki yoktu.. napalim yapcak bir sey yok...

en iyisi gidip ben yatayim yaaa :31: kivrilayim kocamin ynaina kardes kardes yatariz artik :9::9: hadi iyi geceler size. hos sohbetler...

yaa ne güzel sohbet ediyoduk yaa gitmeseydiin annem onları yontmak inan sizin elinizde yoksa benimkide öyle diildi hiç önemsemezdi bütün 1 hafta pijamayla gezeyim ses etmez ama ben kendim eşimin gözünü açıyom vallaa eşim boğa erkeği ben başağım boğalar babamdanda biliyom çok içine kapanık olurlar duygularını kolay kolay belli etmezler eşimle tanıştığımda çok çekingendi bende bi açıldı bu açılış o açılış bide ilk sevgilisiydim oyüzdende çok düşkün bana biçok şeyi bende yaşadı :16: ben öğrettim anlıycağınız herşeyi ona yoksa şeyine düşkün falan diildi adam bana doyamaz oldu öyle öyle yapa yapa yaa :34: yoksa senelerce öyle bi başına yaşamışasker adam ne kadar düşkün olabilirdiki ben açtım onun gözünüüü:60:

yaa ne güzel sohbet ediyoduk yaa gitmeseydiin annem onları yontmak inan sizin elinizde yoksa benimkide öyle diildi hiç önemsemezdi bütün 1 hafta pijamayla gezeyim ses etmez ama ben kendim eşimin gözünü açıyom vallaa eşim boğa erkeği ben başağım boğalar babamdanda biliyom çok içine kapanık olurlar duygularını kolay kolay belli etmezler eşimle tanıştığımda çok çekingendi bende bi açıldı bu açılış o açılış bide ilk sevgilisiydim oyüzdende çok düşkün bana biçok şeyi bende yaşadı :16: ben öğrettim anlıycağınız herşeyi ona yoksa şeyine düşkün falan diildi adam bana doyamaz oldu öyle öyle yapa yapa yaa :34: yoksa senelerce öyle bi başına yaşamışasker adam ne kadar düşkün olabilirdiki ben açtım onun gözünüüü:60:

Adamına düşmemişsin canım sen Bak maşallah senin eşin çok uysal:nazar:
İnşallah hep böyle gider evliliğiniz.O kadar değişik erkekler varki
Tabi kimse 4'4 lük değil ama ne bileyim işte kader bu işler
Bide evliliğin ilk yılı çok farklı oluyo
İkinci yılında dahada duruluyor iki tarafda

Bacım sende hamilesin şimdi hormonlar tavan yapmıştır
Böyle konuşuyoruz ama canın çekiyomu eşin evdeyse saldırabilirisn:27:

yok bacım aman almıyım , artık işim yok senle diyorum kendimi cok pis kullanılmış hissediyorum ama diyo ohh olsun ben cok kovaladım onu zamanında heheheh:1::1::1:

yok bacım aman almıyım , artık işim yok senle diyorum kendimi cok pis kullanılmış hissediyorum ama diyo ohh olsun ben cok kovaladım onu zamanında heheheh:1::1::1:

Mide bulantın yada kokulara karşı hassaiyetin arttıysa
İstemezsin bence ayy hiç çekilmiyo o anlarda ben hatırlıyorumda

aynenn canım valla hiç çekilmiyo bide düşük riski olur die korkuyorum dr bi gideyimde sonrasında bakcezz:27:

Evet insan korkuyo değil ilişkiden Ne bileyim bi tabak bile kaldırsam bir şey olur mu acaba diyorum ben
Kaybetmek çok kötü hep korku kalıyor insanda
Aman bebişşimin sağlığı daha önemli

Bengisuuuu kız dünkü incir yanığı ne oldu hallettin mi tencereyiiii

h.b canımm ssen nasılsın :16:
bende iyiyim canım ders veriyom kızlaraa :23::60:
kuzucum cok haklisin, demek istedigim zaten sana olan düskünlügü bi de o ise... yani sapikca etrafa bakinmasi degil kesinlikle.. ama gercekten erkek istemeyince ne yaparsan yap olmuyor inan bana :31::31::31: o el sürmedigi bir hafta neler yapiyorum ama yok islemiyor.. bazen diyorum sanki erkek olan benim :9::9: öyle anlatayim sen anla yani.. diyorum üşenenin cocugu olmaz diye ama i-ih... gercekten bu anlatmaya calistigim durum anlatilmaz yasanir.. ama senin durumuna cok sevindim acikcasi, hep böyle atesli atesli ömür boyu gider insallah :1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

haklisin canim cok sükür böyle gicikliklari olsa da kötü huylari yok buna sükür gercekten...
tabi canım neyseki kötü alışkanlıkları yok allaha şüküür valla benimkide hiç öyle diildi kız adam bi tadıma baktı doyamadı sonraam :60: cidden bak daha önce öyle şeylerde yaşayan biri olmadığı için yapmasa onun içinde fark etmezdi haylaa ama şimdi alıştı ya hep istiyoo bende tabi hep tahrik ediyom adamı o ayrı meselee :60: mesela bazen sabah geldi uyuycak ya dötüme dayanamaz hiç bi güzel sarıldırırım kendime dönerim dötümü dayarım ona elinide alır göğsüme falan koyarım sonra adam doğru duramaz tabi başlar okşamaya falan uyuycağı varsada uyuyamaz hoppaa atlar üstüme :60: kız az diilim ben herifin gözü dışarı gitmesin diye yapmadığım yoktur bide bura tatil yeri her yer cıbır dolu ben eşimi ihmal etsem yapmasam o işi adamın gözü yoksada kayar turistere bilmem neleree işi sıkı tutmak lazım vallaa :26:
Kız gülme ama bazen mememi bile açıp karşısına geçerim sapıklık yaparım:27::27:
Tahrik olsun diye.evde paspal gezmem sürmemi çekerim dişimi fırçalarım saçlarımı tarar papatyalı tacımı takarım
güzel eşofmanımı giyerim
Parfümümü sıkarım onun için olmasa bile kendim için illa yaparım bunları rahat edemem yoksa
Bacım ben bunları yapalı çook oldu o ilk aylardaydı geçti artık onlar

len evde neen eşofmanla geziyon seen makyaj falan önemli diil asıl önemli olan giydikleriin hiiçmi mini eteğin dekolteli elbisen badin neyim yok len seniin bende onlardan bol bişii yok valllaa eşime giymeye ayrı kıyafetim vardır dışarda gezmeye daha kapalı ayrı kıyafet vallaa hele şimdi havalarda düzeldi ya allaaah tamam artıkın giyer giyer çıkarım habire seksüü cici elbiselerimi falan zaten giymeye başlamıştım havaların düzelmesiyle :1: gömlek falanda güzel tahrik ediyo bak erkekleri dekolte açın bi ordan sonra içinizde seksii çamaşırınız olsun görünsün ben mesela bugün kırmızı gömlek giydim açtım düğmelerinide mal meydandaydı yaani :60:

Kız ben donuyorum zaten kombiyi açıyorum 60'a ısınmak için 3 kat giyiniyorum bazen
Çokk üşüyorum çünkü
Bide kıçımı açıp mı gezecem evde:60: Aman yok hele bi yaz gelsin daha iyiii vallaa
Yazı özledim

Yaaa yazz gel artıkkkk

Back
X