- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
valla benimki düşkün sayılır ama bana düşkün tabi yoksa hiç öyle başkalarına bakayım edeyim çapkınlıkla falan işi yoktur gözü benden başkasını görmez göstermemde zaten ona fırsat vermiyom mesela ne zaman evde olsu biz genelde hep yaparız bazen günde 23 bile olabiliyo bende eşimi zaten genelde bi gün görüyom bi gün göremiyom hasret kalıyoz birbirimize iş oraya geldimi uyku muyku kalmıyo tabi onda giderim değişik kombinezonlar falan giyip geçerim karşısına veyaa içime gene seksii çamaşırlar giyip üstünede seksii bi dekolteli mini falan elbise giyip geçip otururum yanına o anlar zaten amacımıda hemen zaten dayanamazda ben biraz cilve yaparım veyaa ben başlatırım bazen normal yanağını öper gibi yaparım hafif huylandırırım fakan zaten hemen tava gelir oda kendi dayanamaz zaten hoop halveteeeondada zaten ateşli falan şaapmaya çalışırım adam bazen bidaa ister falan ondan sonra biraz dinlenip yaani illa onlar isteyecek diye beklememek lazım kendiniz öyle alıştırın yaa o 1 hafta sana el sürmedi diye sen bi atak yap niye ondan bekliyon hep accık dötünüzde dolandırmasını bilceeniz alıştı adam şimdi habire halvete adet zamanı bilem ne zaman bitcek diye dötümde dolanıyoo
sulanıyo falaan ikide bii
bence herşey kadında bitiyo arkadaş kocam ilgisiz gözü dışarda diye kimse söylenmesin sen dötünde dolandırmasını bilicen onun
![]()
kuzucum cok haklisin, demek istedigim zaten sana olan düskünlügü bi de o ise... yani sapikca etrafa bakinmasi degil kesinlikle.. ama gercekten erkek istemeyince ne yaparsan yap olmuyor inan bana

Yok bacım burçla murçla alakası yok ben balığım o yay:)
HahahhaaSende kendim için aldım senin için değil deseydin
Evet şanslı gerçektende o arkadaşlar
Ama kısmet hayırlısı yinede seviyorum eşimi
Ama bazen patlak verebiliyor ilişkiler
Normal bu Rabbim beterinden esirgesin
haklisin canim cok sükür böyle gicikliklari olsa da kötü huylari yok buna sükür gercekten...