Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

insan böyle haberler aldıkça çok heyecanlanıyor dimi
kendide istiyor benimde olsun diye sabırsızlanıyor
ben öyle hissettim :16:

iyiyim canım sagol bu arada battaşız inş hayırlısıyla güzel haberler veririz:49::49:
aa sahimii ben en son 12 martta olduydum 33 günde bi falan oluyorum bakalım bidahaki ay ne zaman gelicek ama zaten benim bu aydan çok ümidim yoktu yumurtam pek büyümemiş tek klomenle doktorun biri dedi en büyüğü 12cm öteki dedi 19cm hangisine inanacağımı şaşırdım bende çalış yinede allahtan ümit kesilmez dedi bidahaki ay 2 taneyle devam etcez bakalım yumoş takibine ha bu aradada 1 haftadır glukofen ve multivitamin vermişti doktor onları kullanmaya başladım inşallah en kısa zamanda sonuç verirler :16: hadi bakalım inşallah senin hayırlı haberlerini alırız bu ay :46::16:
elin adamı böyle işte saman altından su yürütüyo
sende benim gibi ilan edenlerdensin
:21::21::21::21:

seninde olur inşallah :nazar:

hee yaa görüyonmu sen başağıı :1: bide en son ben hamile kalırım heralde bu tembelliklee diyoduu :60::60:

bengisu ben son hamileliğimde klomen kullanmıştım
yumurtalarım büyüdü hatta doktor şansa bırakmadı çatlatma iğnesi yaptırdı
halveti de ihmal etmedik
ama o ay hamile kalmadım :53::53:
doktora sinirlendim bir sonraki ay doktora gitmedim
evde gün aşırı devam ettik o ay kendi kendine hamile kaldım
:53::53:

aa sahimii ben en son 12 martta olduydum 33 günde bi falan oluyorum bakalım bidahaki ay ne zaman gelicek ama zaten benim bu aydan çok ümidim yoktu yumurtam pek büyümemiş tek klomenle doktorun biri dedi en büyüğü 12cm öteki dedi 19cm hangisine inanacağımı şaşırdım bende çalış yinede allahtan ümit kesilmez dedi bidahaki ay 2 taneyle devam etcez bakalım yumoş takibine ha bu aradada 1 haftadır glukofen ve multivitamin vermişti doktor onları kullanmaya başladım inşallah en kısa zamanda sonuç verirler :16: hadi bakalım inşallah senin hayırlı haberlerini alırız bu ay :46::16:

hee yaa görüyonmu sen başağıı :1: bide en son ben hamile kalırım heralde bu tembelliklee diyoduu :60::60:

evet canım bende bu ay klomen kullandım bi tane yumoşum oluşmuş iki gün öncede catlatma ignemi oldum calışmalara hız verdik bakalım hayırlısı allahtan inş hepimiz güzel haberler verelim bu ay...doktorum bana 13 nisanda adet olmassan gel test yapalım dedi ama ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum 15 ine kadar olmassam gebelik testi yaptırırım hic umudum yok ama yinede allahtan umut kesilmez...:49::54:

insan böyle haberler aldıkça çok heyecanlanıyor dimi
kendide istiyor benimde olsun diye sabırsızlanıyor
ben öyle hissettim :16:

hadiye yine kaçtı haber vermeden üstelik :19:

aynen valla yaa hamiş kalan oldukça insan daha bi hevesleniyoo :46::16: ama niye benimkide hayla olmuyo diyede üzülüyo insan bi yandanda yaa :26::14: inşallah bizimde olur en kısa zamandaa :16::16:

evet canım bende bu ay klomen kullandım bi tane yumoşum oluşmuş iki gün öncede catlatma ignemi oldum calışmalara hız verdik bakalım hayırlısı allahtan inş hepimiz güzel haberler verelim bu ay...doktorum bana 13 nisanda adet olmassan gel test yapalım dedi ama ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum 15 ine kadar olmassam gebelik testi yaptırırım hic umudum yok ama yinede allahtan umut kesilmez...:49::54:

ben doktora baskına gitmiştim
ilaçları kullandığım ay hamile kalmadım sonra kendiliğinden oldu diye
oda bana dediki bu ilaçların en büyük etkisi zemin hazırlamak
genelde bir sonraki ay kalanlar oluyor dedi :30::30:
o yüzden bu ay olmazsa üzülme tamammı çalışmaya devam et :16:

Kuru soğan, Polikistik Over Sendromu (PCOS) yaşayan kadınların imdadına yetişen mükemmel bir destekleyici ve yardımcı tedavi imkânı sunmaktadır. Erken menopoza giren kadınların da imdadına yetişebilmektedir. Küçük ve orta çaplı miyomu olan kadınlar da kuru soğan küründen istifade edebilirler.

Polikistik over şikâyeti olanlar, büyük bir olasılıkla kürü uygulamaya başladıktan bir-iki gün sonra beyaz-sarı renkte bolca akıntı yaşamaya başlayabilirler. Uzun zamandan beri âdet (regl) görmüyorlar ise, âdet görmeye başlayabilirler. Aynı şekilde menopoza yeni girmiş kadınlar da tekrar düzenli adet görmeye başlayabilir. Rahim duvarı incelmesi olan kadınların rahim duvarlarının kalınlaşmasında da etkilidir. Kuru soğan sanki, kadınların rahim ve yumurtalıkları için yaratılmış bir sebze...

ay iyi bari gene senin oluşmuş kaç milim peki seninki bişii didimi doktor? Bencede bekle yaa bende 35.güne kadar beklerdim zaten geciksede :26: Ay hadi bakalım hayırlı olsun yumurtan inşallah bu ay hamiş kalabilirsin canım ama düşünmemeye çalış tamammı bebiş için yapma sırf halveti :34:
halveti de ihmal etmedik

zaten bekledikçe onun için çalıştıkça olmuyomuş ya asıl iştee :50:

Kuru soğan, Polikistik Over Sendromu (PCOS) yaşayan kadınların imdadına yetişen mükemmel bir destekleyici ve yardımcı tedavi imkânı sunmaktadır. Erken menopoza giren kadınların da imdadına yetişebilmektedir. Küçük ve orta çaplı miyomu olan kadınlar da kuru soğan küründen istifade edebilirler.

Polikistik over şikâyeti olanlar, büyük bir olasılıkla kürü uygulamaya başladıktan bir-iki gün sonra beyaz-sarı renkte bolca akıntı yaşamaya başlayabilirler. Uzun zamandan beri âdet (regl) görmüyorlar ise, âdet görmeye başlayabilirler. Aynı şekilde menopoza yeni girmiş kadınlar da tekrar düzenli adet görmeye başlayabilir. Rahim duvarı incelmesi olan kadınların rahim duvarlarının kalınlaşmasında da etkilidir. Kuru soğan sanki, kadınların rahim ve yumurtalıkları için yaratılmış bir sebze...

ona bu ay başlayacam canım ama ne zaman başlasam bilemiyom adetimle berabermi başlasam yoksa adet bitince falanmı bilemedim saraçoğlunun sitesinde başlangıç olarak 15 günlük içiyomuşsun sonraki aylarda adete 10 gün kala 10 gün içiyomuşsunda ilkine ne zaman başlıycağımı bilemedim iştee :26: sizce naapiim? :26:

canım bu arada sen doktora özeldemi gidiyon devlettemi? özelde ne kadara yapıyolar çatlatma iğnesini? devlettede nasıl yaptırabilirz acabaa?

halveti de ihmal etmedik

aynen bende ilk hamile kaldığımda ilaç kullandığım ay değilde bir sonraki ay hamile kalmıştım

inşallah canım inşallah bu sefer olur çok bekledin artık beklemezsin daha fazla

en etkili zaman canım adet bitiminden 7 gün sonra başlanan ve 15 gün devam eden süre
gel bu ay başla kız bende sana destek vereyim olurmu
senide hamiş yapalım :16:

Soğan suyu kürünü adet dönemlerinizde de uygulayabilirsiniz. En etkili zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlar.

Kürü uyguladıktan sonra ikinci kez adet görmeden 10 önce tekrar 5 veya 7 günlük bir soğan suyu kürü uygulamalısınız.

Bu kürün 15 günden fazla uygulanması kesinlikle tavsiye edilmez!

“Soğan suyu kürü” adet düzensizliği ve polikistik over rahatsızlıkları için müthiş bir etkiye sahiptir. Yumurtalık kistini tamamen ortadan kaldırır.

en etkili zaman canım adet bitiminden 7 gün sonra başlanan ve 15 gün devam eden süre
gel bu ay başla kız bende sana destek vereyim olurmu
senide hamiş yapalım :16:

başlıycam zaten bu ay yaa hele bi adet oliimde 7.gün adet bitimindemi başlayım yaani diyosun? :26:

ben doktora baskına gitmiştim
ilaçları kullandığım ay hamile kalmadım sonra kendiliğinden oldu diye
oda bana dediki bu ilaçların en büyük etkisi zemin hazırlamak
genelde bir sonraki ay kalanlar oluyor dedi :30::30:
o yüzden bu ay olmazsa üzülme tamammı çalışmaya devam et :16:
tamam canım üzülmiycem hayırlısı olsun rabbim zamanını bilir hamiş kalmaklada bitmiyoki sonuna kadar saglıklı olması ve kucagımıza almamız önemli rabbim inş en kısa zmanda hepimize nasip eder:54:
ay iyi bari gene senin oluşmuş kaç milim peki seninki bişii didimi doktor? Bencede bekle yaa bende 35.güne kadar beklerdim zaten geciksede :26: Ay hadi bakalım hayırlı olsun yumurtan inşallah bu ay hamiş kalabilirsin canım ama düşünmemeye çalış tamammı bebiş için yapma sırf halveti :34:

zaten bekledikçe onun için çalıştıkça olmuyomuş ya asıl iştee :50:
canım bana doktorum ne kadar oldugunu söylemedi ama güzel buyumuş dedi o akşamda catlatma ignesini vuruldum...amin inş ben bebiş icin yapmıyorum ama eşim hep hatırlatıyo sagolsun kızıyorum ona onu düşünerek yapma diye ama o benden daha heycanlı olmasını cok istiyo ondan heralde :69:
canım bu arada sen doktora özeldemi gidiyon devlettemi? özelde ne kadara yapıyolar çatlatma iğnesini? devlettede nasıl yaptırabilirz acabaa?
ben özel hastaneye gidiyorum canım ama catlatma ignesini devlette bedavaya oldum hemen gidip acılde vurdular hicte para almadılar...ignemde 75 tl ovitirelle göbekten yapıldı:31:

Soğan suyu kürünü adet dönemlerinizde de uygulayabilirsiniz. En etkili zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlar.

Kürü uyguladıktan sonra ikinci kez adet görmeden 10 önce tekrar 5 veya 7 günlük bir soğan suyu kürü uygulamalısınız.

Bu kürün 15 günden fazla uygulanması kesinlikle tavsiye edilmez!

“Soğan suyu kürü” adet düzensizliği ve polikistik over rahatsızlıkları için müthiş bir etkiye sahiptir. Yumurtalık kistini tamamen ortadan kaldırır.

canım o 10 gün önce kullanılan aynı kısım ilk başladığın aymı yoksa bidahaki ayamı öyle kullanılıyomuş bidahaki aya dimi? yaa bide bişiiden korkuyom ben hadi o ay hamiş kaldın diyelim e sonradan işte 10 gün öncesinde kullancaz yaa e ozaman bebişi düşürmezmii söktürücü etkisinden dolayıı :18: bence o son 10 gün tehlikeli olur yaa :30::18:

canım o 10 gün önce kullanılan aynı kısım ilk başladığın aymı yoksa bidahaki ayamı öyle kullanılıyomuş bidahaki aya dimi? yaa bide bişiiden korkuyom ben hadi o ay hamiş kaldın diyelim e sonradan işte 10 gün öncesinde kullancaz yaa e ozaman bebişi düşürmezmii söktürücü etkisinden dolayıı :18: bence o son 10 gün tehlikeli olur yaa :30::18:

kız yok hamiş kalınca devam etmeyeceksin akıllım
adetin bitecek üstünden 7 gün geçecek başlayacaksın 15 gün
sonra bırakacaksın
valla bu yolla hamile kalan bir sürü tanıdığım var
yinede sen bilirsin.

Back
X