Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başak sen hazırlıklı git canım çoğu doktor alttan bakıyor
erken gebelik haftası ya daha iyi görebilmek için

çok sağol cnm tamam iyiki söylediniz valla ben hiç alttan bakma ihtimalini düşünmedim.

Bu arada geçmişteki msjlara yanıt vermeye çalışıyorum ben internet cafedeyim çok geç oldu gitmem gerek cevaplarımı yazıyım

41 tane dimi nazocum saymadım ama:1::1::1:geleneği bozmadınnn:9::9:

Eroşum olsaydı sayardı ahh ahhhhhhh

allah razı olsunnn sizin içinize doğdu gerçektende allah'ım biran önce senden duymayıda nasib etsinnn

evet canım tam 41 tane
keşke eroşta olsaydı yada en azından bi haber alsaydık bi telefonu olaydı iyiyidi
aminnnn inşallah olursa zaten sizlerin duaları sayesinde olacak

çok sağol cnm tamam iyiki söylediniz valla ben hiç alttan bakma ihtimalini düşünmedim.

Bu arada geçmişteki msjlara yanıt vermeye çalışıyorum ben internet cafedeyim çok geç oldu gitmem gerek cevaplarımı yazıyım

tamam canım eve uzakmı cafe

tamam sen git dinlen başak
bu arada karından bakılacaksa sıkışık olman gerekiyor
vajenden bakılacağı zamanda çişini yapmış olman gerekiyor
bende senin gibi karnımdan bakar diye içtim suyu
içtim suyu
ama vajenden dedi
adam bakıyor bakıyor kese yok :53::53::53:
idrar torbası o kadar dolmuşki keseyi kapatmış resmen
doktor dediki git işede gel :9::9::9:
işedimde kese öyle göründü
aklında bulunsun canım :32::32::32:

merhaba kızlar nasılsınızz. Ya ben iki gün giremdedimm neler olmuşşşş :))) başakkk hamişmişş çok mutlu oldummm. Allah kucağına almayı nasip etsinnn canımm arkadaşımmm.

çok sağol canımmm allah sana da nasib etsin inşallahh allah razo olsun:16:

hoşbuldum canımm iyiyim çok şükür, gezip tozmaktan nete girmeye vakit bulamadım :)) ama başağın haberine çok sevindimm ağladımm mutluluktan :))

sen nasılsın canım başka haberler varmı geçmişe pek bakamadım

ahh canım yaaaaa kıyamam ağlamış bideeeee inşallah bütün hatunlarımızdan duyarız< bu haberiiii

başakçığım ben sana dememişmidim yaşa bakılmaz sen ümidini kesme die bak bi geldim okkalı dua ettim hamiş kaldın gördünmü kalbim çok temizdir dmeiştim olacak demiştim hatırlarsann dua et nolur benim içinde ayağımı sürterek geldim umarım kendimede faydam olur allahım senide yavrunu da korusun çok dikktli ol ii bak bebişine

evet cnm allh razı olsunn artık yaşım normal gibi geliyo:8::8::8::8: çok sağollllll rabbim tez zmanda sana da nasib etsin dua edicerm

evet canım tam 41 tane
keşke eroşta olsaydı yada en azından bi haber alsaydık bi telefonu olaydı iyiyidi
aminnnn inşallah olursa zaten sizlerin duaları sayesinde olacak

evet haber alaydık eyydii:1::1::1: Inşalah gelir oda biran öncee

inşallah alacağız haberini nazom aminnnnnn

20 dakka falan cnm uzak sayılır hatta ben kalkıyım yaaa korkarım sonraa

mesajarfına yanıt veremediğim hatunlarıma söölersinizzz yarın devam edicem çok özür dilerim onlardan

git anam sen git :19::19:
bu saat olmuş zaten git dinlen gece geç yatma biz iletiriz kızlara :ssz:

başakçım doğmamış çocuğa bişi alma sölim sana bi şöle son aylar olsun öle al bizde alınmaz hani bi söz vardır doğmamış çocuğa don biçilmez diye hevesin kursağında kalmasın die sölüorum en hayırlısı öle olucaktır biliorum heycan yaptırıor ama ayy kıs heycanlandım şimdi sanki ben heycanlandım

canım yaaaaaaaaa ayyyyyyyyy inşallah bizzat kendine heyeccanlanırsınnnnnnn allah'ım inşalahhhhh

20 dakka falan cnm uzak sayılır hatta ben kalkıyım yaaa korkarım sonraa

mesajarfına yanıt veremediğim hatunlarıma söölersinizzz yarın devam edicem çok özür dilerim onlardan

tamam canım sen biran önce git eve görüşürüz iyi akşamlar

inşallah cnm inşallah. Bu arada sen ne ödevi yapıyosun

çok sağol canım allah razı olsunb:16::16: Doğru olup olmadsığını bilemiyorum hala:1::1: Inşallahh tez zmanda senden de alırız bu haberi:16::16: Gelmeyi çok istiyorum ama malum netim yok tatlım ama gecici bi süre:12:

cok cok cok sagol canim benim allah razi olsun... dogrudur canim o testlerin, pozitif olduklari zaman yanlis olma ihtimalleri 0'a yakindir.. negatif cikinca belli olmayabilir hani ßhcg'nin idrara gecmesiyle alakali olarak.. olsun canim sen iyi ol da netin gelince daha sIk gelirsin.. esin daha alamamis kargoyu :52::52::52::52::52::52::52: ayyyyyyy bi yarin olsaydi, ben de öyle yapsam mi acep :52::52::52::52::52::52: insallah hayirlisiyla hamis olayim da bi :9::9::9::9:

efendim canim benimmmm :16::16::16::16::16::16: nasilsin bakalim??? ayyy karnim agriyo yaa kirmizilar gelcek galiba :44::44::44::44:

iyiyim canım bende ilk defa kırmızıların geldiğine sevindim
çünkü kürtajdan sonra ilk adetim bugün geldi
:18::18: 34. günüm bugün
Hakkında hayırlısı en kısa zamanda arka arkaya alırız inşallah hamiş haberlerini :16::16:

başaaakkkk kuzuuum nasılsın nasılmış hamişlik hadi duygularını anlat bizeeee:) dikkat ediyosun dime kendine beslenmene filan şimdiden başla,içilekj ye bol bool bebişin zeki olsun ;)

Back
X