Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başakcım nasılsın canım çatlaklar için e vitaminli krem kullanmanı tavsiye ederim tatlım internette okumuştum ben vaselinin kakaolu e vitaminlisini aldım ama daha erken diye kullanmadım:54::54::38:

hayır ilaç yasak bize canım zaten ben normalde de kullanamıyorum ben ağrı kesici ve antibiyotik içince gözüm ve dudağım şişiyo doğumda ne yapacam onu düşünüyorum.
mecbur bi süre şiş şiş gezersin:25:
bu arada günaydın ve ben ne yapacam onu düşünüyorum yarın eşimin akrabasının düğünü var yakın bende gidecem önce kayınvalidemgile ordan düğün salonuna gidecez ama ben gribim kayınvalidem çok korkuyo gripten oğlu bi grip olsun yanaşmaz hadi beni eve alamasa şimdi:1:

valla kaynana bu almaz almaz:50:sen temkinli ol bence:9::9:

başakcım nasılsın canım çatlaklar için e vitaminli krem kullanmanı tavsiye ederim tatlım internette okumuştum ben vaselinin kakaolu e vitaminlisini aldım ama daha erken diye kullanmadım:54::54::38:

evet cnm haklısın. sen erken davranmışsın:1: göğüslerede sürmek gerekiyormu sence

bu arada günaydın ve ben ne yapacam onu düşünüyorum yarın eşimin akrabasının düğünü var yakın bende gidecem önce kayınvalidemgile ordan düğün salonuna gidecez ama ben gribim kayınvalidem çok korkuyo gripten oğlu bi grip olsun yanaşmaz hadi beni eve alamasa şimdi:1:

:) almazmı hiç seni eve kız hemde başköşeye oturtur seni:38:

günaydın hanımlarrr nasılsınız bakiiimmmm
dün yoktum kimseler farketmemiş :110: küsüyom size
hem dün doğum günümdü benim :19::19:
doğumgünümde kırmızılarımda geldi :1::1:
başak karısı demek sordunlarını en ciddisinden nazo cevaplıyooo
biz cevaplıyamıyok :63:
ben badem yağı kullandım tecrübe konuşuyor :63: kıllanma yapmadııı :110:
sen inanma güvenme sorma taammı :99:
batımıda değiştir 13 temmuz yaz :110:
:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:

doğum günün kutlu olsun sevincim sevdiklerinle beraber bi ömür mutlluk dilerim canım

nasılsın canım bende bu aralar pek giremiyorum havalar çok sıcak bunaltıyo resmen

günaydın canım seninde gönlünce olsun herşey:54::54:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

evet canım içmek zorundasın bol bol süt ayran iç peynir yoğurt falan ye özelliklede ara öğünlerinde ye sütü ballı muzlu süt yapıp içebilirsin meselaa yada ne biliim nesguik yapabilirsin milkshake yapabilirsin vs. seçenek çok nasılsa canım :34: meselaa ayranda içebilirsin bol bol serin serin ooh sıcakta süper gidiyooo yoğurtlu makarna falanda yap mesela bazen kendine :34:
önerilerin için sağol cnm evet süt renklendirilerek tüketilebilişr:31:
iyi aksamlar hanimlar...hoppala ben gelince hepiniz gidiyorsunuz yaaa, ne cok koca seven cikdinizzzz..hmmm...seyy ben bennn rahim filmi cekilmek istiyorum. ama ne zaman cekileyim karar veremiyorum :(((
tatlım ben bilmiyorum ama çekilen hatunlaımız yardımcı olurr:38:
çok güzel bi duygu kociş resmen başımda nöbet tutuyooo. benimde normal bi hamile olduğum pek söylenemez. kilo aldınmı bu arada.
evet cnm bende şimdiden 1kilo aldım. ama pantolonlar etekler kanımı sıkıyo o başka bi konu:1:
günaydın hanımlarrr nasılsınız bakiiimmmm
dün yoktum kimseler farketmemiş :110: küsüyom size
hem dün doğum günümdü benim :19::19:
doğumgünümde kırmızılarımda geldi :1::1:
başak karısı demek sordunlarını en ciddisinden nazo cevaplıyooo
biz cevaplıyamıyok :63:
ben badem yağı kullandım tecrübe konuşuyor :63: kıllanma yapmadııı :110:
sen inanma güvenme sorma taammı :99:
batımıda değiştir 13 temmuz yaz :110:
aaa vallahi ben bugün yazacaktım topike sevinç karısı öldümü diye:1:buraya yazmasamda aklımdan geçiyosun yetmez mi:38:DOĞUM GÜNÜNDE KUTLU OLSUN İYİKİ DOĞURMUŞ ANNEN SENİ:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

hadi şimdi anlat doğum gününde kocişle ne yaptınızz:55:

Son düzenleme:
mecbur bi süre şiş şiş gezersin:25:
bi dr la bu gittiğimde söylüyecem 25 de randevum var bakalım ne diyecek.

valla kaynana bu almaz almaz:50:sen temkinli ol bence:9::9:

ya kadında hem temizlik hastalığı var hemde hastalığa karşı çok korkar. o gün bi akrabası geldi kızı gripmiş bana diyoki sakın kadını öpme kızı gripmiş anne diyom kadın hasta diilki kızı hastaymış olsun sen yinede kadını öpme diyo...

bence büyüyen heryere sürmek gerekiyo ama sen bilirsin yinede tatlım:54::54::38:
tabiiki bence de. ıyy internetten çatlak nasıl olur ona baktımda Allah muhafaza ya inşallah bizde olmaz hiç hoş bi görüntü değil:50:
ya kadında hem temizlik hastalığı var hemde hastalığa karşı çok korkar. o gün bi akrabası geldi kızı gripmiş bana diyoki sakın kadını öpme kızı gripmiş anne diyom kadın hasta diilki kızı hastaymış olsun sen yinede kadını öpme diyo...

:60::60::60:alem yaaa. bence sen gripsin diye kocanıda öpmez bu

:42:aa aşk olsun ablacım olurmu ööle şey ver elini öpiyim:73:

nasılsın ablacım:29:

el öpenlerin çok olsun evladım :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ben daha tam iyileşmedim canım ya bu grip tam geçti diyorum yeniden geliyo

sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik evinin tadını çıkarıyomusun

el öpenlerin çok olsun evladım :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ben daha tam iyileşmedim canım ya bu grip tam geçti diyorum yeniden geliyo

sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik evinin tadını çıkarıyomusun

işe başladın tabii tam dinlenemedin demekki:20:

hamişlik güzel gidiyo daerken kalkıp kahvaltı yapmak zorundayım:1:
hatırlıyormusun sennle ilk tanıştığımız sıralarda "ben hamile kalırsam işten çıkıp bol bol uyuycam, ben çok uyuyrsam bebekte uyur" demiştim. sende gülmüştün:1:işte o yüzden çok uyumaya çalışıyorum. evimin tadını çıkarıyorum hemde nasılll. bi evin sana ait olması çok güzzel bişimiş:16::16:

işe başladın tabii tam dinlenemedin demekki:20:

hamişlik güzel gidiyo daerken kalkıp kahvaltı yapmak zorundayım:1:
hatırlıyormusun sennle ilk tanıştığımız sıralarda "ben hamile kalırsam işten çıkıp bol bol uyuycam, ben çok uyuyrsam bebekte uyur" demiştim. sende gülmüştün:1:işte o yüzden çok uyumaya çalışıyorum. evimin tadını çıkarıyorum hemde nasılll. bi evin sana ait olması çok güzzel bişimiş:16::16:

canım menim Allah hep böyler mutlu etsin seni sabah kalkıp kahvaltı yapacaksın tabi artık senin devrin bitti bebeğinin devri başladı bunu kabul etsen iyi olur başak hanım

beslenmene dikkat et canım süt içmek istemiyomuşsun bol bol peynir yoğurt ye ayran iç aynı görevi görür merak etme hergün yumurtanı ye bol sıvı al meyve sebze ye canım

canım menim Allah hep böyler mutlu etsin seni sabah kalkıp kahvaltı yapacaksın tabi artık senin devrin bitti bebeğinin devri başladı bunu kabul etsen iyi olur başak hanım

beslenmene dikkat et canım süt içmek istemiyomuşsun bol bol peynir yoğurt ye ayran iç aynı görevi görür merak etme hergün yumurtanı ye bol sıvı al meyve sebze ye canım

sara abla nasılsın :38: bende süt sevmiyorum yoğurt daha iyi geliyo inşallah hayırlısıyla doğarlar şimdiden tırsıyorum ben nasıl olcak süreç diye:18:

Back
X