Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mecbur bi süre şiş şiş gezersinhayır ilaç yasak bize canım zaten ben normalde de kullanamıyorum ben ağrı kesici ve antibiyotik içince gözüm ve dudağım şişiyo doğumda ne yapacam onu düşünüyorum.
bu arada günaydın ve ben ne yapacam onu düşünüyorum yarın eşimin akrabasının düğünü var yakın bende gidecem önce kayınvalidemgile ordan düğün salonuna gidecez ama ben gribim kayınvalidem çok korkuyo gripten oğlu bi grip olsun yanaşmaz hadi beni eve alamasa şimdi![]()
başakcım nasılsın canım çatlaklar için e vitaminli krem kullanmanı tavsiye ederim tatlım internette okumuştum ben vaselinin kakaolu e vitaminlisini aldım ama daha erken diye kullanmadım![]()
bu arada günaydın ve ben ne yapacam onu düşünüyorum yarın eşimin akrabasının düğünü var yakın bende gidecem önce kayınvalidemgile ordan düğün salonuna gidecez ama ben gribim kayınvalidem çok korkuyo gripten oğlu bi grip olsun yanaşmaz hadi beni eve alamasa şimdi![]()
günaydın hanımlarrr nasılsınız bakiiimmmm
dün yoktum kimseler farketmemişküsüyom size
hem dün doğum günümdü benim
doğumgünümde kırmızılarımda geldi
başak karısı demek sordunlarını en ciddisinden nazo cevaplıyooo
biz cevaplıyamıyok
ben badem yağı kullandım tecrübe konuşuyorkıllanma yapmadııı
sen inanma güvenme sorma taammı :99:
batımıda değiştir 13 temmuz yaz
:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
günaydın canım seninde gönlünce olsun herşey![]()
evet cnm haklısın. sen erken davranmışsıngöğüslerede sürmek gerekiyormu sence
önerilerin için sağol cnm evet süt renklendirilerek tüketilebilişrevet canım içmek zorundasın bol bol süt ayran iç peynir yoğurt falan ye özelliklede ara öğünlerinde ye sütü ballı muzlu süt yapıp içebilirsin meselaa yada ne biliim nesguik yapabilirsin milkshake yapabilirsin vs. seçenek çok nasılsa canımmeselaa ayranda içebilirsin bol bol serin serin ooh sıcakta süper gidiyooo yoğurtlu makarna falanda yap mesela bazen kendine
![]()
tatlım ben bilmiyorum ama çekilen hatunlaımız yardımcı olurriyi aksamlar hanimlar...hoppala ben gelince hepiniz gidiyorsunuz yaaa, ne cok koca seven cikdinizzzz..hmmm...seyy ben bennn rahim filmi cekilmek istiyorum. ama ne zaman cekileyim karar veremiyorum((
evet cnm bende şimdiden 1kilo aldım. ama pantolonlar etekler kanımı sıkıyo o başka bi konuçok güzel bi duygu kociş resmen başımda nöbet tutuyooo. benimde normal bi hamile olduğum pek söylenemez. kilo aldınmı bu arada.
aaa vallahi ben bugün yazacaktım topike sevinç karısı öldümü diyegünaydın hanımlarrr nasılsınız bakiiimmmm
dün yoktum kimseler farketmemişküsüyom size
hem dün doğum günümdü benim
doğumgünümde kırmızılarımda geldi
başak karısı demek sordunlarını en ciddisinden nazo cevaplıyooo
biz cevaplıyamıyok
ben badem yağı kullandım tecrübe konuşuyorkıllanma yapmadııı
sen inanma güvenme sorma taammı :99:
batımıda değiştir 13 temmuz yaz
mecbur bi süre şiş şiş gezersin
bi dr la bu gittiğimde söylüyecem 25 de randevum var bakalım ne diyecek.
valla kaynana bu almaz almazsen temkinli ol bence
![]()
tabiiki bence de. ıyy internetten çatlak nasıl olur ona baktımda Allah muhafaza ya inşallah bizde olmaz hiç hoş bi görüntü değilbence büyüyen heryere sürmek gerekiyo ama sen bilirsin yinede tatlım![]()
ya kadında hem temizlik hastalığı var hemde hastalığa karşı çok korkar. o gün bi akrabası geldi kızı gripmiş bana diyoki sakın kadını öpme kızı gripmiş anne diyom kadın hasta diilki kızı hastaymış olsun sen yinede kadını öpme diyo...
nasılsın topikbaşı hiç selamda vermiyosun ayran içtik ayrımı düştük kız
aa aşk olsun ablacım olurmu ööle şey ver elini öpiyim
nasılsın ablacım![]()
:) almazmı hiç seni eve kız hemde başköşeye oturtur seni![]()
alırda ama korkar benden:18: sara abla nasıl sın bakalım
el öpenlerin çok olsun evladım
ben daha tam iyileşmedim canım ya bu grip tam geçti diyorum yeniden geliyo
sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik evinin tadını çıkarıyomusun
alırda ama korkar benden:18: sara abla nasıl sın bakalım
işe başladın tabii tam dinlenemedin demekki
hamişlik güzel gidiyo daerken kalkıp kahvaltı yapmak zorundayım
hatırlıyormusun sennle ilk tanıştığımız sıralarda "ben hamile kalırsam işten çıkıp bol bol uyuycam, ben çok uyuyrsam bebekte uyur" demiştim. sende gülmüştünişte o yüzden çok uyumaya çalışıyorum. evimin tadını çıkarıyorum hemde nasılll. bi evin sana ait olması çok güzzel bişimiş
![]()
bendede sinüzit var niko sabah akşam akıyo baş ağrısı yapıyo,ilerlerse diye korkuyorum:18: burnum hep tıkalı
canım menim Allah hep böyler mutlu etsin seni sabah kalkıp kahvaltı yapacaksın tabi artık senin devrin bitti bebeğinin devri başladı bunu kabul etsen iyi olur başak hanım
beslenmene dikkat et canım süt içmek istemiyomuşsun bol bol peynir yoğurt ye ayran iç aynı görevi görür merak etme hergün yumurtanı ye bol sıvı al meyve sebze ye canım