- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
nolur kızım sööle o zmaan ne biliyim ben. 40ta mis gibi çıkartıyo:18:
ilk başlarda güzel çıkar sen bir ay sonra falan gör bak aynı beyazlıktamı çıkıcak
hem sadece beyazları 90 da yıkıyorum nevresim gibi açık renklileri 60 da koyu renkleri kumaş pantolonlar falan ve yünlüleri 40 da yıkıyorum
vaaaaaaay emekle alınmayınca kıymet bilinmiyor ha nazo
hem maşallah şanslıymışsın hangi proğramdan çıkmıştı araba tızım insan arabayı satıp çamaşır makinesi alırmı
tatlım çamaşırları deterjanı koyup proğramı ayarlayıp makineyi başlattınmı başlıyor su almaya bi iki saniye sonra suyu alıp duruyo ve tekrar su sesi geliyo o zaman deterjan gözüğnü açıp aceyi ekliyorum suyla beraber onuda alıoyo sonra başlıyo yıkamaya bitince yarım saatlik bi ek durulama daha yaptırıyorum deterjandan iyice arınsın diye oda sırf içim rahat etsin diye bembeaz kar gibi çıkyo çamaşırlarım yıllardır böyle yani
canım biz evlendikten 1 sene sonra çıktı araba ve vergisini ödemeye gücümüz yetmiyordu zaten anlatmıştım geçende hangi şartlarda evlendiğimizi bir sürü eksik vardı buzdalabı almıştık 3 taksit ödedik sonra araba çıkınca biriyle anlaşıp vergilerini falan ödedi parasıylada evdeki eksikleri aldık buzdalabınında geri kalanını peşin verdik çamaşır makinası süpürge soba falan filan işte bizi düzlüğe çıkarttı
ben şakasına yazdım emekle alınmadı falan diye yoksa eşyamın kıymetini çok iyi bilirim