Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nolur kızım sööle o zmaan ne biliyim ben. 40ta mis gibi çıkartıyo:18:

ilk başlarda güzel çıkar sen bir ay sonra falan gör bak aynı beyazlıktamı çıkıcak
hem sadece beyazları 90 da yıkıyorum nevresim gibi açık renklileri 60 da koyu renkleri kumaş pantolonlar falan ve yünlüleri 40 da yıkıyorum

vaaaaaaay emekle alınmayınca kıymet bilinmiyor ha nazo

hem maşallah şanslıymışsın hangi proğramdan çıkmıştı araba tızım insan arabayı satıp çamaşır makinesi alırmı :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

tatlım çamaşırları deterjanı koyup proğramı ayarlayıp makineyi başlattınmı başlıyor su almaya bi iki saniye sonra suyu alıp duruyo ve tekrar su sesi geliyo o zaman deterjan gözüğnü açıp aceyi ekliyorum suyla beraber onuda alıoyo sonra başlıyo yıkamaya bitince yarım saatlik bi ek durulama daha yaptırıyorum deterjandan iyice arınsın diye oda sırf içim rahat etsin diye bembeaz kar gibi çıkyo çamaşırlarım yıllardır böyle yani

canım biz evlendikten 1 sene sonra çıktı araba ve vergisini ödemeye gücümüz yetmiyordu zaten anlatmıştım geçende hangi şartlarda evlendiğimizi bir sürü eksik vardı buzdalabı almıştık 3 taksit ödedik sonra araba çıkınca biriyle anlaşıp vergilerini falan ödedi parasıylada evdeki eksikleri aldık buzdalabınında geri kalanını peşin verdik çamaşır makinası süpürge soba falan filan işte bizi düzlüğe çıkarttı
ben şakasına yazdım emekle alınmadı falan diye yoksa eşyamın kıymetini çok iyi bilirim

hayırlısı canım evet rahim filminden sonra bir iki ay i,çinde hamile kalan çok var biriside benim iki ay sonra hamile kalmıştım

doktorumda öyle dedi,benim belirgin bi sorunum yok zaten adet düzensizliğinden başka,onuda kontrol altındayken ilaçla hallediyoz,inşallah açık çıkar da beni uğraştırmaz...
inşallah hayırlısı bakalım nolcekk,merakla bekliyomm

başak senin evini kayınanneme gösterttim kızzz
mutfakının büyüklüğünü ve banyonu pek beğendi selamlar söledi sana.....

deterjan kankacım derzleri çok güzel temizliyo ben aldım deterjancıdan,spreyli şişeye döktüm sıkıyorum 5 dk bekletiyom(eğer çok kirliyse fırçalıyom)sonra suyla siliyom yada yıkıyomm
mis gibi uğraştırmadan temizliyo ben bu eve taşınırken yapmıştımm,anca kirlendi şimdik gene ovdum 1-2 sene mis gibi durur(fazla kirlenmiyo benim 2 günde bir mutlaka çamaşırsuyuyla silerim)
öğren bunları açık deterjancılarda satılıyo mavi su dersen verirler,hemde çok ucuz

ee çamaşır suyunda daha etkili o zmaan. Benimkilerde de inşallah pislikleri kaldı bazı yerlerde çıkartamıyorum kirli gibi duruyo sinirlerim bozuluyodu. çıkarırmı acab

:60::60::60::60:

emek yoksa acımakta yokkkk:13::13:

:60::60::60::60:
öğreneceksin kuzummm öğreneceksinn

sağol evet yaa adetim bitince öncelikle rahim filmim var yani haftaya
bakalım doktor sen %70 kalırsın filmden snra dedi,umut verdi çookk
bu ay umutluyum o yüzden ama herşey kısmet olmazsa da ramazandan sonra tedaviye geçicezz

evet acımak yok yok kız ben şakasına yazdım ben bu duruma çok zor geldim onun için herşeyim çok değerlidir

ayol kırmızı don giymiyonmu sen:23:

çok nadir giyerim giydiysemde beyazların suyuyla yıkarım kaynar kaynar

ayy ne güzel bende deneyim bakalım. Tşk ederim cnm:38:

Saracım emekle alınanlar başka oluyo aynen. Ben mesela kendimiz aldığımız ev aletlerine saygı gösteriyorum. Sabahları günaydın diyorum.

Elektirikli süpürgeyi kulağında tutup ordan oraya çekmiyorum. önce teklif ediyorum benimle gelmek istermisin diyeee. Eğer isterse götürüyorum öbür odalara:36::36:

:60::60::60::60::60:

doktorumda öyle dedi,benim belirgin bi sorunum yok zaten adet düzensizliğinden başka,onuda kontrol altındayken ilaçla hallediyoz,inşallah açık çıkar da beni uğraştırmaz...
Inşallah hayırlısı bakalım nolcekk,merakla bekliyomm

başak senin evini kayınanneme gösterttim kızzz
mutfakının büyüklüğünü ve banyonu pek beğendi selamlar söledi sana.....

ooooo saygılar topikimizn kayınannesine benden de selam söölersin tşk ettiğimi sööle:42:

Mutfakım çok büyük doğru. Fotoda göstermediğim kısımda vardı orda annem çay içiyodu o yüzden çekemedim:1:

Kışın sobayı mutfaka kurup oturabilirim:9::9:

bence de anam yaa 90 felan diyolar. Ben tasarruf nasıl yapuılır diye arartırırken hemde:1::1:

Elektirik tasrrufu için öneerilerde renklilere 30beyazlara ise 40yeterlidir. Yüksek dereceler gereksizdir diyo
onlar nasıl çamaşır giyiyo acepp?????????????????????????????????????
ben öyle alıştım şimdide düşük derecede temiz gelmiyor sanki grileşiyormuş gibi geliyor
hem ben havlularımı bile hep 90 a atabileceğim renklerde kullanıyorum
iç çamaşırlarımıda hep beyaz yada 90 a atacağım şekilde seçiyorum
renkli iç çamaşırı giymem pek giysemde beyazların suyunu alır sıcak kaynar suyla yıkarım
hatta çok misafir geldiyse havlularımın içine çamaşır suyuda katarım ama her zaman koymuyorum ben

ablamda ayrı bir titizdir içine sinmez onun illaki kaynatacak
nazocum bizim temizlik huylarımız çok benziyo
nevresimlerimide ,havlularımıda,çamaşırlarımıda 90 da yıkarım
o yüzden hepsi ya krem ya beyazdır,,,
ayy ne güzel bende deneyim bakalım. Tşk ederim cnm:38:

Saracım emekle alınanlar başka oluyo aynen. Ben mesela kendimiz aldığımız ev aletlerine saygı gösteriyorum. Sabahları günaydın diyorum.

Elektirikli süpürgeyi kulağında tutup ordan oraya çekmiyorum. önce teklif ediyorum benimle gelmek istermisin diyeee. Eğer isterse götürüyorum öbür odalara:36::36:
:60::60::60::60: görmemişin süpürgesi olmuşşşşşşşşşşş

zamanı geldiyse olur kankam korkmaaa doktorunu değiştirdinmi
yok kuzum ama doktorum tüp bebek uzmanı olmuşş artık bebek olana kadar devam
en son gittiğimde böyle bişi yoktu değişecektimm doktoru ama gerek kalmadı
ee çamaşır suyunda daha etkili o zmaan. Benimkilerde de inşallah pislikleri kaldı bazı yerlerde çıkartamıyorum kirli gibi duruyo sinirlerim bozuluyodu. çıkarırmı acab

evet etkili ama derz temizleyici başka yerde kullanılmıyoooo bide hamişsin çok keskin deterjan sen şimdilik kullanma istersen yada koca evdeyse ona yaptırrrr
dikkaet et

Son düzenleme:
ooooo saygılar topikimizn kayınannesine benden de selam söölersin tşk ettiğimi sööle:42:

Mutfakım çok büyük doğru. Fotoda göstermediğim kısımda vardı orda annem çay içiyodu o yüzden çekemedim:1:

Kışın sobayı mutfaka kurup oturabilirim:9::9:

sağolun sağolu tebrikleri adrese yollayınn

evet olabilir bebekte olcak üşütmemen gerek otur orada , hem işini hem bebekini rahat rahat idare edersinn

onlar nasıl çamaşır giyiyo acepp?????????????????????????????????????

nazocum bizim temizlik huylarımız çok benziyo
nevresimlerimide ,havlularımıda,çamaşırlarımıda 90 da yıkarım
o yüzden hepsi ya krem ya beyazdır,,,

:60::60::60::60: görmemişin süpürgesi olmuşşşşşşşşşşş

evet etkili ama derz temizleyici başka yerde kullanılmıyoooo bide hamişsin çok keskin deterjan sen şimdilik kullanma istersen yada koca evdeyse ona yaptırrrr
dikkaet et

bende hep yıkama şeklime göre seçiyorum yoksa içim rahat etmiyor

kız kırmızı don nadir giyilir mi:53:sık sık giy annem. Gündüz giymesen bile geceleri giy işe yarar. Kırmızı donsuz olur mu yaaaa

geceleri giyiyorum iş bittimi kırmızı çamaşırla bağımıda kesiyorum:1:
canım seksi çamaşırlar sadece kırmızımı oluyor benim her renginden var:21:

kız kırmızı don nadir giyilir mi:53:sık sık giy annem. Gündüz giymesen bile geceleri giy işe yarar. Kırmızı donsuz olur mu yaaaa
katılıyorummm ama arada başka renkte giyin hep kırmızı sıkar be....
annemde diyoki senin çocukun olunca ona napcan çok merak ediyom diyo.

Bende evin duvarına bi oyuk açar oraa yerleştirirm çocuku kimselere elletmem:60::60:

bencede sende benim gibi fanusa koyarsın tek sen ellersinn.......:60::60::60::60:
ben annenin yerinde olsam kızım bu bebeke nasıl bakacak diye düşünürdüm valla:25::25::25::25::25::30::30::31::31:

bende hep yıkama şeklime göre seçiyorum yoksa içim rahat etmiyor

geceleri giyiyorum iş bittimi kırmızı çamaşırla bağımıda kesiyorum:1:
Canım seksi çamaşırlar sadece kırmızımı oluyor benim her renginden var:21:
ee o zaman kırmızı çarşafında yoktur senin:53:demekki çöarşıda bişi alırken önce "bunu yüksek derecede yıkayabilirmiyim" sorunsuna karşılık arıyosun:9:

Benm koca hiç açık renkli don giymez hep siyahtır. Kaçta yıkıycam ben bunları:53:ayrıca kırmızı nevresim takımım var:44:

:28::28::28::28:olabilir.

Ama en garantilisi fanusa koyup oyuğa yerleştirriyim:60:

katılıyorummm ama arada başka renkte giyin hep kırmızı sıkar be....

Bencede sende benim gibi fanusa koyarsın tek sen ellersinn.......:60::60::60::60:
Ben annenin yerinde olsam kızım bu bebeke nasıl bakacak diye düşünürdüm valla:25::25::25::25::25::30::30::31::31:

tabiiki hep kırmızı olmaz da kırmızı da olmadan olmaz canımmm.

Merak etme annem doğumdan sonra baya kalacak. Hatta diyoki çocuk olduktan sonra sen işe gir ben bakiyim diyo:60:

Korkuyo kadın zaar:53:

ee o zaman kırmızı çarşafında yoktur senin:53:demekki çöarşıda bişi alırken önce "bunu yüksek derecede yıkayabilirmiyim" sorunsuna karşılık arıyosun:9:

Benm koca hiç açık renkli don giymez hep siyahtır. Kaçta yıkıycam ben bunları:53:ayrıca kırmızı nevresim takımım var:44:

kuzum renkliler 40-50 de yıkanır kuzucum hassassa 30 dada yıkanır ..
renkli giysilerimizde var ,nevresimim de var hemde mor ama onları 40 ta yıkarımm
hijyen gerektiren çamaşırları beyaz almaya dikkat eederim mutlaka çünkü
havlu ,iç çamaşırı nevresim cildimiz yüzümüz değiyo dikkatli olmak gerekk....
bebeğin giysilerini de mutlaka yüksek derecede yıka

kuzum renkliler 40-50 de yıkanır kuzucum hassassa 30 dada yıkanır ..
renkli giysilerimizde var ,nevresimim de var hemde mor ama onları 40 ta yıkarımm
hijyen gerektiren çamaşırları beyaz almaya dikkat eederim mutlaka çünkü
havlu ,iç çamaşırı nevresim cildimiz yüzümüz değiyo dikkatli olmak gerekk....
bebeğin giysilerini de mutlaka yüksek derecede yıka

tabii bebğin kıyafetlerini ayrı olarak yıkamalı ve onlara ayrı bebek deterjanı kullanmalı. ve ütülemeliiii:36:doğrumu bildim.

peki şu an iç çamşırlarınızı ütülüyomusun

tabiiki hep kırmızı olmaz da kırmızı da olmadan olmaz canımmm.

Merak etme annem doğumdan sonra baya kalacak. Hatta diyoki çocuk olduktan sonra sen işe gir ben bakiyim diyo:60:

Korkuyo kadın zaar:53:

hıh içim rahatladı,yeğenimi sadece senin elinde kalmasını düşünemiyorum açıkçası
annen haklı ama ben annelerin çalışmasına karşıyımm anne ve bebek birbirine doymalı en azından 3 sene çalışmamalı bir anne
bebeğinin herşyine şahit olmalı

benim morlu var nevresim takımım var ama 60 da yıkıyorum
hem artık okadar alışmışımki öyle bir soru sormuyorum direk onlara yöneliyorum
bizim koyu renkli çamaşır giyme alışkanlığımız yok onun için bilemiyecem
evet fanusa koy oyuğa yerleştir:27:

hıh içim rahatladı,yeğenimi sadece senin elinde kalmasını düşünemiyorum açıkçası
annen haklı ama ben annelerin çalışmasına karşıyımm anne ve bebek birbirine doymalı en azından 3 sene çalışmamalı bir anne
bebeğinin herşyine şahit olmalı

aynen yaaa bebekim evdeyken gülücükler saçarken uyurken karnı acıkmışken belkide ilk kelimesinin sööliycekken ben neden dışarda oliyim:31:

Tabii Allah mecbur bırakmasın. mecburiyetten çalışanlarda var

Back
X