- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
çamaşırlarımı bile pc nin karşısında katlıyom ayrılamıyom ne olur ne olmaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çamaşırlarımı bile pc nin karşısında katlıyom ayrılamıyom ne olur ne olmaz![]()
paşam 3405 çamaşırlarımı yerlerine koyup gelebilirmiyim iznin olursabi koşu gidip geleyim
selammmmmm hatuncuklar ne kaynatıyonuzzzz bakalımmm
yok nere gitcez bukadar sevgi dolu söyleyince:18::18::18:
ve a.s ne olsun işte havadan sudan konuşuyoz
ben iki gömlek ütüleyim bu arada eşimin erken geleceği tutar
selammmmmm hatuncuklar ne kaynatıyonuzzzz bakalımmm
erkeklere demi mayo oluyomuşş:26:ayy evlat b:26:ööle bişi demekki sen ondan çok seviniyosunGizzz basak ne o sesin cikmiyor ogluma mayo bone havlu ve terlik aldik havuz icin cantasi hazirr ondan cok ben heyecanliyimmmm![]()
bilmem biz bööle anlaşıyos:101::92:siz ailecek sapıksınız anladım ben![]()
ne var ki mantıklı diilmi aslındabir kez bunu bir konuyla ilgili örnek vermiştim kendimlede alakalı değildi yani
bir kızdı eşim sakın bir daha duymayacam bunu diye![]()
200metrekarelik evmi dar geliyogeldim nazocummmm bugüne geldim anın tadını çıkarayımmm ...çıkarabilirsem tabi....hiç keyfim yokk...içim sıkılıooo...her yer dar gelio bana hiç biyer istemiommm...bağırmak istiom ağlamak istiomm![]()
bende pc başında yağlanıp geceliğimi burda giyiyim:18:çamaşırlarımı bile pc nin karşısında katlıyom ayrılamıyom ne olur ne olmaz![]()
allah seni hiç gülücegim yoktu he akşam akşam çok şükür 25 bölümü seyrettim gerisine fırsatım olmadı
![]()
canım iiyiz birlikte gittik pikniğe şuan iyiyiz o laf vurdumu altında kalmıoom sinir etmio değil ama oda bilioki bana sataşılmazzz pişman olunur yoksa pikniğe gittinde be kuzum neden soğuk su içion bizde gtitik güsel yerde oturduk gölgeli ağaç altı harikaydı hiç su içirmedislm nikocum geçmişi okuyodum yazamadım nasılsın canım[/QUOTE
valla canım iyiyim diyecem diyemiyorum çünkü grip fena beni yoruyo ya piknik terlemeden ziyade oturmak bile zor geldi ayaklarımı uzatamadım kaburgalarım batıyo zaten çocuk büyoyo ya valla piknik bana yaramadı zaten ayaklarım şişiyo abıkalarım ayağımı sıkıyosen nasılsın canım görümcenle nasıl aranız ne yaptın?
kız kaybolmadım kocam gelince hemen tüyüdüm ahahahabune yaa kimle yazışsam kayboluyo ne oluyo bu kadınlarıma.:44:
deli kız kocanın yanındasın ya sana yheter ee doğdun yer olmıcak doydun yer keşke eşim iş için çalışmak için şu memelekte gidek desede beraber çalışsakkkk hiç üzülme orayada alışçaksınızAğlamak istiyorum yaa bütün hayallerim suya düştüüümalatyada pötürge diye bi yere çıkmış tayinimiz merkeze 74 km yakınlıkta döt kaday bi yer 4800 nüfusu vaymış işte köyleriyle berabeeer ooof off sobalı evde naapcam ben yaa sobadan kuytuldum diye seviniyodum taaam gene sobamı yakcam ben yaaa
hemde orası soguk memlekeeet hamile falan kalmayı falan düşünüyodum gidince nasıl olcak bilmiyom öylede yaa bi başıma nasıl baş etcem sobayla falaaan
burda akşamları biraz yakıyoduk yetiyodu orda öylede olmayacak ooof offf... ben istemiyom pötürge falan yaa ditmiyom işteee :84::84:
kız onu bunu bırakta kaça bastınnn sanki bi gözün toğrağa bakıo anam bi bakimm töbe estağfurullah yoksa 50 mi oldunhacer , nikolay , sara28 , başaks karısı , hadişciim kankam , bengisu ,
teşekkürlerrr kızlar hep birlikte daha nice senelere inşallah..
lannnn çılldırtma beni sendemi tilotlu karı oldun çabuk git üstüne doğru düzgün don giy adamı günaha sokma elimden kaza çıkçakkk kana bulıcam şimdi:):)))Basak karisi oglumu yuzme kursuna yazdirdim geldimm disarisi bir sicakkiiiiii yaniiiiiii resmen eve gelince oglumu uyuttum tilotla geziyommmmmm![]()
ona göre çıktıysa bana göre çoktan çıkmıştır dimi kankaKiskanc kariiiiiiiii ben coocuk dogurdum catlayip patlamadim diyeeee catirdiyoon resmendotune kadarmis minisi sisko kari sana gore mini uretime gectimi
![]()
aha bi malak daha birride benimmm çok sıcakkkk duş alıom çıkıom sanki hiç girmemiş gibi tekrar yapış yapışımayy bu sıcakta hiç bişi giymek istemiyor insan . Devamlı çıkarmak istiyor.
Gündüz makinamı çalştırdın hatun nerde bizim tasarrufumuz. Gece çalştırıp sabah asarsan daha kolay olur. Sabahın serinliğinde asmış oolursun.
Hadi sana kolay gelsinn inşalllah sağsalim gelirsin
hiçmi çatlamadın kız sen. Yalan sööleme.
Sevinççççç ya malak gibi yatıyorum hiç bişi yapasım yokkk öyle sıcakkiiiiiiiiiiiiiiiiii.
sıcaktan hele sen hiç gelemezsin sıcağa hamişsinde dikkat ethoşbulduk canım...valla sıcaklardanmıdır nedir böyle mal gibiyim kafamı kaldıramıyorum,dün akşam sürekli kustum aç yattım sabah bel-baş ve karın ağrısıyla uyandım az daha acillik oluyodum valla ama suan sadece başım ağrıyo yemek yeyince diğerleri geçti,,,bebişte inşallah iyidirr canım..sen nslsn???
kız oğluın biliomuı ne için sıraya girdini .999Erenay canim sunnet icin siraya girdik bakalim coook yogunmus haber verecekler
oglumu yuzmeye yazdirdim gunde2saat yuzecek insallah
basak sende git demis canim ders alacak hocadan aile ile yuzmesi icin 13 yasinda olmaliymissss
ödeştik kankacım send ebensiz gitmişsin bidahakineee birlikte sözzAyyyyy ne cenesiz karilarsiniz ya virviirr konusup kacmissinizzz
Hadis sende bensiz piknige gitmissin aferin sana
belinayy nerdesin merak ettim ayollll
erenay gelmissssss evin isi bittimi
aysun anam ozledim seniiiiiii adana yaniiiiimisss
inşallah canım hayırlı haberlerini beklioruzz gülerek sevinerek gelceksin bizde ortak olucaz bu sevince inşallahkızlarrrrr nasılsınızzzzz
bennn yedım kırmızı kartıhemen dok aradım arın randevu aldımmm dua edin bakalım ne gibi tedavi sunacakk
lina giden varsaaa bana bılgı versınnn:44::44::44::44:
o hep tembeldiki şimdi mi öle oldu sanıonuzzvalla benim eltimin minnak oğlusu yay ve biz ondan çok çektik ama herkes aynı olmuyooo
bakarsın seninki sakin olurrr,,,,
sen hamiş oldun olalı dahada tembelleştin farkındamısın ????
kız biekresinde şeytanlık yaa tuhaf bi örümcek gördüm elime bi kürdan kutusu aldım içine koydum komşu çocuğu aldı abla yaa dedi bu örümcek tuhaf rengifealn dedim ondan aldım bekla deney yapçam bu salak kutuyu sallamasıyla patlaamsı bir oldu hayvan kendi kendini zehirlemiş oda basınç yaptı iyiki elime değmemiş zehirlimiş yaniii elleşme börü böceğeeeOff canavar yherde yatıyo onu süpürmeye gidiyom ben![]()
fanusa koy![]()
bende hep yıkama şeklime göre seçiyorum yoksa içim rahat etmiyor
geceleri giyiyorum iş bittimi kırmızı çamaşırla bağımıda kesiyorum![]()
canım seksi çamaşırlar sadece kırmızımı oluyor benim her renginden var![]()
heheh kırmızı donlular gelinnnnn buraya gel anam gelll kırmızı donlar burda gelll
allah seni hiç gülücegim yoktu he akşam akşam çok şükür 25 bölümü seyrettim gerisine fırsatım olmadı
![]()
![]()
kolay gelsin canım kocişin gelmeden işlerini bitir kocişin gelince daha önemli işlerin olabilir
merhaba kselcim nasılsın canım
yaa ben sobayı sevmiyom yakması bişii diilde kovayı doldur boşalt falan zoruma gidiyoo gerçi genelde onu kocişe yaptırıyom oyüzden sen düşün didim zaten işin orasınıcanım beterin beteri var başa gelen çekilirmiş benim evimde sobalı üstelik 6 senedir kullanıyorum
soğuk bir memleket olduğu için gece gündüz yakıyorum yeni evliykende yaktım hamişkende
bebek olduktan sonrada büyütürkende şimdide heeeepppp yakıyorum..
Bu arada kız kardeşimin eşi ast subay 6 senedir bursadaydı tainleri HAKKARİ ye çıktı.
şimdi bir silkelen ve haline şükret. Üstelik iki çocuğu var ve biri ilkokula yeni başlayacak bilmem anlatabildimmi. :99:
slm nikocum geçmişi okuyodum yazamadım nasılsın canım[/QUOTE
valla canım iyiyim diyecem diyemiyorum çünkü grip fena beni yoruyo ya piknik terlemeden ziyade oturmak bile zor geldi ayaklarımı uzatamadım kaburgalarım batıyo zaten çocuk büyoyo ya valla piknik bana yaramadı zaten ayaklarım şişiyo abıkalarım ayağımı sıkıyosen nasılsın canım görümcenle nasıl aranız ne yaptın?
bune yaa kimle yazışsam kayboluyo ne oluyo bu kadınlarıma.:44:
Ağlamak istiyorum yaa bütün hayallerim suya düştüüümalatyada pötürge diye bi yere çıkmış tayinimiz merkeze 74 km yakınlıkta döt kaday bi yer 4800 nüfusu vaymış işte köyleriyle berabeeer ooof off sobalı evde naapcam ben yaa sobadan kuytuldum diye seviniyodum taaam gene sobamı yakcam ben yaaa
hemde orası soguk memlekeeet hamile falan kalmayı falan düşünüyodum gidince nasıl olcak bilmiyom öylede yaa bi başıma nasıl baş etcem sobayla falaaan
burda akşamları biraz yakıyoduk yetiyodu orda öylede olmayacak ooof offf... ben istemiyom pötürge falan yaa ditmiyom işteee :84::84:
hacer , nikolay , sara28 , başaks karısı , hadişciim kankam , bengisu ,
teşekkürlerrr kızlar hep birlikte daha nice senelere inşallah..
Basak karisi oglumu yuzme kursuna yazdirdim geldimm disarisi bir sicakkiiiiii yaniiiiiii resmen eve gelince oglumu uyuttum tilotla geziyommmmmm![]()
Kiskanc kariiiiiiiii ben coocuk dogurdum catlayip patlamadim diyeeee catirdiyoon resmendotune kadarmis minisi sisko kari sana gore mini uretime gectimi
![]()
ayy bu sıcakta hiç bişi giymek istemiyor insan . Devamlı çıkarmak istiyor.
Gündüz makinamı çalştırdın hatun nerde bizim tasarrufumuz. Gece çalştırıp sabah asarsan daha kolay olur. Sabahın serinliğinde asmış oolursun.
Hadi sana kolay gelsinn inşalllah sağsalim gelirsin
hiçmi çatlamadın kız sen. Yalan sööleme.
Sevinççççç ya malak gibi yatıyorum hiç bişi yapasım yokkk öyle sıcakkiiiiiiiiiiiiiiiiii.
hoşbulduk canım...valla sıcaklardanmıdır nedir böyle mal gibiyim kafamı kaldıramıyorum,dün akşam sürekli kustum aç yattım sabah bel-baş ve karın ağrısıyla uyandım az daha acillik oluyodum valla ama suan sadece başım ağrıyo yemek yeyince diğerleri geçti,,,bebişte inşallah iyidirr canım..sen nslsn???
Erenay canim sunnet icin siraya girdik bakalim coook yogunmus haber verecekler
oglumu yuzmeye yazdirdim gunde2saat yuzecek insallah
basak sende git demis canim ders alacak hocadan aile ile yuzmesi icin 13 yasinda olmaliymissss
Ayyyyy ne cenesiz karilarsiniz ya virviirr konusup kacmissinizzz
Hadis sende bensiz piknige gitmissin aferin sana
belinayy nerdesin merak ettim ayollll
erenay gelmissssss evin isi bittimi
aysun anam ozledim seniiiiiii adana yaniiiiimisss
kızlarrrrr nasılsınızzzzz
bennn yedım kırmızı kartıhemen dok aradım arın randevu aldımmm dua edin bakalım ne gibi tedavi sunacakk
lina giden varsaaa bana bılgı versınnn:44::44::44::44:
valla benim eltimin minnak oğlusu yay ve biz ondan çok çektik ama herkes aynı olmuyooo
bakarsın seninki sakin olurrr,,,,
sen hamiş oldun olalı dahada tembelleştin farkındamısın ????
Off canavar yherde yatıyo onu süpürmeye gidiyom ben![]()
slm geveze hatunlarrrrr nasılsınız inşallah beni soran olursa ben iyiyimfanusa koy![]()
paşam 3405 çamaşırlarımı yerlerine koyup gelebilirmiyim iznin olursabi koşu gidip geleyim
ayyyy benim namazda duruooo bende kılim gelim kızlarr...içim huzur dolar rahatlarım inanıom buna....görüşürüzzz...gelcemm inşallah![]()
canım iiyiz birlikte gittik pikniğe şuan iyiyiz o laf vurdumu altında kalmıoom sinir etmio değil ama oda bilioki bana sataşılmazzz pişman olunur yoksa pikniğe gittinde be kuzum neden soğuk su içion bizde gtitik güsel yerde oturduk gölgeli ağaç altı harikaydı hiç su içirmedi
kız kaybolmadım kocam gelince hemen tüyüdüm ahahaha
deli kız kocanın yanındasın ya sana yheter ee doğdun yer olmıcak doydun yer keşke eşim iş için çalışmak için şu memelekte gidek desede beraber çalışsakkkk hiç üzülme orayada alışçaksınız
kız onu bunu bırakta kaça bastınnn sanki bi gözün toğrağa bakıo anam bi bakimm töbe estağfurullah yoksa 50 mi oldun
lannnn çılldırtma beni sendemi tilotlu karı oldun çabuk git üstüne doğru düzgün don giy adamı günaha sokma elimden kaza çıkçakkk kana bulıcam şimdi:):)))
ona göre çıktıysa bana göre çoktan çıkmıştır dimi kanka
aha bi malak daha birride benimmm çok sıcakkkk duş alıom çıkıom sanki hiç girmemiş gibi tekrar yapış yapışım
sıcaktan hele sen hiç gelemezsin sıcağa hamişsinde dikkat et
kız oğluın biliomuı ne için sıraya girdini .999
ödeştik kankacım send ebensiz gitmişsin bidahakineee birlikte sözz
inşallah canım hayırlı haberlerini beklioruzz gülerek sevinerek gelceksin bizde ortak olucaz bu sevince inşallah
o hep tembeldiki şimdi mi öle oldu sanıonuzz
kız biekresinde şeytanlık yaa tuhaf bi örümcek gördüm elime bi kürdan kutusu aldım içine koydum komşu çocuğu aldı abla yaa dedi bu örümcek tuhaf rengifealn dedim ondan aldım bekla deney yapçam bu salak kutuyu sallamasıyla patlaamsı bir oldu hayvan kendi kendini zehirlemiş oda basınç yaptı iyiki elime değmemiş zehirlimiş yaniii elleşme börü böceğeee
heheh kırmızı donlular gelinnnnn buraya gel anam gelll kırmızı donlar burda gelll
aa ilginç kendini neden zehirliyo acaba.burdan çıkış yok en iyisi intihar edip şerefimlemi ölüyüm diy acaba
ooooooooooooooooo herkes toplaşmışşşşş benim neyim eksik bende geldimmmmm işteeeeee![]()