- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
yaw çevremden duydum kk girenler varmış o benim msn nickim felandı benim olduğumu kesin anlarlar
yeni nick kocamla benim ismim![]()
0808 ne oluyo pekiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaw çevremden duydum kk girenler varmış o benim msn nickim felandı benim olduğumu kesin anlarlar
[ı] iyiyim balkaymağım sevincim sen nasılsın ekmekli kadayıfım[/ı]
ay bu ne beSevkan olmuş 2 dk bıraktık geldik kadın kimlik değiştirmiş... Naptın sevinceeeeee
seray canım senin hemen bugün başlaman lazım aç karınla günde 2 kez taze hazırlayıp ılıyınca içeceksin..Tarifi var sitede istersen yazarım da uygulanışını.
ay çok alemsiniz ya şaka yapıyoruz zayıf kalıcam diye çocuk o yaşa kadar emzirilir mi hiç yuh artık
ama 2- 2,5 yaşına kadar bırakmazsa süt de gelirse emzirmek sağlıklı bir iş..
Hem anne hem çocuk için. Sonrasında bir şekilde bıraktırılacak tabi bırakmak istemese bile
canım ben soğana geçen ay öyle başladım da kafamda şüphe oluştu bak onunla ilgili yazmıştım da birazdan kopyalarım buraya..tekrar yazmaya üşendim nedenini hem fikir yürütürüz:44:
0808 ne oluyo pekiiii
hadi hayırlı olsun nikin ama alıştıydık sevinnce, bende sevinç yapıyomuşum beni sen sanıyolarmış![]()
aa nerden bildin kocamın iş yeri çalşma sisteminimi biliyon nedir:26:4te başlıyo 12de bırakıyo
Kız bende onu sorcaktım iyi aklıma getirdin doktor 3lü testi istemiyo galiba çünkü beni haziranın 27sinde çağırdı.
O zmaana benim test zamanı geçmiyomu
Evet evet zaten sütiçemiyen hamişler bol bol dondurma yesin diyodu
kız soğan kürünün ne zararı olacak çabuk kalk kaynatta iç sankim ilaç bana
altı üstü soğan hiçmi yemiyon![]()
bence zamanı geçmiş olmuyo 27 sinde..yapar heralde...en uygun 17. Haftaymış...öle yazıo bi yerde...
ıyyyyyyyyyyyyyyyy öğğğğğğğğğğ sevmem fazla soğanı ...kayınvaldemdeyim nasıl yapsam acepp...yaparım ama yaa...kayınbabam yemegını yesinde .içem bakalımmm burnumu kapatır içerimmm![]()
evet her bi şeyi biliyonben herşeyi bilirim başoş hanım 2 vardiya ise 8-4 4-12 3 vardiya ise
7-4 4-12 12-7
üçlü test 16-18 haftaları arasında yapılıyor zamanın geçmiş sayılır canım
bazen doktorlar unutuyor tel açta hatırlat sor bakem ne dicek
:123::123::123::123::123::123:
evet her bi şeyi biliyon
doktor senn kadar bilmiyo . o doktor değilmi nasıl unutur yaaaaa
ikili test sonucuma baktı sonra bana sonucu söyledii sonra takvimine baktı saydı saydı 26veya 27 haziranda gel dedi. unutmuşmudur acaba.
belkide yaptırmaya gerek görmedi olabilirmi
:89::89::89::89::89::89::89:
canım 27 sine 18. Haftasının içinde olacak :26: Yanıltıcı olabilir zamanı
mecbur yapacan yapta iç![]()
hadi hayırlı olsun nikin ama alıştıydık sevinnce, bende sevinç yapıyomuşum beni sen sanıyolarmış![]()
16-22 .haftalar arası yazıodu nette...ben 18.haftada yaptırmıştım...he walla yapim içim bare...ama benim adet gnüm iice karıştı 2 aydır gecikince 31 günde bi adet oluyomus gibi hesaplıo...15 günmü yapim sevinç yoksa 1 hafta yetermi![]()
kız soğan kürünün ne zararı olacak çabuk kalk kaynatta iç sankim ilaç bana
altı üstü soğan hiçmi yemiyon![]()
15 gün üşenme yap bak bende yapcem
![]()
zararı olabiliyomuş ama neydi unuttummmmm
siz soğan kürümü yapcaksınızzz ıııııyyyyykkkkk tadıda pek kötüüü incir kürü yapınnnnn
tamammm ...sen ne zaman başlıon? Ii 28 inde sonuncuyu yaparım adete 6 gün kala paydos olur...
zararı olabiliyomuş ama neydi unuttummmmm
siz soğan kürümü yapcaksınızzz ıııııyyyyykkkkk tadıda pek kötüüü incir kürü yapınnnnn
nie kısss incir kürü neye ii gelioo ? tadı kötüde olsa bi dikişte gidecek üzerinede tatlı bişi yedikmi tamamdır![]()