Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[ı] iyiyim balkaymağım sevincim sen nasılsın ekmekli kadayıfım[/ı]

ayy ayyyy iltifatlara bak yaaa kıskandım bak şimdiiii :17::17::17::17:

ay bu ne be :53: Sevkan olmuş 2 dk bıraktık geldik kadın kimlik değiştirmiş... Naptın sevinceeeeee:57:

seray canım senin hemen bugün başlaman lazım aç karınla günde 2 kez taze hazırlayıp ılıyınca içeceksin..:7: Tarifi var sitede istersen yazarım da uygulanışını.

ay çok alemsiniz ya şaka yapıyoruz zayıf kalıcam diye çocuk o yaşa kadar emzirilir mi hiç yuh artık
:9::9:
ama 2- 2,5 yaşına kadar bırakmazsa süt de gelirse emzirmek sağlıklı bir iş..
Hem anne hem çocuk için. Sonrasında bir şekilde bıraktırılacak tabi bırakmak istemese bile
:51:

canım ben soğana geçen ay öyle başladım da kafamda şüphe oluştu bak onunla ilgili yazmıştım da birazdan kopyalarım buraya..tekrar yazmaya üşendim nedenini hem fikir yürütürüz:44:

yaaa başlayimde ne kadar süre yapcam onu bilmiom...bende bebeğe zarar vermesinden korkuom... Yapılışı şöleydi yanlışım varsa düzelt cnmm..2 su bardağı suyu kaynatıom içine 1 beyaz soğanı dörde bölüp koyuyom 5 dk öle kaynatıp bekletiom ılıyınca içiomm...

ben herşeyi bilirim başoş hanım 2 vardiya ise 8-4 4-12 3 vardiya ise
7-4 4-12 12-7 :21::21::21:
üçlü test 16-18 haftaları arasında yapılıyor zamanın geçmiş sayılır canım
bazen doktorlar unutuyor tel açta hatırlat sor bakem ne dicek

aa nerden bildin kocamın iş yeri çalşma sisteminimi biliyon nedir:26:4te başlıyo 12de bırakıyo:30:

Kız bende onu sorcaktım iyi aklıma getirdin doktor 3lü testi istemiyo galiba çünkü beni haziranın 27sinde çağırdı.

O zmaana benim test zamanı geçmiyomu

:60: Evet evet zaten sütiçemiyen hamişler bol bol dondurma yesin diyodu

bence zamanı geçmiş olmuyo 27 sinde..yapar heralde...en uygun 17. Haftaymış...öle yazıo bi yerde...

kız soğan kürünün ne zararı olacak çabuk kalk kaynatta iç sankim ilaç bana
altı üstü soğan hiçmi yemiyon :20::20::20::20:

ıyyyyyyyyyyyyyyyy öğğğğğğğğğğ sevmem fazla soğanı ...kayınvaldemdeyim nasıl yapsam acepp...yaparım ama yaa...kayınbabam yemegını yesinde .içem bakalımmm burnumu kapatır içerimmm :30::30::30::30:

bence zamanı geçmiş olmuyo 27 sinde..yapar heralde...en uygun 17. Haftaymış...öle yazıo bi yerde...

ıyyyyyyyyyyyyyyyy öğğğğğğğğğğ sevmem fazla soğanı ...kayınvaldemdeyim nasıl yapsam acepp...yaparım ama yaa...kayınbabam yemegını yesinde .içem bakalımmm burnumu kapatır içerimmm :30::30::30::30:

canım 27 sine 18. haftasının içinde olacak :26: yanıltıcı olabilir zamanı
mecbur yapacan yapta iç :25::25:

ben herşeyi bilirim başoş hanım 2 vardiya ise 8-4 4-12 3 vardiya ise
7-4 4-12 12-7 :21::21::21:
üçlü test 16-18 haftaları arasında yapılıyor zamanın geçmiş sayılır canım
bazen doktorlar unutuyor tel açta hatırlat sor bakem ne dicek
evet her bi şeyi biliyon:36::36:

doktor senn kadar bilmiyo . o doktor değilmi nasıl unutur yaaaaa

ikili test sonucuma baktı sonra bana sonucu söyledii sonra takvimine baktı saydı saydı 26veya 27 haziranda gel dedi. unutmuşmudur acaba.
belkide yaptırmaya gerek görmedi olabilirmi
:123::123::123::123::123::123:

:89::89::89::89::89::89::89:

evet her bi şeyi biliyon:36::36:

doktor senn kadar bilmiyo . o doktor değilmi nasıl unutur yaaaaa

ikili test sonucuma baktı sonra bana sonucu söyledii sonra takvimine baktı saydı saydı 26veya 27 haziranda gel dedi. unutmuşmudur acaba.
belkide yaptırmaya gerek görmedi olabilirmi

:89::89::89::89::89::89::89:

:20::20: ne demek gerek görmedi :47: yaptıracaksın 3 lüyü :20::20: zaten sadece kan alıyorlar :19::19:

canım 27 sine 18. Haftasının içinde olacak :26: Yanıltıcı olabilir zamanı
mecbur yapacan yapta iç :25::25:

16-22 .haftalar arası yazıodu nette...ben 18.haftada yaptırmıştım...he walla yapim içim bare...ama benim adet gnüm iice karıştı 2 aydır gecikince 31 günde bi adet oluyomus gibi hesaplıo...15 günmü yapim sevinç yoksa 1 hafta yetermi;)

hadi hayırlı olsun nikin ama alıştıydık sevinnce, bende sevinç yapıyomuşum beni sen sanıyolarmış :52:

şimdi nasıl oldu hacercimmm dolu sevinç var zati memlekette :9::9::9::9:
ama diğer yazım şeklini bilmeyen yok kayıt olurken bilemedim burda gizli işlerimin olacağını :9::9:

16-22 .haftalar arası yazıodu nette...ben 18.haftada yaptırmıştım...he walla yapim içim bare...ama benim adet gnüm iice karıştı 2 aydır gecikince 31 günde bi adet oluyomus gibi hesaplıo...15 günmü yapim sevinç yoksa 1 hafta yetermi;)

:20::20::20::20: 15 gün üşenme yap bak bende yapcem :21::21::21:

kız soğan kürünün ne zararı olacak çabuk kalk kaynatta iç sankim ilaç bana
altı üstü soğan hiçmi yemiyon :20::20::20::20:

zararı olabiliyomuş ama neydi unuttummmmm

siz soğan kürümü yapcaksınızzz ıııııyyyyykkkkk tadıda pek kötüüü incir kürü yapınnnnn

gız başak taam araştırdım 16-20 haftaları arasında yapılırmış
ama ben hamişken tabi bundan 6 sene önce 16-18 haftaları arasındaydı bende 17. haftada yyaptırmıştım :32::32:

siz soğan kürümü yapcaksınızzz ıııııyyyyykkkkk tadıda pek kötüüü incir kürü yapınnnnn

zararı yok :19::20: incir yumurtlamak için soğan herşeye çare saraçoğlu hocamdan iyimi biliyon :99:

tamammm ...sen ne zaman başlıon? Ii 28 inde sonuncuyu yaparım adete 6 gün kala paydos olur...

ben canım adetin 7. günü başlayacam yani 18 inde adetten 9 gün önce biter benimkisi

Son düzenleme:

nie kısss incir kürü neye ii gelioo ? tadı kötüde olsa bi dikişte gidecek üzerinede tatlı bişi yedikmi tamamdır :9::9:

Kuru soğan, polykistik Over Sendromu (PCOS) yaşayan bayanların imdadına yetişen mükemmel bir destekleyici ve yardımcı tedavi imkânı sunmaktadır. Erken menopoza giren bayanların da imdadına yetişebilmektedir. Küçük ve orta çaplı miyomu olan bayanlar da kuru soğan küründen istifade edebilirler.

Polikistik over şikâyeti olanlar, büyük bir olasılıkla kürü uygulamaya başladıktan bir-iki gün sonra beyaz-sarı renkte bolca akıntı yaşamaya başlayabilirler. Uzun zamandan beri adet (regl) görmüyorlar ise, adet görmeye başlayabilmektedirler. Aynı şekilde menepoza yeni girmiş bayanlar da tekrar düzenli adet görmeye başlayabilmektedirler. Rahim duvarı incelmesi olan bayanların rahim duvarlarının kalınlaşmasında da etkilidir. O sanki, kadınların rahim ve yumurtalıkları için yaratılmış bir sebze…

Endometrioma (çikolata kisti), rahimin içini döşeyen zar tabakasının (endometrium) yumurtalıklarda bulunması ve her adet döneminde kanayarak kistik yapı oluşturmasına denir. Bu kistin içi, kahverengi kıvamlı sıvı ile doludur bu nedenle çikolata kisti de denir. Hastalar hekimlerine kısırlık, sancılı veya ağrılı adet görme, ilişki esnasında ağrı görme veya fazla miktarda adet görme şikâyeti ile başvururlar. Başlangıç evresinde olan endometrioma tedavisinde de oldukça güçlü bir yardımcı tedavi imkânı sunar.

Kür: Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Back
X