Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

rica ederim başakcımmm nidemek :42::42::42:

ben kayınvaldemdeyimmm ne yapcamızı bilmiommm....pazara gitcez daha...çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :37::37::37::37::37::37::37:

ben 15 gün deneyim bakalım...sonrası Allah kerim...nasıl bi etki yapacak bende bilmiom...incir kürüde yapsam ii olur ondan sonra ama çok üşeniom yaa...inşallah bu soğan kürünü bırakmamm....

boşver yaaaa bugün tembellik hakimse yapma bişe ...yarın tembel olmaz tam iş yapma modunda olursun yaparsın...dinlen kuzucum...senden kıymetlimi...acaip bi sıcak var zaten kıpırdama yerinden boşver... :34:

haklısın bebeğim bazende tembellik yapılmalı ama:44::44::44:o zaman ben biras yatıyım:21::21:

kıs sevinççç kızda hiç iş yapma iştahı bırakmadın ağlattın görüonmu :33::33::33:

kız onda ağlayacak göz varmı baksana koca totosunu devirip yatma planları var :20::20::20::20:
hem iş yapmasın zatiii hamiş haliyleeee :21::21::21: bu günlerini arar zati bebek olunca
gerçi annesi gelip bakacakmış gızına güvenememiş bebeeee bakamaz diye :9::9::9:
:12: anca böle gezsin o :32:

kız telefonla oynayan karı değil misin sen:57: dedin bibiğiiiiiimmmm...... incelmekten kopucaz şimdi.:38:
kız benim işim dolayısıyla telefonum hiç susmaz.. hele ki böyle evde çalıştığım günlerde.. eş dost vırı zırı da çok arar sağolsunlar.. cep telefonundan nefret etmeme rağmen elimden düşmüyor malesef mecburiyetten:44: kendimi ifade ettiği için onu kullanıyordum ilk başta ama sonra dedim zaten böyle... bi de burda avatarda telefon görmek istemedim canım o yüzden değiştirdim kuzucuuummmm:6:

ne iş yapıosun sessa?evden çalışmakda güzeldir yaaa...

haklısın bebeğim bazende tembellik yapılmalı ama:44::44::44:o zaman ben biras yatıyım:21::21:

yat canımmmm uyu dinlen bebişide yorma ....:emir_bebek::emir_bebek:

:1::1::1::1::1::1:

kız onda ağlayacak göz varmı baksana koca totosunu devirip yatma planları var :20::20::20::20:
hem iş yapmasın zatiii hamiş haliyleeee :21::21::21: bu günlerini arar zati bebek olunca

olabilir aslında sevinççç plan yapmış bu öle dicemizi bildiği için duygu sömürüsü yaptı kaçacak yatacak şimdi....:1::1::1::1::1:

:21::21::21::21::21::21::21::21::29::29::29::29: hergün makina açmam ben ama evi silerim hemen viledayla dolanıveririm
iyide ben hergün yapmalıyım çünkü benim saçalrım eşimin saçları felan hep kıl tüy oluyo etraf. süpürmeden silemeeeemmmm:50::50:
kız telefonla oynayan karı değil misin sen:57: dedin bibiğiiiiiimmmm...... incelmekten kopucaz şimdi.:38:
kız benim işim dolayısıyla telefonum hiç susmaz.. hele ki böyle evde çalıştığım günlerde.. eş dost vırı zırı da çok arar sağolsunlar.. cep telefonundan nefret etmeme rağmen elimden düşmüyor malesef mecburiyetten:44: kendimi ifade ettiği için onu kullanıyordum ilk başta ama sonra dedim zaten böyle... bi de burda avatarda telefon görmek istemedim canım o yüzden değiştirdim kuzucuuummmm:6:
:9::9:harika olmuşmöuş o zmana o avatar sana. tamam cvp verdin rahatladım:32:işine bak şimdi:57:
:25: bende kalın bulgurdan severim bulgurumuzu biz yaptığımız için :56::56:

değişikmi oluyo tadısı

iyide ben hergün yapmalıyım çünkü benim saçalrım eşimin saçları felan hep kıl tüy oluyo etraf. süpürmeden silemeeeemmmm:50::50:

:9::9:harika olmuşmöuş o zmana o avatar sana. tamam cvp verdin rahatladım:32:işine bak şimdi:57:

değişikmi oluyo tadısı

:30::30: ben saçlarımı kestirdim heç dökülmüyooooo biz alışkınız kendi bulgurumuzu kaynatıp değirmene gönderiyozzz:56:
çok güzel oluyooooooo:56:

yat canımmmm uyu dinlen bebişide yorma ....:emir_bebek::emir_bebek:

:1::1::1::1::1::1:
sen hamiş olunca da bende seni bööle pışpışlıycam söz:34:insanın bööle şeylere ih:tiyacı oluyo:1:
ayol bu hürremden haberi olan varmııııııı bebişi koydu karnına kaçtı gitti valla haaaaa:49:
he ya sorma önceden sık sık geliyodu karı. hallettim karıyı bnle işi bitti:51:
olabilir aslında sevinççç plan yapmış bu öle dicemizi bildiği için duygu sömürüsü yaptı kaçacak yatacak şimdi....:1::1::1::1::1:

:39::39::39:

hatunlar bende birazdan çıkarım unutma beni ye bakacam :9::9::9::9::9:

başladı kısss...isliom ben şuanda...koşşşşş....bende çıkarım soğanımı kaynatıp içimmm hadi görüşürükkkk öptümmmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54:

değişikmi oluyo tadısı

başak kısss kalın beyaz bulgurla süper oluo ha hele domates soğan yeşilbiber accıkda salça koy yappp ohhhh yanınada cacık ...acıkmışım yaaa....soğanı içim açken bari...hadi görüşürükkkk...öpüldünnnnn:54::54::54:

annemin gelecveğinide öğrenmiş karı:53:

Son düzenleme:
başladı kısss...isliom ben şuanda...koşşşşş....bende çıkarım soğanımı kaynatıp içimmm hadi görüşürükkkk öptümmmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54:

başak kısss kalın beyaz bulgurla süper oluo ha hele domates soğan yeşilbiber accıkda salça koy yappp ohhhh yanınada cacık ...acıkmışım yaaa....soğanı içim açken bari...hadi görüşürükkkk...öpüldünnnnn:54::54::54:

görüşürük tatlım bende açtım tv yiii:51::51::51:

kız başak sen ilaç kullanıyonmu vitamin elevit megadin felan kullansan saçın tökülmezzz:32:

demir için ferrumfort kullanıyom . başka bişi yyok şimdilik. saçlarım ohhh çokl güzel uzadı haytta kıyamam onlara. ama bu ara beslenemiyolar farkediyom töklüyolar. hamişktenmiki

Back
X