- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
evet hem daha güzel tadııı. ama ben bulgur pilavını kalın buldgurdan sevmiyorum ince kısırlık bulgurdan yapıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hem daha güzel tadııı. ama ben bulgur pilavını kalın buldgurdan sevmiyorum ince kısırlık bulgurdan yapıyorum![]()
rica ederim başakcımmm nidemek
ben kayınvaldemdeyimmm ne yapcamızı bilmiommm....pazara gitcez daha...çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben 15 gün deneyim bakalım...sonrası Allah kerim...nasıl bi etki yapacak bende bilmiom...incir kürüde yapsam ii olur ondan sonra ama çok üşeniom yaa...inşallah bu soğan kürünü bırakmamm....
boşver yaaaa bugün tembellik hakimse yapma bişe ...yarın tembel olmaz tam iş yapma modunda olursun yaparsın...dinlen kuzucum...senden kıymetlimi...acaip bi sıcak var zaten kıpırdama yerinden boşver...![]()
kıs sevinççç kızda hiç iş yapma iştahı bırakmadın ağlattın görüonmu![]()
kıs sevinççç kızda hiç iş yapma iştahı bırakmadın ağlattın görüonmu![]()
kız telefonla oynayan karı değil misin sendedin bibiğiiiiiimmmm...... incelmekten kopucaz şimdi.
kız benim işim dolayısıyla telefonum hiç susmaz.. hele ki böyle evde çalıştığım günlerde.. eş dost vırı zırı da çok arar sağolsunlar.. cep telefonundan nefret etmeme rağmen elimden düşmüyor malesef mecburiyetten:44: kendimi ifade ettiği için onu kullanıyordum ilk başta ama sonra dedim zaten böyle... bi de burda avatarda telefon görmek istemedim canım o yüzden değiştirdim kuzucuuummmm
haklısın bebeğim bazende tembellik yapılmalı ama:44::44::44zaman ben biras yatıyım
![]()
kız onda ağlayacak göz varmı baksana koca totosunu devirip yatma planları var
hem iş yapmasın zatiii hamiş haliyleeeebu günlerini arar zati bebek olunca
gerçi annesi gelip bakacakmış gızına güvenememiş bebeeee bakamaz diye
anca böle gezsin o
![]()
iyide ben hergün yapmalıyım çünkü benim saçalrım eşimin saçları felan hep kıl tüy oluyo etraf. süpürmeden silemeeeemmmmhergün makina açmam ben ama evi silerim hemen viledayla dolanıveririm
kız telefonla oynayan karı değil misin sendedin bibiğiiiiiimmmm...... incelmekten kopucaz şimdi.
kız benim işim dolayısıyla telefonum hiç susmaz.. hele ki böyle evde çalıştığım günlerde.. eş dost vırı zırı da çok arar sağolsunlar.. cep telefonundan nefret etmeme rağmen elimden düşmüyor malesef mecburiyetten:44: kendimi ifade ettiği için onu kullanıyordum ilk başta ama sonra dedim zaten böyle... bi de burda avatarda telefon görmek istemedim canım o yüzden değiştirdim kuzucuuummmm
bende kalın bulgurdan severim bulgurumuzu biz yaptığımız için
![]()
ayol bu hürremden haberi olan varmııııııı bebişi koydu karnına kaçtı gitti valla haaaaa![]()
iyide ben hergün yapmalıyım çünkü benim saçalrım eşimin saçları felan hep kıl tüy oluyo etraf. süpürmeden silemeeeemmmm
harika olmuşmöuş o zmana o avatar sana. tamam cvp verdin rahatladım
işine bak şimdi
değişikmi oluyo tadısı
sen hamiş olunca da bende seni bööle pışpışlıycam sözyat canımmmm uyu dinlen bebişide yorma ....
![]()
he ya sorma önceden sık sık geliyodu karı. hallettim karıyı bnle işi bittiayol bu hürremden haberi olan varmııııııı bebişi koydu karnına kaçtı gitti valla haaaaa![]()
olabilir aslında sevinççç plan yapmış bu öle dicemizi bildiği için duygu sömürüsü yaptı kaçacak yatacak şimdi....![]()
hatunlar bende birazdan çıkarım unutma beni ye bakacam![]()
iyide ben hergün yapmalıyım çünkü benim saçalrım eşimin saçları felan hep kıl tüy oluyo etraf. süpürmeden silemeeeemmmm
harika olmuşmöuş o zmana o avatar sana. tamam cvp verdin rahatladım
işine bak şimdi
değişikmi oluyo tadısı
kız onda ağlayacak göz varmı baksana koca totosunu devirip yatma planları var
hem iş yapmasın zatiii hamiş haliyleeeebu günlerini arar zati bebek olunca
gerçi annesi gelip bakacakmış gızına güvenememiş bebeeee bakamaz diye
anca böle gezsin o
![]()
başladı kısss...isliom ben şuanda...koşşşşş....bende çıkarım soğanımı kaynatıp içimmm hadi görüşürükkkk öptümmmmmmmmmmmm
başak kısss kalın beyaz bulgurla süper oluo ha hele domates soğan yeşilbiber accıkda salça koy yappp ohhhh yanınada cacık ...acıkmışım yaaa....soğanı içim açken bari...hadi görüşürükkkk...öpüldünnnnn![]()
annemin gelecveğinide öğrenmiş karı![]()
kız başak sen ilaç kullanıyonmu vitamin elevit megadin felan kullansan saçın tökülmezzz![]()