aaa senin melek kayınanneye bak hele. işte ne kadar iyi olursa olsun illlaki bişiler yapıyolar dimi.
ne güzel konuşmuşun kıss 50yaş ve üstünden öğüt dinlemiş gibi oldum.
şuna karar verdim canım sizin söylediklerinizden sonra......görümceyi hiç önemsemiyorummmmmm. çünkü onunla aramda ne olursa olsun bu kocamı pek ilgilendirmez ve etkilemez.
sadece kaldı kaynanaaaaaayaptıkarını veya yapması gerekirken yapmadıklarını unutamam.karakterimide değiştiremem elimden geldiğince dediklerinizi uyguluycam. huzurum ve kocam için. çünkü gerçekten kocamın benm için yaptıklarını düşündükçe üzülüyorum. bööle bi annesi olamsı onun suçu değilki. onu cezalandırıyorum aslında
ama gerçekten daah iyiyim iyiki anlatmışım sizeeeeee
yaaaa gördünmü canımm herkesin sorunları var illa pürüz çıkıyorrr işte
ama naparsınn...geçinmek zorundayız bi şekilde idare etmek gerekiyor herkesii
bana bakma sen ben gamsız karıyım bide kocamı görünce dünyayı unuturum unutuyom gidiyo,,bitanecimm için dünyayı yakarım ben bi ailesini mi idare edemicemm

aynen kocan için görevini yap ,saygını yap kalk evine gel hem eşin hem sen huzurlu ol,bak seninde bebeğin olcak sende anne olucaksın evlat kıymetli bide onların gözünden bak onlarda bişey yapmadıklarını düşünüyorlar ama karşındakine sorcann
ben iyi öğüt veririm kankam yıllar yıprattı beniii,,,,eee 7 yıl oldu öğrendim bişeylerrr
tabi daha uzun evli olanlarda var önlerinde eğiliyorumm

kocan hep senden yana hep arkanda ailenlede arası iyi sanırımm....
eee sanada düşen onun rızasını almak,gönlünü hoş etmek...
dediğin gibi onun annesiii atamaz silemez idare edicez işte
sende kaynana olunca senide idare edecekler benideee unutma allah nasip ederse bizde kaynana oluca ve gelinlerimiz de aynen böyle konuşacak arkamızdannn