Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Allah yardimciniz olsun canim olis iyi sukur kudurdu iyiceeeeee

Korkma canim allah kolaylik versin

Evet canim sunnet oldu yedi bizi naziylaaaaa

Evet canim kaynana gildeyiz yarin aksam evime gecerim insallah olis babaannesigilde iyice simardiiiii
olsun o kadarcık şımarmak hakkı artık erkek oldu annesi :16:
biraz şımarsın sen onu biraz zaman geçince yola sokarsın hemen eminim ben buna
:1::1:

bil mukabele yavrummmmm:42:al benden de sana bedduaaaa:9::9:

kız topik başı karısıyım diye kılınızı tüyünüzüdemi ben takip etcem:60:

link veriyom takip etmiyosunuz annem yaaaaa:25:

siz yakında bende halvet tarihide istersiniz:60: gerçi bu benim görevim size halvet görevi verip hamile bırakmak:kkk::kkk:
annem kılınan tüyünen halvetmi oluuur tüyümüz olmasınki seksiii seksiii gezelim halvetten halvete koşalııım :23::23::34: vercen tabi len senin göreviiiin protesto ederim vallaa seniii :113: sen bizim filinta gibim olup gezmemizi sonrada bebiş neyim yapmamızı istemiyonmu yoksaaam? :20::19: bananee bananeee dolunay tarihlerini bundan sonra sürekli paylaşcaaan :19::19:

ne nişanı yaa anlamadııım doğumunumu kast etin cadaloz? Ay hadi doğursun kurtulsunda biran önce yiğenimize kavuşalııım :16::16::52::52:

doğumu haber veren işaret cnm kanama veya kahverengi leke gibi bişi:34:doğurmadıkki annem haklısın nerden bilek bööle şeyleri:59: bende başkalrından öğrendim.

sen nirdeisn bakim 2gündürrrrr:57:

Neyse gelen giden yok bende çıkayım baari kociş gelir birazdan :34: bu arada kaç gübdür ev toplamayla falan uğraşıyorum maalum az kaldı taşınmamıza 10 günümüz kaldı yaa :18::18: yarınada halamlar geliyo annemin eve 1 hafta falan onlarla ilgilenirizkocişte neti kapattırırırım diyip duruyo benden ses çıkmassa tammuzun ilk haftasına kaday meyak etmeyin anacım ben fırsat buldukça gelicem :34::16: yarına halamları ben aldım yemeğe biran önce savayımda toplanmaya devam edebileyim rahatça :1: bu arada bugün adetimin 2.günü yeni bat veriyorum 20 temmuz neyse ben kaçtım hadi hoşçakalııın :21::21::3::3:

doğumu haber veren işaret cnm kanama veya kahverengi leke gibi bişi:34:doğurmadıkki annem haklısın nerden bilek bööle şeyleri:59: bende başkalrından öğrendim.

sen nirdeisn bakim 2gündürrrrr:57:
nerde olucam kaç gündür toplanmayla uğraşıyorum dün bide onca işin üstüne temizlik yaptım öldüm anlıycağınız bugün daha yorgunluğumu atamadım kaç günün yarınada daha biiissürüüüü uğraşcam yemekle falaan yarında yokum anlıycağınız :26: bu aralar beni mazur görün anacııım :18::18:

kız nasıl yapmışsın bu yazıyı doğru düzgün alıntı yapıcam diye göbeğim çatladı :1:

ismimi söylerim ciciş.. ama sakın sonra burda ağzından kaçırma deşifre olmayalaım:53::53:

hikayeyi de inan annemin anlattığı gibi kendim yazıyordum
hatta kadını zehirlemeye karar verene kadar ben 2 paragrafta gelebildim :26:
sonra dedim ki kesin bu hikaye internette vardır ben böyle yalan yalnlış yazmayayım..
nette bulunca da ordan kopyaladım :1::1: hatta ben çin hikayesi olduğunu bile bilmiyordum onu da yeni öğrendik
:26:

ama sonraki mesajım zaten hikayeden daha uzun olmuş yazarken farketmiyorum kendimi kaptırınca
:8:

ay keşke gelsen ama yardıma değil kıyamam bi de hamişsin.. ama sohbete beklerim gezmeye de:48:

valla kuzum bende o yazıyı ööle yapana kadar göbüşüm çatladı:9::9:keşke yapmasaydım:59:

söölemek zorunda diilsin ismini kuzum. burdaki bi kaç arkadaşın ismini biliyorum ama şimdiye dek 1kere bilem ağzımdan kaçırmadım:50:

olsun bebeğim hazırı varken ne uğraşcan tabiii kopyala yapıştır yapcan. hem ikinci yazın daha önemliydi benim içinn çok anlamlıııı:16::16:

inşallah yolumuz düşer gesmeye de gelirizzzz:38:

ya da ütüyle masayı alıp gidebilirsin:6:
i

çok normal bişey özellikle de yazın hergün yıkarım balkonları.. annem yazın 2 kez yıkar hergün :53:
çünkü akşamları balkonda yeriz balkonda keyif yaparız..
kışın allah kerim bazen 3-5 gün bazen haftada bir:1::1:

ayyyyy öldümmmm çok komik yaaaaaaaaaaa..... oha artık yaaa.. neler var
ben temizlemesini de severim kirletmesini de dağıtmasını da.. yeterki keyfim yerinde olsun..
:9:
temizlik için kimsenin kalbini de kırmam.. mesela bi kadın demişti;
misafir gelince küçük çocuğu varsa elinde yiyecek varsa almalarını rica ediyorum diye
:53:
bana biri böyle birşey diyecek bir daha gitmem onun evine dedim.. temiz temiz otursun tek başına:51:
masayla ütüyü taşımak zor olmaz mı kuzum:25::25::25:

dimi tatlım çok normalim ben o zmaan yazın hergün yıkanırrr:24::24::24:

kışın zati balkona çıkılmıyoki haftada 1yeter:19:.

bence de o karı tek başına temiz temiz otursunnnn:36: o ne öyle mağaza gibi "yiycek ve içecekle girilmez" yazısı assın kapısına:19:
ooooo hadi hayırlısı.. inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin buranın ilk bebeği:16::16:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ahmetttt bebkkkk evet ilk bebekimizzzzz:nazar::nazar::16::16::16::16:

nerde olucam kaç gündür toplanmayla uğraşıyorum dün bide onca işin üstüne temizlik yaptım öldüm anlıycağınız bugün daha yorgunluğumu atamadım kaç günün yarınada daha biiissürüüüü uğraşcam yemekle falaan yarında yokum anlıycağınız :26: bu aralar beni mazur görün anacııım :18::18:

tamam kuzum sana kolay gelsin çok zor işin çokkkk.

bu kadar işin gücün arasında halveti aksatmayında gerisi önemli diil. eşyalar köşede toplu dursun siz işinizi halledin sonra devam edersiniz taşınmaya:12::12:

bundan sonra sana özel olarak tarihleri sööliycem tamam ama sende iyi kulan bu epilasyon tarihlerini mis gibi olllll halvetten halvete koşşşş:4:

geldiğinde yıldızların srarmış olur sa da şaşırma:19:kız gittin yer dağ dibiymiş ya orda internet varmı acaba

sevinç nereye gittin annem seni seviyorum sataşmıycam hadi geri gelllll:3::3:

Sevincin yaptığını unutamöam. Benm hamiş olduğumu öğrendiğinde topikte 30kere ilan vermiştiiii:16:

Karılar kardeloşun nişanı gelmişşşşşşşş sancılarıda artmşşşşşşşş

Kiz basos telden giriyom ya cok zor oluyooooo satassan kac yazarrr:1:
demek ilk bebegimiz geliyor saglikla gelsin anaaam normal dogumda ne zorrrrr helal olsun valla haaaa

tamam kuzum sana kolay gelsin çok zor işin çokkkk.

bu kadar işin gücün arasında halveti aksatmayında gerisi önemli diil. eşyalar köşede toplu dursun siz işinizi halledin sonra devam edersiniz taşınmaya:12::12:

bundan sonra sana özel olarak tarihleri sööliycem tamam ama sende iyi kulan bu epilasyon tarihlerini mis gibi olllll halvetten halvete koşşşş:4:

geldiğinde yıldızların srarmış olur sa da şaşırma:19:kız gittin yer dağ dibiymiş ya orda internet varmı acaba

hiiih hele bi sarart saçını başını yolarım vallaa dahada gelmem bilesin ben keyfimdenmi gelmemezlik edicem sankiii :63: netim kesildiğinde naapıcaaz kociş yakında kapattırcak :14: sarartamazsın yıldızlayımı buna hakkın yoook sen taşındığında biz sana böylemi yaptık üstelik sen bi kat yukarıya ve az eşyayla taşındın bide benim halimi düşüüüün.. :20::19: neysem kociş geldi ben çıktım darıldım ama sanada :19::19: tamam vercen bana hep tarihleri zaten küstüm sana iyicene küserim vermezsen................:19::19::63:

gelme kuzum gelme gelme:50:bak ben burdayımda ne oluyo:120:
gerçi herkesin memleketi kendine güzel. ahha Ankara m ah:31::31::31:
istanbulun en çok Ankara ma dönüşünü seviyom:69::69::69:

yapak ama akşam olur gelin akşam karılar iki parti yapakkkkkk:46::46::46:

nazo iinşallah kocan bugün ekmek parası kazanmaya gitmiştir:19:

Allah yardımcın olsun cnmmmm keşkem yıkamaya verseydinnn yazık vücuduna.
yakında olsaydım yardıma gelirdim:75::75::75:

bugün gitti:9:artık gitsin ama bir haftada 3 gün izinmi olurmuş
gerçi pek ekmek yemeyiz biz ama
hatta eşim bazen ekmek parası kazanmam lazım diyince ne gerek var ablam ekmek getiriyo çalışmana gerek yok diyorum:1:

merhaba kızlar boynum bugün daha iyi kalan ütülerimi yapmaya başlıyorum ama ondan önce size selam veriyim didim

bana yardıma gelsenize kızlar ya arkadaşlık böylemi olur

bende ütü yapacam kolumu kaldıracak halim kalmadı desem abartmış olmam heralde bugün biraz iş yaptım üstünede 3 tane cam sildim sanki taş taşımış gibi hissediyorum kendimi
ve üstünede şimdi ütü yapacam saracım nasılsa ütüyü açacam sen gönder bana ütülencekleri ama kolay olanları:1:

varyaa deli gibi temizliğin ardından keyif yapmak paha biçilemez bişiii

bunu yaşamayan bilemez:16::16::16: Ne zmaan sordun görmedimmmm:53: Bende bugün ufaktan temizliğimi yaptım
balkonları yıkadım evi sildim süpürdüm:21:şimdi keyif yapıyom:7:
Kıs ben hergün balkonları yıkamak istiyom . Deli miyim yoksam normal davranışmı:26:

resimde hanımhanımcık duruyon:19:

bende hergün yıkıyorum balkonları sonrada örtü koyuyorumki toz olunca çırpabileyim diye yoksa günde 3 kez yıkasam yeri

bende ütü yapacam kolumu kaldıracak halim kalmadı desem abartmış olmam heralde bugün biraz iş yaptım üstünede 3 tane cam sildim sanki taş taşımış gibi hissediyorum kendimi
ve üstünede şimdi ütü yapacam saracım nasılsa ütüyü açacam sen gönder bana ütülencekleri ama kolay olanları:1:

sağol bitanem hangimiz önce bitirirsek öbürü ona yardıma gitsin:34::34::34::34::34::34::34:

sağol bitanem hangimiz önce bitirirsek öbürü ona yardıma gitsin:34::34::34::34::34::34::34:

ben daha başlamadım oturduğum yerde kaldım bayağı hamlamışım valla birde bütün evin camlarını silseymişim ne olacakmış bilmiyorum ALLAH tan yarın ablam gelecekte kalanları ablam silecek

doğru söylüyon koymasını biliyosak karnımıza çıkarmasını da bilecez az kaldı canım evet.

ya benim korkum alttan muane olmak işte bu yüzden nasıl doğuracam diyorum şimdiye kadar hiç olmadım söylemesi ayıp eşime bile hala zor açıyorum.:18:
canım yaa hiç korkma hi.ç acımıyo, ben vajinusmustum ona rağmen aştım sen daha kolay atlatırsın inşallah

kızzzzz sütsüz krepi denedim olmuyomuş:60: sen sakın deneme:60::60:
süt almaya üşendin tabe dimi:) neyse denemem canım sağol iyi oldu uyardığın :)

Evet canim sunnet oldu yedi bizi naziylaaaaa
oyy kıyamammm ne canı acıyodur ama annesii yazıııkkkkk

Back
X