ooooo hadi hayırlısı.. inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin buranın ilk bebeğiKarılar kardeloşun nişanı gelmişşşşşşşş sancılarıda artmşşşşşşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooo hadi hayırlısı.. inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin buranın ilk bebeğiKarılar kardeloşun nişanı gelmişşşşşşşş sancılarıda artmşşşşşşşş
olsun o kadarcık şımarmak hakkı artık erkek oldu annesiAllah yardimciniz olsun canim olis iyi sukur kudurdu iyiceeeeee
Korkma canim allah kolaylik versin
Evet canim sunnet oldu yedi bizi naziylaaaaa
Evet canim kaynana gildeyiz yarin aksam evime gecerim insallah olis babaannesigilde iyice simardiiiii
çalışmıyom sankiii görende beni başak gibim tembellik yaptım sanaaay aykidiş yapmadığımız kalmadı naapalım yumoşlar sorun çıkarıyooo büyümüyolay biiiçalış seninde benimde olur biz tembelizzzz
annem kılınan tüyünen halvetmi oluuur tüyümüz olmasınki seksiii seksiii gezelim halvetten halvete koşalııımbil mukabele yavrummmmmal benden de sana bedduaaaa
kız topik başı karısıyım diye kılınızı tüyünüzüdemi ben takip etcem
link veriyom takip etmiyosunuz annem yaaaaa
siz yakında bende halvet tarihide istersinizgerçi bu benim görevim size halvet görevi verip hamile bırakmak
![]()
ne nişanı yaa anlamadııım doğumunumu kast etin cadaloz? Ay hadi doğursun kurtulsunda biran önce yiğenimize kavuşalııımKarılar kardeloşun nişanı gelmişşşşşşşş sancılarıda artmşşşşşşşş
ne nişanı yaa anlamadııım doğumunumu kast etin cadaloz? Ay hadi doğursun kurtulsunda biran önce yiğenimize kavuşalııım![]()
nerde olucam kaç gündür toplanmayla uğraşıyorum dün bide onca işin üstüne temizlik yaptım öldüm anlıycağınız bugün daha yorgunluğumu atamadım kaç günün yarınada daha biiissürüüüü uğraşcam yemekle falaan yarında yokum anlıycağınız :26: bu aralar beni mazur görün anacııım :18::18:doğumu haber veren işaret cnm kanama veya kahverengi leke gibi bişidoğurmadıkki annem haklısın nerden bilek bööle şeyleri
bende başkalrından öğrendim.
sen nirdeisn bakim 2gündürrrrr![]()
kız nasıl yapmışsın bu yazıyı doğru düzgün alıntı yapıcam diye göbeğim çatladı
ismimi söylerim ciciş.. ama sakın sonra burda ağzından kaçırma deşifre olmayalaım
hikayeyi de inan annemin anlattığı gibi kendim yazıyordum
hatta kadını zehirlemeye karar verene kadar ben 2 paragrafta gelebildim :26:
sonra dedim ki kesin bu hikaye internette vardır ben böyle yalan yalnlış yazmayayım..
nette bulunca da ordan kopyaladımhatta ben çin hikayesi olduğunu bile bilmiyordum onu da yeni öğrendik :26:
ama sonraki mesajım zaten hikayeden daha uzun olmuş yazarken farketmiyorum kendimi kaptırınca
ay keşke gelsen ama yardıma değil kıyamam bi de hamişsin.. ama sohbete beklerim gezmeye de![]()
masayla ütüyü taşımak zor olmaz mı kuzumya da ütüyle masayı alıp gidebilirsin
i
çok normal bişey özellikle de yazın hergün yıkarım balkonları.. annem yazın 2 kez yıkar hergün
çünkü akşamları balkonda yeriz balkonda keyif yaparız..
kışın allah kerim bazen 3-5 gün bazen haftada bir
ayyyyy öldümmmm çok komik yaaaaaaaaaaa..... oha artık yaaa.. neler var
ben temizlemesini de severim kirletmesini de dağıtmasını da.. yeterki keyfim yerinde olsun..
temizlik için kimsenin kalbini de kırmam.. mesela bi kadın demişti;
misafir gelince küçük çocuğu varsa elinde yiyecek varsa almalarını rica ediyorum diye
bana biri böyle birşey diyecek bir daha gitmem onun evine dedim.. temiz temiz otursun tek başına![]()
ooooo hadi hayırlısı.. inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin buranın ilk bebeği
![]()
nerde olucam kaç gündür toplanmayla uğraşıyorum dün bide onca işin üstüne temizlik yaptım öldüm anlıycağınız bugün daha yorgunluğumu atamadım kaç günün yarınada daha biiissürüüüü uğraşcam yemekle falaan yarında yokum anlıycağınız :26: bu aralar beni mazur görün anacııım :18::18:
sevinç nereye gittin annem seni seviyorum sataşmıycam hadi geri gelllll
Sevincin yaptığını unutamöam. Benm hamiş olduğumu öğrendiğinde topikte 30kere ilan vermiştiiii![]()
Karılar kardeloşun nişanı gelmişşşşşşşş sancılarıda artmşşşşşşşş
tamam kuzum sana kolay gelsin çok zor işin çokkkk.
bu kadar işin gücün arasında halveti aksatmayında gerisi önemli diil. eşyalar köşede toplu dursun siz işinizi halledin sonra devam edersiniz taşınmaya
bundan sonra sana özel olarak tarihleri sööliycem tamam ama sende iyi kulan bu epilasyon tarihlerini mis gibi olllll halvetten halvete koşşşş
geldiğinde yıldızların srarmış olur sa da şaşırmakız gittin yer dağ dibiymiş ya orda internet varmı acaba
gelme kuzum gelme gelmebak ben burdayımda ne oluyo:120:
gerçi herkesin memleketi kendine güzel. ahha Ankara m ah
istanbulun en çok Ankara ma dönüşünü seviyom
yapak ama akşam olur gelin akşam karılar iki parti yapakkkkkk
nazo iinşallah kocan bugün ekmek parası kazanmaya gitmiştir
Allah yardımcın olsun cnmmmm keşkem yıkamaya verseydinnn yazık vücuduna.
yakında olsaydım yardıma gelirdim![]()
merhaba kızlar boynum bugün daha iyi kalan ütülerimi yapmaya başlıyorum ama ondan önce size selam veriyim didim
bana yardıma gelsenize kızlar ya arkadaşlık böylemi olur
varyaa deli gibi temizliğin ardından keyif yapmak paha biçilemez bişiii
bunu yaşamayan bilemezNe zmaan sordun görmedimmmm
Bende bugün ufaktan temizliğimi yaptım
balkonları yıkadım evi sildim süpürdümşimdi keyif yapıyom
Kıs ben hergün balkonları yıkamak istiyom . Deli miyim yoksam normal davranışmı:26:
resimde hanımhanımcık duruyon![]()
bugün gittiartık gitsin ama bir haftada 3 gün izinmi olurmuş
gerçi pek ekmek yemeyiz biz ama
hatta eşim bazen ekmek parası kazanmam lazım diyince ne gerek var ablam ekmek getiriyo çalışmana gerek yok diyorum![]()
bende ütü yapacam kolumu kaldıracak halim kalmadı desem abartmış olmam heralde bugün biraz iş yaptım üstünede 3 tane cam sildim sanki taş taşımış gibi hissediyorum kendimi
ve üstünede şimdi ütü yapacam saracım nasılsa ütüyü açacam sen gönder bana ütülencekleri ama kolay olanları![]()
sağol bitanem hangimiz önce bitirirsek öbürü ona yardıma gitsin![]()
canım yaa hiç korkma hi.ç acımıyo, ben vajinusmustum ona rağmen aştım sen daha kolay atlatırsın inşallahdoğru söylüyon koymasını biliyosak karnımıza çıkarmasını da bilecez az kaldı canım evet.
ya benim korkum alttan muane olmak işte bu yüzden nasıl doğuracam diyorum şimdiye kadar hiç olmadım söylemesi ayıp eşime bile hala zor açıyorum.:18:
süt almaya üşendin tabe dimi:) neyse denemem canım sağol iyi oldu uyardığın :)kızzzzz sütsüz krepi denedim olmuyomuşsen sakın deneme
![]()
oyy kıyamammm ne canı acıyodur ama annesii yazıııkkkkkEvet canim sunnet oldu yedi bizi naziylaaaaa