Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet canım 8 haftaya yakın bakalım daha yeni vurdu beğendi müziği ama yunus sesini duyunca hemen harekete geçiyo onu daha çok seviyo ayyy inş bi sorun çıkmadan büyür birden ağzımdan kızımız diye çıkıverdi bak benim hislerim kuvvetlidir bunu biyere yaz niko kız demişti diye.

yunus dinlet bebişine sevdiyse:) canım benim yaa inşallah bi sorun çıkmadan alırız, ayh kızlara bayılırım niko inşallah hayırlısı sağlıklsıyla gelsinlerde:emir_bebek::nazar: bakarsın oğluna alırsın kızımı:52:

günaydın kızlarr:16::16::16:

kızlar bırsey soracam ben kımsenın kıyafetını gıymem ıstemem benım borumce hep benden ıstıyo hatta goturdugunude getırmıyo:31::31: mesela bayramda sivitimi aldı vermedı hala gecebn sene hazırnda elbısemı aldı gene vermedı hatta nısnalı ıken bı kere badı aldılar onuda vermedı sutyenımı bıle almıstı vermedı halaa versede gıymem gercıı bunun gıbı bırsuru seyy sımdı gene kıyafet ıstıyo vermek ıstemıyorum ne yapayım

ayyy çok gıcık bişiy en nefret ettiğim şeydir bizim gelinde öyle yapar aldığını vermez bidaha üstünde gördüğün zaman aaa bu benimdi de sendemiydi bende onu aryodum de yada işte üstünde görmeden ya benim badim sendemi bulamıyorum de yada şakayla karışık deki aldğın kıyafetleri getirmiyosun valla borlusun bana de aayyyy sinir oldum valla ALLAHTAN benim görümcem benden kilolu:9:

yunus dinlet bebişine sevdiyse:) canım benim yaa inşallah bi sorun çıkmadan alırız, ayh kızlara bayılırım niko inşallah hayırlısı sağlıklsıyla gelsinlerde:emir_bebek::nazar: bakarsın oğluna alırsın kızımı:52:

alırım kız neden alamyım ohhhh oğluşumun eşi hazır:52:

ayyy çok gıcık bişiy en nefret ettiğim şeydir bizim gelinde öyle yapar aldığını vermez bidaha üstünde gördüğün zaman aaa bu benimdi de sendemiydi bende onu aryodum de yada işte üstünde görmeden ya benim badim sendemi bulamıyorum de yada şakayla karışık deki aldğın kıyafetleri getirmiyosun valla borlusun bana de aayyyy sinir oldum valla ALLAHTAN benim görümcem benden kilolu:9:

ayy o kadar sınır durum kı ya bı kere ıstersın tama 2 .3 4.6 ya ben karsılık yapıp hıc ıstemıyorum de bu kız benden alımıyo bende almayım der demı yok yada gerı vereyım offf gecen pjamamınusutune gecen orda gordum ayyy ne zman gtms oraya:25::25::25::25:

nasıl dıyecem bılmyorum off sakayla demem esım dırek vermıyom d e allah ım ya ne sınır bu durum

ayy o kadar sınır durum kı ya bı kere ıstersın tama 2 .3 4.6 ya ben karsılık yapıp hıc ıstemıyorum de bu kız benden alımıyo bende almayım der demı yok yada gerı vereyım offf gecen pjamamınusutune gecen orda gordum ayyy ne zman gtms oraya:25::25::25::25:

nasıl dıyecem bılmyorum off sakayla demem esım dırek vermıyom d e allah ım ya ne sınır bu durum

hakkaten zor bi durum, ama bence bidaha istediğinde bana lazım ben kullanıcam diyebilirsin, verdiklerinide vermiyosada kalsın onda kız boşver sadakan olsun:34:

eros bıde bana akıl ver ya kırmadan nasıl soyleyecem ya aslında bana olmuyo onada olmaz ben o elbıseyı aldıgımdan berı gıymedım kaynanma bı ıkı kere laf vurdu aldn madem gıy falan gıbısınden sımdı gıymedıgı mı bılıyolar aldıgında hıcc vermezler emınım oyuzden ıstıyolar

günaydın kızlarr:16::16::16:

kızlar bırsey soracam ben kımsenın kıyafetını gıymem ıstemem benım borumce hep benden ıstıyo hatta goturdugunude getırmıyo:31::31: mesela bayramda sivitimi aldı vermedı hala gecebn sene hazırnda elbısemı aldı gene vermedı hatta nısnalı ıken bı kere badı aldılar onuda vermedı sutyenımı bıle almıstı vermedı halaa versede gıymem gercıı bunun gıbı bırsuru seyy sımdı gene kıyafet ıstıyo vermek ıstemıyorum ne yapayım

herkese selamlar kızlarrr:3::3::3::3:

belinaycım ben senin yerinde olsam bütün verdiklerimi isterdim belki utanır biraz, giymesende iste..birde herşeyi anladımda sütyeni nasıl istedi yuh yani bu iç çamaşırı nihayetinde....

hakkaten zor bi durum, ama bence bidaha istediğinde bana lazım ben kullanıcam diyebilirsin, verdiklerinide vermiyosada kalsın onda kız boşver sadakan olsun:34:

kuzum kalsında yanı hep boyleler ayakkabım 2 senedr orda hala vermedıler bı ara dedım aman ben gıymıyom sızın olsun dıye pantoln badım herseyy ya bıde convers verdm beyazz allahım 1 senedr gydm tek leke yok kız bı verdıı sımsıyah olmus neyse veryım mı off

Deli kari tilotunla toto uyumundan banane tocan ilgilensin onunlaaaaaaa
catlak patlak yusyuvarlak sakiziyla bogarmis deliiiiiii

erenay o saatta napiyordun canim
ya benim kocam gündüzcüyken sabah 6 da işe gidiyor bende onunla kalkıyorummmm
onu gönderdim bi bakimm bunlar napıyo dedimmmm
:56: erenayyy ben geldim kaaavaltiya ac kapiyiiii basaka bisi kalmasin:36:
buyurunn sol taraf mutfak canımm tam karşı kapıda salonn buyur geç ben masayı salona hazırladımm...

günaydın kızlar....beni hatırlayan el kaldırsın...parmak kaldırmayın oyarımmm hee:60: :60: :60: :60:
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
parmağımı değil elimi kolumu kaldırıyom kıs!!!:3::3::3:
naaaaannn unuttunuzmu beniii..kurutulmuş güller gibi:43::43::43:

başaaakkk erenayy saraaa nikoooomm sevincimm leylammm pelinim moodum nazomm hurremim karacalımm ve bi tonnn sevdiğim hatunn kırıcam bajaklarınızı...benimmm yaa dolunayyyy alooo:53:
kız sen unutulacak karımısınn

annemmm yaa senelik iznede çıktım 2 hafta ordan yoktum yani..bide bunalındaydım girmedim siteye..

sen nasılsın hayırlı havadisler varmııı bebişimmm?:16::16:

ne barışması yaff evi taşıdık şimdi boş ve satılmak üzere..satılınca tek celseyle boşancaz inşallah..

biraz biraz açıldımda geldim buraya hakikaten zormuş Saracım..neysee biri gider biri gelir diyoruz
biizm amacımız anne olmak yani parolamız "bana bebek verecek adam lazım":9:

ondan bırak baba olmayı bi cacık olmayacağını artık tüm topik anladı...bende sonunda anadım yani:46:

hayırlısı dolunayım yaaaa
allah hakkımızda hayırlısını versin bitanemmmm...boşver
senin gibi karı elini sallasa ellisi.....

herkese selamlar kızlarrr:3::3::3::3:

belinaycım ben senin yerinde olsam bütün verdiklerimi isterdim belki utanır biraz, giymesende iste..birde herşeyi anladımda sütyeni nasıl istedi yuh yani bu iç çamaşırı nihayetinde....

canım hatrlamıyorum ne verdıbı bakıyom benım tısort ıstemem onları gıtmem sutyen hıkayemde nısanlıyım bana 2 kutu camasır aldılar daha o:1::1::1: heralde bırını cok gorduker bızde daha 3. 4 gunluk gunluk sutyenım:1::1: bu cıkıotayı orasına koydu erıdı aa camasrm battı dedı aldı o alıs gelmedı

eros bıde bana akıl ver ya kırmadan nasıl soyleyecem ya aslında bana olmuyo onada olmaz ben o elbıseyı aldıgımdan berı gıymedım kaynanma bı ıkı kere laf vurdu aldn madem gıy falan gıbısınden sımdı gıymedıgı mı bılıyolar aldıgında hıcc vermezler emınım oyuzden ıstıyolar

kırmadan söylemek istiyorsan kuzum"valla sana vere vere bana bişi kalmadı de,abin bişi almıcam diyo,e sende geri getirmiyosunn"diyebilirsin mesela
eğer elbise uygunsa evde kocama giyiyorum dee rahat oluyo de kaynanana
allah kolaylık versinn canımm iç çamaşırlarını bilem istiyolarsa....

canım hatrlamıyorum ne verdıbı bakıyom benım tısort ıstemem onları gıtmem sutyen hıkayemde nısanlıyım bana 2 kutu camasır aldılar daha o:1::1::1: heralde bırını cok gorduker bızde daha 3. 4 gunluk gunluk sutyenım:1::1: bu cıkıotayı orasına koydu erıdı aa camasrm battı dedı aldı o alıs gelmedı

inanmıyorum kadının taktiğine bak hem apaçık kıskançlıkta var ortada...hadi verdiklerini boşverde bundan sonrakileri kurtar bari uygun bir dille veremiceğini belli et şakayla karışıkta olsa söyle.. yoksa sende benim gibi kimseye yok diyemeyenlerdenmisin:))

kıslar sabak kahvaltı çağrısı yaptım kimse gelmiyomuş sevinçten başka ...
yoksam menüyümü beğenmediniz:44::44::44::44:

nasılsınız hepinizzzzzzzzz

bişey sorucam sana geçende bir yatak örtüsünden bahsetmiştin ya sen, nasıl kullanışlımı ve resimde gözüktüğü gibimi birde benim yatağım biraz geniş acaba resimdeki gibi yere kadar kapatıyomu her yeri sende varmış ya ondan sordum kuzu...

Back
X