kızlar erenayefeden haberiniz varmı bugün rahim filmi çekecekti ve ilacı bulunmuyodu onu merak ettim
eros daha gelmedı abla dok bı caresıne bakacatı ya:44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar erenayefeden haberiniz varmı bugün rahim filmi çekecekti ve ilacı bulunmuyodu onu merak ettim
belinaycım evden dışarı çıkma karpuz ye bol bolllllllll. ankarada sıcak ama esiyo diye biliyorummmmm.
giy tilotunu oturben hamam yapıcam biras bornoz sefası yapsam iyi gelcekkkkk
bugün hiç girmedi 5:30 randevusu ama haber vermedi yinede çekinecekti öyle hatırlıyorum
evet ilk bebeğimiz bizim nazar bocuğumuz
vajinusmustum 7 sene halvet olmadı![]()
kardelenin bebeği topicimizin ilk bebeği değilmiiiii![]()
mesela nazemir seni okumuştum ilginç gelmiştin ama isim aklımda kalmamıştı. şimdi paylaştın tekrar iyi oldu. sen 14 yıl resmi 7 yıl aktif evli nasıl oluyor. aklıma takılmıştı okurken de
evet ilk bebeğimiz bizim nazar bocuğumuz
vajinusmustum 7 sene halvet olmadı![]()
gece olunca neden dişim agrıyo![]()
ağrılar gece azarmış kan dolaşımı yavaşlıyorya :26:
hııııııı anladım canım sağol
ben kaçıyorum kızlar kınadan geldik çok yorgunum bi duş alıp uyuyacam erenayefeyi merak ettiğim için girdim topiğe
hepinize iyi geceler
kızlar bende çıkıyorum hepinizi iyi geceler çok yorgunum yarın görüşürüz byeee![]()
:) ilahiii. bende diyorum önce resmi nikah yapıp 7 yıl sonra mı düğün yaptılar. bi iki yıl sonra nikah yapanı biliorum da bu nasıl oluyor diyordum :)
gece olunca neden dişim agrıyo![]()
gece ağrılar azarmış sevinçç açıklamasını yapmış
bence biran önce dişlerine çözüm bul böyle nekadar dayanabilecen
kızlar başkalarının hamilelik haberini aldığınızda ne hissediosunuz. ben bu aralar çok hamillik haberi aldım. daha bi hırs yaptım sanki![]()