• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

walla aynı korku bende var..yani bu sorunu yaşayan herkesin korkuları da aynı hemen,hemen..ama lütfen içini ferah tutmaya çalış umarım korkuların bu kez yanıltır seni canım RABBİM sana emanetim de ve git doktoruna... O neylerse güzel eyler hem korkunun ecele faydası yok daha fazla geciktirme canım ..doktorun neler söyleyecek bakalım,sonrada hemen başlayın çalışmalara derse hemen hiç geciktirmeden başla:34:

:18::18: içimi ferah tutmaya çalışıyorum bazen diyorum tamam hazırım :18::18:
ama yaşadıkarım aklıma geldikçe :18::18::18: korkuyorum bak ezan okunuyor
Allah şahidim yardımcımız olsun hepimizin
Aynı acıları bir daha yaşatmasın inşallah amin..

:18::18: içimi ferah tutmaya çalışıyorum bazen diyorum tamam hazırım :18::18:
ama yaşadıkarım aklıma geldikçe :18::18::18: korkuyorum bak ezan okunuyor
Allah şahidim yardımcımız olsun hepimizin
Aynı acıları bir daha yaşatmasın inşallah amin..

amin canım..burdada ezan okunuyor,şükret canım bak ne güzel sağlıklı bir oğlunda var..ben zaten yaşadıklarım için bu kadar uzaklaştım ya bebek fikrinden ama ne yapalım RABBİM ne yaşatırsa onu yaşayacağız onun için ben büyük konuşmuyorum hayırlıysa olsun..ne diyeyim elimden başka bişey gelmiyor hem sen düşüklerinde iğne kullanmamışsın heralde bu kez ilaçlarını kullanınca inşaallah olur:))

efendim bebişimmm özledimm yaaa gelemedim nie die sorrr baktım hep geliom hep geliom gönderme olsun hala yıldızım sarı bari gelmimde hak yerini bulsun heheh

:29::29: özledim kankam seniii boş ver sen bakma başak karısına isterse yıldızlarınıda geri alsın
sen benim gönlümde 5 yıldızlısın en kırmızısından
ee neler yaptın anlat bakem

amin canım..burdada ezan okunuyor,şükret canım bak ne güzel sağlıklı bir oğlunda var..ben zaten yaşadıklarım için bu kadar uzaklaştım ya bebek fikrinden ama ne yapalım RABBİM ne yaşatırsa onu yaşayacağız onun için ben büyük konuşmuyorum hayırlıysa olsun..ne diyeyim elimden başka bişey gelmiyor hem sen düşüklerinde iğne kullanmamışsın heralde bu kez ilaçlarını kullanınca inşaallah olur:))

evet canım hiç bişe kullanmamıştım sorunu bilmiyordukki sorunsuz bir hamileliğim ve sağlıklı bir çocuğum olduğu için
hiç şüphelenmemiştik Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ona sığınıyoruz canım dediğin gibi elimizden başka ne gelir.

:51::51: gelenler hep geçmişe daldı birazdan sohbet edecek kimse kalmaz siz geçmişi okuyup gelene kadarrrrr:31::31:

:53::53: benimkininde gız biz eltimiyik yoksammmm :1::1:

bir tanecik eltim var ama adı sevinç değil üstelik 2 kızı var ve 3 tanede kız torunu var yani yaş olarakta tutmuyorsun
ayrıyeten çok çirkeftir köyde kavga etmediği kimse kalmadı desem yalan olmaz
hem benim kaynana rahmetli olalı 14 sene oldu

:68::126: telefonumda internet paketim var :99:
:100::100::100::105::105::105::84::84::96::96::96::96:
:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110:
:57::57::57:
iyi coşmuşsun oynadınmı kız yoksa:32:mutfağın düzgünse yaniçok kötü değilse bence salonunu yaptır ama sen bilirsin tabi hiç geç kalmadan pazartesi başvur kız yoksa kaydoldunmu sen:37:

yok bebeğim yaaa bi sruları var biras kazıkkkkk

bugüne kadar yaptığınız en büyük çılgınlık:97:

bu soru yüzünden kaç gündür erteliyom.

bu arada düğünde elimi bilem çırpmadım. sevmem ben ööle milletin içinde oynama falan

Son düzenleme:
bir tanecik eltim var ama adı sevinç değil üstelik 2 kızı var ve 3 tanede kız torunu var yani yaş olarakta tutmuyorsun
ayrıyeten çok çirkeftir köyde kavga etmediği kimse kalmadı desem yalan olmaz
hem benim kaynana rahmetli olalı 14 sene oldu

anladım nazoooooooo demekki elti değilmişikkk:1::1:

Son düzenleme:
Back
X