• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saracım gnydn tatlım nasılsın sence o 2 ziyaretçi kimdirrrrr

günaydın canım eşinin işi hayırlı uğurlu olsun devamlı olsun inşallah

ben iyiyim canım sen nasılsın

ziyaretçiler hakkındaysa hiç fikrim yok biri başak olabilir diyecem ama oda doktora gidecekti :44::44::44::44::44::44::44:

kızlar,ben çok kötü hasta oldum:2::2:ishal.üşüme ,ateş,eklem ağrısı bütün kemiklerim ağrıyo çok halsizim neyse bir haber vereyim dedim...

BAŞAK inşaallah hayırlı haberlerle dönersin canım...

günaydın canım eşinin işi hayırlı uğurlu olsun devamlı olsun inşallah

ben iyiyim canım sen nasılsın

ziyaretçiler hakkındaysa hiç fikrim yok biri başak olabilir diyecem ama oda doktora gidecekti :44::44::44::44::44::44::44:

tşk ederim canım inşllah bu sefer olcak bidaha çıkmasın istiyorum devam etsin istiyorum iyiiyim çok ükür çamaşırlarımı asıorum
başak değildir sevinç olabilir o hep görünmez olurr satenn onu bi yakaalsam

kızlar,ben çok kötü hasta oldum:2::2:ishal.üşüme ,ateş,eklem ağrısı bütün kemiklerim ağrıyo çok halsizim neyse bir haber vereyim dedim...

geçmiş olsun canım dikkat et bu havaalr hastalık havası benimde boynum burnum tutmuooo yine başladııı ilaca devammm

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

günaydın kızlarrrrr nasılsınızzzz ben biraz halsizim adet olacağımmm her yerim dökülüyorrr

günaydın kadınlarım bugün canım sıkkın mardinde mayınla bi polis arabası patlatılmıştı duyanınız vardır orda bizim akraba şehit olmuş çok üzüldüm. daha 26 yaşındaydı ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

bu arada hafta sonuda oğluşumun beşiğini aldık... ayy çok pahalı beşikler yaaa aslında gönlüm başka beşiklere düştü ama parasını babam ödediği için kıyamadım babama ucuzunu aldım.

günaydın kızlarrr:16::16::16::16::16::16::16:

ay ne güsel umudun hiç bitmesin cnaımmm hadi bakalım bu ay senden bebek haberi alalım

inş canım rabbım sesımı duyar:16::16:

hadiskoyla özelden mi msjlaşıyonuz:19:

neyse ben kahvaltı yaparken bi bakim demiştim. bebeğimin şeyini görmeye gidiyorum. hakkımızda hayırlısı.

bakalım karşı cins mi yoksam hemcinsimiz mi:9::9::9:

:1::1::1: kızın olacak bence:emir_bebek:

günaydın kadınlarım bugün canım sıkkın mardinde mayınla bi polis arabası patlatılmıştı duyanınız vardır orda bizim akraba şehit olmuş çok üzüldüm. daha 26 yaşındaydı ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

allah rahmet eylesın canım :43::43::43::43::43::43:

kızlar herkese merhabalar...
nikolaycımm allah rahmet eylesin ,yakınlarına sabır versinn...
beydağlı,hadisko sizlere geçmiş olsun...
başakçım öğren bakalımm yeğenimin cinsiyeti neymiş,gerçi ne olduğu önemli değil
önemli olan:eli ayağı akıl sağlığı yerinde olsun, hayırlı evlat olsun...

eee neler yptınız haftasonu bakemm?
belinay ışığın yanıyodu inşallah çıkmamışsındır..

kızlar herkese merhabalar...
nikolaycımm allah rahmet eylesin ,yakınlarına sabır versinn...
beydağlı,hadisko sizlere geçmiş olsun...
başakçım öğren bakalımm yeğenimin cinsiyeti neymiş,gerçi ne olduğu önemli değil
önemli olan:eli ayağı akıl sağlığı yerinde olsun, hayırlı evlat olsun...

eee neler yptınız haftasonu bakemm?
belinay ışığın yanıyodu inşallah çıkmamışsındır..

günaydın kuzum burdayım cıkmadım kahvaltı yapacm da canım hıc ıstemıyo tek gıtmyıyo ya:31:

kızlar agız kurulugu neden olur aceb:26::26: sabah kalktıgımda dılım kuruydı yapısmıs nerdeyse damgıma

günaydın kuzum burdayım cıkmadım kahvaltı yapacm da canım hıc ıstemıyo tek gıtmyıyo ya:31:
nasılsın yarın yumoşlarına bakılacak dimi??
ne hissediyosun?ağrı sızı varmı kasıklarında,yumurtladığını hissediyormusun?
bakarsın iğneye gerek kalmazzzzzz
off bu beklemek ne kadar zorrrrr
kızlar agız kurulugu neden olur aceb:26::26: sabah kalktıgımda dılım kuruydı yapısmıs nerdeyse damgıma

ilk aklıma gelen şeker hast. oluyo ağız kuruluğu deyince ama vücudun susuz kaldıysa da olurr
ben öyle düşünüyorum...

nasılsın yarın yumoşlarına bakılacak dimi??
ne hissediyosun?ağrı sızı varmı kasıklarında,yumurtladığını hissediyormusun?
bakarsın iğneye gerek kalmazzzzzz
off bu beklemek ne kadar zorrrrr

ilk aklıma gelen şeker hast. oluyo ağız kuruluğu deyince ama vücudun susuz kaldıysa da olurr
ben öyle düşünüyorum...

bı kac gun nce batmalar oldu yk sımdı ne agrı ne sızı canım evet yarın dok ne dıyecek bakalım ıns gerek klamaz

seker mı:53::53: ayy allah gstermesın belkım susuz kalmıstr dun pek su ıcmedım:27:

test yaptım negatif silik çizgi bile çıkmadı...
hayırlısı canım üzülme allahtan ümit kesilmezz
bozma moralini bak hepimiz aynı durumda beklemedeyiz...
bı kac gun nce batmalar oldu yk sımdı ne agrı ne sızı canım evet yarın dok ne dıyecek bakalım ıns gerek klamaz

seker mı:53::53: ayy allah gstermesın belkım susuz kalmıstr dun pek su ıcmedım:27:
bencede allah korusun şekerden, yada gece susatacak bişi yediysende olurr

iğneden korkma iğne deri altı (ovitrelle )anlamıyosun vurulduğunu bile
2-3 cm falan iğne ucu hafif bişiy

hayırlısı canım üzülme allahtan ümit kesilmezz
bozma moralini bak hepimiz aynı durumda beklemedeyiz...

bencede allah korusun şekerden, yada gece susatacak bişi yediysende olurr

iğneden korkma iğne deri altı (ovitrelle )anlamıyosun vurulduğunu bile
2-3 cm falan iğne ucu hafif bişiy

bişeyde yemedım ama 3 bardak anca su ıcmısımdır kadr kan verdım seke roolsa cıkmazmıdı yoksam ayrı testımı var

krkmuyom artık canım ya yeterkı faydasını goreyımde cunku rahım fılmını falan dusundukca daha cok korkuyorum:18:

çatlatma iğnesinden snra 14.gün bu günün sabahını bekledim adet olabilirim diye olmayınca bi iştahla idrar testi yaptım ama negatif adet sancısı falan yok ama.. çok fazla akıntımda yok yarında adet olmazsam kanda baktırıcam

hayırlısı canım ya uzulme bence kan ıcın erken bıraz bekle sendemı klomen kullandınm yumurtlarn ne alemdeymıs

Back
X