• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba kızlar napıyonuz bakalımmm

iyiz kuzum sen nasılsın ya ben sana bişey sorcaam su preseddı kayganastcı gibi kulansam olarmı :44::44:

biz tecrübeliyiz ya artık alttan muayene olayı varsa eşimi ben içeri bile almıyom o muhabbetleri duysun istemiyom :50::50::50:
muayene bitince doktorla görüşme esnasında çağırıyom içeriye hem ben rahat ediyorum hemde o kasılmamış oluyor ee nede olsa kolay değil

esım de pesımden geldıgı ıcın neysem oda alıssın cıkınca dıyo genemı altan durttüler :25::25: dalga gecıyo:36:

tamam söylerım:1::1::1::1: evet bızı gözetemıs hayın:19::19:

basak sevınc sana dedı kı

belinay ben sana ne dedim deli karı gelmiş bal bizi gözetliyooooo
ama benden kaçmaz

o karıya söle sen tamammı
erkek çocuk kız çocuğuna hiç benzemez
büyütmesi çok zor çok aşırı hareketli ve yaramaz oluyorlar
ama anneye çok düşkünler benim olişim bana aşırı düşkündür
aşkım annem diye sever beniii pipi temizlemek diğerini temizlemekten daha kolaydır emin ol

:110::110::60::60:

iyiz kuzum sen nasılsın ya ben sana bişey sorcaam su preseddı kayganastcı gibi kulansam olarmı :44::44:

esım de pesımden geldıgı ıcın neysem oda alıssın cıkınca dıyo genemı altan durttüler :25::25: dalga gecıyo:36:

:1::1::1: hee dürttüler deseydin :12::12:

ben götürürm büyük bi zevkle arada bi vururum sana:57: kendine gelirsin:1:

kendi işini doğru düzgün hallettinde belinay kaldı çekil!! onu ben götürürüm :110:

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın

hoşbuldummm canımmm. çok şükür iyyim.bi bakayım dedim napıyonuz diye

aparatıyla uygulayamadın mı. öyle kullansan daha iyi olur bence. seen her şekilde kullan bence :)

hoşbuldummm canımmm. çok şükür iyyim.bi bakayım dedim napıyonuz diye

aparatıyla uygulayamadın mı. öyle kullansan daha iyi olur bence. seen her şekilde kullan bence :)

canım 24-28 haftaları arasında şeker yüklemesi yapılıyor sen yaptırdınmı tetanoz aşını vuruldunmu :26::26:

:1::1::1: hee dürttüler deseydin :12::12:

kendi işini doğru düzgün hallettinde belinay kaldı çekil!! onu ben götürürüm :110:

sen ordaki daoktor ve hemşire hatta bilumum sağlık çalışanını da sürdürürsün:kkk:belinaycım da strese girer:kkk:riske atamam:45:

Back
X