- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
hatunlarım kaçıyom ben
hazırlanayımm anca biter işim
gideyim doktora bakalım neler dicekk...
hayırlı haberlerle gel insallah cnm benim...opuldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatunlarım kaçıyom ben
hazırlanayımm anca biter işim
gideyim doktora bakalım neler dicekk...
hadısko borumce mersıne gezmeye mı gıttı yasındımı
ay oyle gorunxe yazıyı buraya paylasayım dedım![]()
Canim doktor bu tahlillerin sonucuna gore bebek olayini konusuruz didiiiiramazan da bılıyorum ama bazı gunler varmıs bulayım bı
sevınc canım 3 hafta sonra gene mı dok gelecen artık korunmayı bırakacanmı bebek gelıyomu
Canim 55 doktor ucreti 25 smear 120 tahlillrre verdim fark ucretiiiii korunmuyom kocis yok ya yanimdafark ücreti 200 mücanım belki doktor sigorta kapsamında değildir normalde kaça bakıyomuş o zaman..protein s ve c de sorun çıkarsa ki inşaallah çıkmaz genelde onlarada iğne veriyolar..peki sen şimdi o testleri bekliceksin dimi yani korunmaya dewam...
kiskanc kariiiiiiiiiibelinay maaşallah amma çalşkan hatun oldun hem topiktesin hem iş yapıyosun. hemde rüyaya yatmşsın. ama bize anlatmıyosun![]()
Acayip kari sensin kankan bile cozmus olayiiiii
aşk olsun kanka şu acayip karıya verdiğin desteğe bak![]()
Cepten girenin kiymetinimi biliyon sankimmmmmbiz nerden bilcez senin doğum nasıl geçti bebek nasıl sen nasılsınnnn
bi yolunu bullllllll. cepten gir yada
Acayip catladimmm caaaaaaaat kanatsiz melek supurgeli cadiiiiiiiiduy sevinç duyyyyyybunları duysa hamişlikte çatlamadığı kadar çatlar
evet normalde göreceğime inanmıyorum ama hamişim ya bebeğimn masumluğu var. belkim görürüm
Yorumsuzzzzztembel karrıı iş deyince nasıl gözün korkuyorrr
canimmm ben seyhan uygulamada yaptirmistim sadece eksiklerimi yaptirdii doktora bayildim kari bosuna docent olmamisssssevincim hadi gözün aydın tahlilleri vermissin hayırlı haberlerle gel cnmmm 15 gün sonra..dr danda memnun kalmissin...yuregire göndermedi sanırım....buarada benim patoloji sonucuna göre tahliller istedi doktor...onun sonucuda 6 temmuzda cikacak...başkentte yaptırdıklarına benzio kardiopilin faktör v leiden vs vs istedi....bakalım balcali ne dicek...
sevinç beloş seray nasılsınız kızlarrrr
off bıttım kızlarrr cok yoruldum
oturma odamı da bıtrdım
darısı solanuma![]()
yok kız yazlığa gitti bura çok sıcak oluo ondan
Ellerine saglik canim bende duvarlarimi silmistim Loc ilee tek tek sildim elimle
basak karisi merak ediyoryaa doktor tilotlu kari
iki satir bisi ogrendi diye doktor olmuss![]()
memnunmuş cnaım bakalım allahım inşallah ayrılmıcakkk devam etsin istiyorum kafa dengi olmaları iii yanındakilerin yoksa çalışmazzCanim doktor bu tahlillerin sonucuna gore bebek olayini konusuruz didiiii
Canim 55 doktor ucreti 25 smear 120 tahlillrre verdim fark ucretiiiii korunmuyom kocis yok ya yanimda![]()
kiskanc kariiiiiiiiii
Cepten girenin kiymetinimi biliyon sankimmmmm
Acayip catladimmm caaaaaaaat kanatsiz melek supurgeli cadiiiiiiii
Yorumsuzzzzz
canimmm ben seyhan uygulamada yaptirmistim sadece eksiklerimi yaptirdii doktora bayildim kari bosuna docent olmamissss
Iyiyiz canim sen nadilsin kocisss calisiyomu memnunmuuu
Sen niye gitmedin denizde havuzda cimerdinn![]()
sevınc kız koltugun yastık kılıflarını yıkadım nemlıler yastıklara gecırıyom bısey olmaz demı kokmaz falan:26:
Canim doktor bu tahlillerin sonucuna gore bebek olayini konusuruz didiiii
Canim 55 doktor ucreti 25 smear 120 tahlillrre verdim fark ucretiiiii korunmuyom kocis yok ya yanimda![]()
kiskanc kariiiiiiiiii
Cepten girenin kiymetinimi biliyon sankimmmmm
Acayip catladimmm caaaaaaaat kanatsiz melek supurgeli cadiiiiiiii
Yorumsuzzzzz
canimmm ben seyhan uygulamada yaptirmistim sadece eksiklerimi yaptirdii doktora bayildim kari bosuna docent olmamissss
Iyiyiz canim sen nadilsin kocisss calisiyomu memnunmuuu
kızlar gittim yaptırdım kan testimi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamileymişim :):) darısı bebek isteyen herkezin başına
tebrik ederim. Hayırlı olsun
Canim benim duvarlar yagli boya evde sobali oldugundan is oluyodu bazi yerleri ciflefim bileee simdi parliyoooobenımde loc kullanıyorum ama duvarlrım temızdı bıde desenı gıtmesın dıye dokmedım zoomda mutfak dolabını tertemız yapıyo![]()
Insallah hic cikmaz senin adina coook seviniyommemnunmuş cnaım bakalım allahım inşallah ayrılmıcakkk devam etsin istiyorum kafa dengi olmaları iii yanındakilerin yoksa çalışmazz
Bise olmax canim bu sicaktaaasevınc kız koltugun yastık kılıflarını yıkadım nemlıler yastıklara gecırıyom bısey olmaz demı kokmaz falan:26:
Cook begendim dr. allah tamamina erdirsin inssssooo bayag zamlanmis desene...doktor 47 smear 8 bana verdiği tahlillerde seyhan başkentteki 75 yuregir başkentteki 270 di...bayag alanında uzman biri walla...hadi bakalım hayırlısı...adanadamisin 15 gün?
Kızlar gittim yaptırdım kan testimi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamileymişim :):) darısı bebek isteyen herkezin başına
Kızlar gittim yaptırdım kan testimi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamileymişim :):) darısı bebek isteyen herkezin başına