• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevincim hadi gözün aydın tahlilleri vermissin hayırlı haberlerle gel cnmmm 15 gün sonra..dr danda memnun kalmissin...yuregire göndermedi sanırım....buarada benim patoloji sonucuna göre tahliller istedi doktor...onun sonucuda 6 temmuzda cikacak...başkentte yaptırdıklarına benzio kardiopilin faktör v leiden vs vs istedi....bakalım balcali ne dicek...

Son düzenleme:
ramazan da bılıyorum ama bazı gunler varmıs bulayım bı

sevınc canım 3 hafta sonra gene mı dok gelecen artık korunmayı bırakacanmı bebek gelıyomu
Canim doktor bu tahlillerin sonucuna gore bebek olayini konusuruz didiiii
fark ücreti 200 mü:53::53:canım belki doktor sigorta kapsamında değildir normalde kaça bakıyomuş o zaman..protein s ve c de sorun çıkarsa ki inşaallah çıkmaz genelde onlarada iğne veriyolar..peki sen şimdi o testleri bekliceksin dimi yani korunmaya dewam...
Canim 55 doktor ucreti 25 smear 120 tahlillrre verdim fark ucretiiiii korunmuyom kocis yok ya yanimda :1:
belinay maaşallah amma çalşkan hatun oldun hem topiktesin hem iş yapıyosun. hemde rüyaya yatmşsın. ama bize anlatmıyosun:19:
kiskanc kariiiiiiiiii
:19::19::19::19::19::19:

aşk olsun kanka şu acayip karıya verdiğin desteğe bak:50::50::50:
Acayip kari sensin kankan bile cozmus olayiiiii
biz nerden bilcez senin doğum nasıl geçti bebek nasıl sen nasılsınnnn

bi yolunu bullllllll. cepten gir yada
Cepten girenin kiymetinimi biliyon sankimmmmm
duy sevinç duyyyyyy:60: bunları duysa hamişlikte çatlamadığı kadar çatlar:12::12:

evet normalde göreceğime inanmıyorum ama hamişim ya bebeğimn masumluğu var. belkim görürüm
Acayip catladimmm caaaaaaaat kanatsiz melek supurgeli cadiiiiiiii
tembel karrıı iş deyince nasıl gözün korkuyorrr
Yorumsuzzzzz :1:
sevincim hadi gözün aydın tahlilleri vermissin hayırlı haberlerle gel cnmmm 15 gün sonra..dr danda memnun kalmissin...yuregire göndermedi sanırım....buarada benim patoloji sonucuna göre tahliller istedi doktor...onun sonucuda 6 temmuzda cikacak...başkentte yaptırdıklarına benzio kardiopilin faktör v leiden vs vs istedi....bakalım balcali ne dicek...
canimmm ben seyhan uygulamada yaptirmistim sadece eksiklerimi yaptirdii doktora bayildim kari bosuna docent olmamissss
sevinç beloş seray nasılsınız kızlarrrr

Iyiyiz canim sen nadilsin kocisss calisiyomu memnunmuuu

off bıttım kızlarrr cok yoruldum
oturma odamı da bıtrdım:21::21::21::21:

darısı solanuma:5:

Ellerine saglik canim bende duvarlarimi silmistim Loc ilee tek tek sildim elimle
basak karisi merak ediyoryaa doktor tilotlu kari
iki satir bisi ogrendi diye doktor olmuss :110:

benımde loc kullanıyorum ama duvarlrım temızdı bıde desenı gıtmesın dıye dokmedım zoomda mutfak dolabını tertemız yapıyo:8::8::8::8::8:

Canim 55 doktor ucreti 25 smear 120 tahlillrre verdim fark ucretiiiii korunmuyom kocis yok ya yanimda :1:

kiskanc kariiiiiiiiii

canimmm ben seyhan uygulamada yaptirmistim sadece eksiklerimi yaptirdii doktora bayildim kari bosuna docent olmamissss

memnunmuş cnaım bakalım allahım inşallah ayrılmıcakkk devam etsin istiyorum kafa dengi olmaları iii yanındakilerin yoksa çalışmazz

:55:

Sen niye gitmedin denizde havuzda cimerdinn :60:

yok kız gçeen gitçektim caydım iyikide caymışım kırmızlar geldi boşuna gitçektim bi günlüğüne bide kocam yokken aralarında ne işim var bacım o laf sokacak bu laf sokacak ameleliklerinimi yapıcam bide pıfff kocamın yanında dururum yemeğini çayını yaparım bi kat huzur olurrr kocamla 2 günlüne gider gleiriz fazla kaldıkmı boku çıkıo zaten

sevınc kız koltugun yastık kılıflarını yıkadım nemlıler yastıklara gecırıyom bısey olmaz demı kokmaz falan:26:

kiskanc kariiiiiiiiii

ooo bayag zamlanmis desene...doktor 47 smear 8 bana verdiği tahlillerde seyhan başkentteki 75 yuregir başkentteki 270 di...bayag alanında uzman biri walla...hadi bakalım hayırlısı...adanadamisin 15 gün?

hadiskocum yazmissin kayinvaldemdeyim çıkmak zorundaydım iyi sayılırım kırmızılar 3 gün erken teşrif ediyorlar sanırım kahverengi leke geldi bakalım devamida gelir herhalde...sen napiosun nasilsin?

benımde loc kullanıyorum ama duvarlrım temızdı bıde desenı gıtmesın dıye dokmedım zoomda mutfak dolabını tertemız yapıyo:8::8::8::8::8:
Canim benim duvarlar yagli boya evde sobali oldugundan is oluyodu bazi yerleri ciflefim bileee simdi parliyoooo
memnunmuş cnaım bakalım allahım inşallah ayrılmıcakkk devam etsin istiyorum kafa dengi olmaları iii yanındakilerin yoksa çalışmazz
Insallah hic cikmaz senin adina coook seviniyom
sevınc kız koltugun yastık kılıflarını yıkadım nemlıler yastıklara gecırıyom bısey olmaz demı kokmaz falan:26:
Bise olmax canim bu sicaktaaa
ooo bayag zamlanmis desene...doktor 47 smear 8 bana verdiği tahlillerde seyhan başkentteki 75 yuregir başkentteki 270 di...bayag alanında uzman biri walla...hadi bakalım hayırlısı...adanadamisin 15 gün?
Cook begendim dr. allah tamamina erdirsin inssss
Kızlar gittim yaptırdım kan testimi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamileymişim :):) darısı bebek isteyen herkezin başına

Ayyyyyy canim tebriklerrrr icime dogmustu benimmmm

Back
X