:18::18::18::18::18::18::18:zati yalnızım üstüme gelme
dalga geç
yo hala.
eğlenceli bi dizi açtım sesi de açtımmm burdada sohbet var başka bişeye konsantre olamıyom![]()
yanlızlıgını bahane bulma

hangı dızıyı ızlıyon ya ben tv bısey bulamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:18::18::18::18::18::18::18:zati yalnızım üstüme gelme
dalga geç
yo hala.
eğlenceli bi dizi açtım sesi de açtımmm burdada sohbet var başka bişeye konsantre olamıyom![]()
:96::96: şuna bak hiç ceptan yzan bi karıya benzemiyo çatır çatır yazıyo
Kiz basos ne dalga gecevem ben hic korkmam ama gecende esim yoktu acayip tedirgin oldum
olise sarildim yattim
sabret sanada yoldas geliyor korkmaya vaktin bile olmayacak
yanlızlıgını bahane bulma
hangı dızıyı ızlıyon ya ben tv bısey bulamadım![]()
dimi haklısın anne olunca farklı bi cesaret geliyodur.
işler güçler diye bi dizi buldum ilk defa izliyorum ne kadar eğlenceliymiş güldürüyo beni![]()
En cok korktugun seyden bile korkmuyorsun hemen aklina bebegin geliyor ve onu koruma ic gudusuyle panter kesiliyorsun![]()
Nazo denemme amacli yikanmis haliyi cektirdiler suyi gorsen kalakalirdin cok supet bisiiii ondan sasma
Basos tv yoktu sizde aldinizmi cnm yoksa iki pc mi calisiyoo bir masaustu bir laptoop
o da Allah ın bi hikmeti işte anneler öyleöyle olmaza nasıl koruycaksın bebeğini . yavrum korumasız anneye muhtaçççççç
Neyse bende cikayim tel isindi uykum geldiii
basak sende gecikme kocani arar solerim haaa
![]()
Evet yedirirsen karni doyar ne giydirirsen giyer cok duygusal bisi yaaa canimmmmmmmmmm bebekimmmmmm
üst kat komşuma gelmişler tanıtım için bir hafta önce sildiği koltuğunu yıkamışlar nasıl kir çıktı dedi
nasıl uyuyum korkarımmm nereye gidiyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse tlf bozulmasın yarında lazım olur topike girmeden duraamzsın
Kiz deli git yatak odana oku ufle uyu bebemizi uykusuz birakmaaaa
hadis gelmis seni kankama havale ediyom