• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:18::18::18::18::18::18::18:zati yalnızım üstüme gelme

:19::19:dalga geç:19:yo hala.

eğlenceli bi dizi açtım sesi de açtımmm burdada sohbet var başka bişeye konsantre olamıyom:36::36::36::36:

yanlızlıgını bahane bulma :19::19:

hangı dızıyı ızlıyon ya ben tv bısey bulamadım:25:

Kiz basos ne dalga gecevem ben hic korkmam ama gecende esim yoktu acayip tedirgin oldum
olise sarildim yattim
sabret sanada yoldas geliyor korkmaya vaktin bile olmayacak

:16::16::16::16:dimi haklısın anne olunca farklı bi cesaret geliyodur.

ben cıkıyorum kızlarr uykum geldı kocıs yarın ızınlı ama cokdan kanepede uyudu:31::31::31::31: kaldırayım barı

iyi geceler öpüldünüz :38::38::16::16::16:

Basos tv yoktu sizde aldinizmi cnm yoksa iki pc mi calisiyoo bir masaustu bir laptoop

En cok korktugun seyden bile korkmuyorsun hemen aklina bebegin geliyor ve onu koruma ic gudusuyle panter kesiliyorsun :60:

o da Allah ın bi hikmeti işte anneler öyle:16::16:öyle olmaza nasıl koruycaksın bebeğini . yavrum korumasız anneye muhtaçççççç

Nazo denemme amacli yikanmis haliyi cektirdiler suyi gorsen kalakalirdin cok supet bisiiii ondan sasma

üst kat komşuma gelmişler tanıtım için bir hafta önce sildiği koltuğunu yıkamışlar nasıl kir çıktı dedi

Neyse bende cikayim tel isindi uykum geldiii
basak sende gecikme kocani arar solerim haaa
:51:

o da Allah ın bi hikmeti işte anneler öyle:16::16:öyle olmaza nasıl koruycaksın bebeğini . yavrum korumasız anneye muhtaçççççç

Evet yedirirsen karni doyar ne giydirirsen giyer cok duygusal bisi yaaa canimmmmmmmmmm bebekimmmmmm

Son düzenleme:
Neyse bende cikayim tel isindi uykum geldiii
basak sende gecikme kocani arar solerim haaa
:51:

nasıl uyuyum korkarımmm nereye gidiyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:19::19:

neyse tlf bozulmasın yarında lazım olur topike girmeden duraamzsın

nasıl uyuyum korkarımmm nereye gidiyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:19::19:

neyse tlf bozulmasın yarında lazım olur topike girmeden duraamzsın

Kiz deli git yatak odana oku ufle uyu bebemizi uykusuz birakmaaaa
hadis gelmis seni kankama havale ediyom

Son düzenleme:
sevinçç tv miz yok bizimm almadık daha:1::1: sizin 2 tane varsa birini göndere bilirsinn

Back
X