• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Basos nerdesin hayatimmmm:53:

belinay kaynosu cok sewdi galiba piyasada yok :120:
sessa da kaynos hisimina ugrayanlardan :31: kaynosu geldi geleli yokkk
bengisu tasinamadimi acepppp
hurrem bebegi karnina koydu kaybolduuu
hadiste kocisi ise koydu kaybolduuu
erenayda koye gitmis
nikoda isten cikmis :31:
mood temizlik bitmedimii
beydaglii topic topic geziinmi tatlim
nazoda yok yigenlerimi geldi acep
hacer taze hamisss:44:
ve diger karilar ben buralari bekliiiim siz kaybolun:19:

yeğenler gelmedide ben eşim gittikten sonra evin fayanslarını fırçalamaya başladım evimin heryeri fayans, akşam oldu sonrada toz aldım plastik çiçeklerimi yıkadım
sonrada azıcık uzanayım dedim uyumuşum daha yeni kalktım
burayada girmedim yoksa oturup kalıyorum pc nin başında

yeğenler gelmedide ben eşim gittikten sonra evin fayanslarını fırçalamaya başladım evimin heryeri fayans, akşam oldu sonrada toz aldım plastik çiçeklerimi yıkadım

ellerine sağlık nazocum yorulmussun...nasilsin dicem ama yorgunsundur ...

iyi akşamlar kızlar napıyosunuz? benim misafirlerim var 1 haftadır annem ananem kardeşim :) sizleri özledim çok :16::16::16:
güzel haberler var mı ? hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakınnnn görüşürüzzz

bende yeşilde bizi terketti heralde düşündüm dün sende yazmışın bende seni çok öpüyorum

:57:

nazo seninke kocalarımız aynı gün izin yapıyo he. benimkidde hep p. tesi:26::26:

cnm önce konunla ilgili bölüme geç ordan. yeni konu de. ilgisiz bölüme açarsan kızıyolar:1::1:

selenyume vitanimide var ondan faydalansanız olmazmı acaba:26:

ahhhhhhhh maşallahhh ne güzewl nisafirlerin varmş öölee:16::16::16::16:

iyiyiz cnm bizde napalım her zamanki gibi:21: göbeğimin resmini koydum sende koyda bakak:1::1:

evet aynı gün izinliler ama ben eşim izinli olduğunda pek giremiyorum cep telefonumda evdeki nete bağlanmıyo anca ayrı paket almam lazım
onun için sizlerden ayrı kalıyorum yoksa eşim pc deyken bende cepten girebilsem süper olurdu dün yine döktürmüşünüz ben katılamadım:14:

sağol canım uyudumya kendimi yorgun hissetmiyorum birde yeni temizlik yapmıştımya hamlamamışım

iş üstüne iş cikarmissin o kadarda yorma kendini ...sevinç geçmişe daldı sanırım ...ben hiç okuamiom çok konusuo bu karilar ceptende zor oluo ...yaticam şimdi bende karnım agrio...

iş üstüne iş cikarmissin o kadarda yorma kendini ...sevinç geçmişe daldı sanırım ...ben hiç okuamiom çok konusuo bu karilar ceptende zor oluo ...yaticam şimdi bende karnım agrio...

fayans araları kirli gibi geldi sanki temzilik yapmamışım gibi fırçalıyıverdim ama keşke odalar bari parke olsaydı daha kolay olurdu işim adam heryere bir örnek fayas yapmış
boşver zaten geçmişi bazen geçmişi okurken şimdiki sohbeti kaçırıyosun bende bazen kimse yokken okuyorum

Ellerine saglik canim bende merak ettimdi.
anammmm ben olacaktım vede kocisim böyle selere kizmio olacaktı hastaneye gittiğin gün gelirdim ne biçim kankeytosunuz :P
He kiz gelmedi kankeytom gelseydi beni doktora goturseydi deli hadisssssss

fayans araları kirli gibi geldi sanki temzilik yapmamışım gibi fırçalıyıverdim ama keşke odalar bari parke olsaydı daha kolay olurdu işim adam heryere bir örnek fayas yapmış
boşver zaten geçmişi bazen geçmişi okurken şimdiki sohbeti kaçırıyosun bende bazen kimse yokken okuyorum

heryer fayanssa haklısın walla...Allah kolaylık versin benim evin heryeri parke giriş ve antreler bile...rahat bisi walla...haklısın walla geçmişi okurken kacio sohbet..ben yatıyorum cnm ii geceler Allaha emanet ol...öptüm...

Didik didik okumazsam rahat edemem bende cepteyim biraz zor oluyooo

Ellerine saglik canim bende merak ettimdi.

He kiz gelmedi kankeytom gelseydi beni doktora goturseydi deli hadisssssss

şimdi girsem geçmişte çok şunuda okuyayım bunuda derken ben takılıp kalacam benim işte kalacak
yarında yapamam eşim evde zaten karar verdiğim an yapmazsam bir daha yapasım gelmiyor
en iyisi ben bugün yokum deyip kaçmak:10:

heryer fayanssa haklısın walla...Allah kolaylık versin benim evin heryeri parke giriş ve antreler bile...rahat bisi walla...haklısın walla geçmişi okurken kacio sohbet..ben yatıyorum cnm ii geceler Allaha emanet ol...öptüm...

yazın iyide serin serin kışında çok soğuk oluyor heryer taş ama parke olsa sil gitsin araları kirlendi karardı derdi yok hemde soğukta olmuyor
inşallah burdan çıkınca gönlüme göre bir eve çıkarım

sevinç bugün mıntıka temizliği günü ben birazdan yapacam yarın öğleye kadar çünkü

şimdi girsem geçmişte çok şunuda okuyayım bunuda derken ben takılıp kalacam benim işte kalacak
yarında yapamam eşim evde zaten karar verdiğim an yapmazsam bir daha yapasım gelmiyor
en iyisi ben bugün yokum deyip kaçmak:10:
Kacin kacin zatii kimse yok tkb bile yokkkkm
doğru meraklı gacisin sen :))

He walla oleyim

kizlar yarin berat kandili unutmayin bol bol dua edin
rabbim duanizi kabul etsin
gunahlarinizi affetsin
ne muradiniz varsa versin amin

sevinç bugün mıntıka temizliği günü ben birazdan yapacam yarın öğleye kadar çünkü

Evet bacim tarihleri gordum ben ikinci alternatif tarihi yapiyom regl sonrasi oluyo diye
ama bu defa regl e denk gelecek gibi simdide cikan bisi yok napacami sastim

Back
X