• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydin karilar BERAT KANDILINIZ MUBAREK OLSUN GUNAHLARINIZ AF DUALARINIZ KABUL OLSUN...

günaydın kızlar .. berat kandiliniz mübarek olsun ..

günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaar
herkesin berat kandili mübarek olsun

Rabbim bu mübarek günün ve gecenin yüzü suyu hürmetine tüm hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza kolay ödeme hamilelerimize kolay doğum bebek isteyen bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

kötü gözleri hayatımızdan uzak tutsun şeytanın şerrinden ve kötülüklerinden bizi korusun kötü kalpli insanların kalplerine merhamet nasip etsin

bizlere ve sevdiklerimize uzun ve sağlıklı mutluluk ve huzur içinde bi ömür nasip etsin

günaaaaaaaydınn kızlarr
allahım bu mubarek günde yüzümüze baksınn,,hayırlı evlatlar nasip etsinn,,bekletmeden bebeklerimizi göndersin,,
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun.

kızlar BERAT KANDİLİNİZ mubarek olsun..dualarımız kabul,günahlarımız af olsun inşaallah:16::16:

amiiiiiiiinnnnnnnn cümlemizin inşallah

evettttttt hanımlar sizlerinde beraat kandili mübarek olsunnnnn.

bizin için yine bi duaların kabul olma zamanı geldi:16::16::16:

ben bugün test sonucumu almaya gitcem.o yüzden bir an önce epilasyonumu bitirmem gerek.gerçi ben sevinç gibi tüylü diilim:21:

sevinçcimm dün sana şaka yaptım eletürük gitti demiştim ya. beddua mı ettin nedir:44:dün gerçekten gitti
20:00 den sonra gelmedi. bizde yattık. teee gece gelmiş:53:

seninde berat kandilin mubarek olsun

bende eşin evdeyken bilerek girmiyosun zannediyordum. demek girebilsen gircen:1:

yok canım eşim ben pc deyken canı sıkılıyo girsemde hemen çıkıyorum çok takılamıyorum, ama cepten girebilsem girerim eşime diyorum iphone alsak bak evdeki netten girerim:1:
eşimde okadar değil diyor haliyle sonra ayranı yok içmeye olur iphone bizim neyimize şimdilik tabi :1:

ben kaçar kahvaltı hazırlıyım belki bugün giremem bidaha, ablama gidicem orada kalacam bugün

kız başak gelde bi balkonumu yıka
halim yok bugünn yardım ett,,
kahvalltını ettinmi sen
yoksa yeğenim hala açmı
yokkız kahvaltı yaptık biz çoktan:emir_bebek::1:
sırf onun için erken kalkıyom. kanka normalde olsa gelirdim ama giyinip çıkmam gerek test sonucumu alıp doktora göstercem. .gelince yıkasak olurmu:44::44:
Kiz basak tarihi vermedigini nerden biliyon ozel mesaj kutumudami sana acayim :110:

aç ne var yabancımıyız:110:nası inancam yoksam:6:

test sonucumu alıp doktora göstercem. .

ananın memelerinden ayrı kaldın ne testi göstercen diyiver bana bakem

yokkız kahvaltı yaptık biz çoktan:emir_bebek::1:
sırf onun için erken kalkıyom. kanka normalde olsa gelirdim ama giyinip çıkmam gerek test sonucumu alıp doktora göstercem. .gelince yıkasak olurmu:44::44:

aç ne var yabancımıyız:110:nası inancam yoksam:6:
tembellll
tamam neyse yeğenim içinn beklerimm
hayırlı haberlerle gel..inşallah
na kadan saygılı ve incesin goruyosunuz demi aille terbiyesi almış kısları

:42::42::42::42::42:
anne ve babamın marifeti..

Kızlar günaydın hayırlı kandiller rabbim dualarımızı kabul eder ınş ben çok hastayım yaz günü grip oldum boğazım ağrıyo

Back
X