• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm kızlar. bugün doktor kontrolümüz vardı. şeker yüklemesi yaptırdık çok şükür iyi çıktı sonuç. sadece kan değerim düşük çıktı. demir hapını günde 2 alıcakmışım. kızımda 733 gr cık olmuşşş çok tatlıydı kuzum benimmmmmmmmmmm. haberler benden bu kadar. işlerim yoğun olduğu için ve evimdeki fareyi hala bulamadığım için fazla gelemiyorummmm. ama hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkk öptüö

inşaallah canım sağolasın..benim annem 2 yıl olacak felçlik geçirdi sol tarafı felçli..inşaallah iyileşir ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum..seninde eşinin test sonuçları iyi çıkmış hadi gözünaydın..başak başkalarına saydırır ama kendine bişey yookkk:37:

ksel hadı gozun aydın ozaman. hamıle kalmadan oncede kansızlık sorun un varmıydı benım varda her gun kan ılacı kullanıyomdaglı:43::43:

beydağlıcım can cıkmadıkca umıt cıkmıyo bılıyon napalım hersey allahın takdırı demesı kolay tabı bılıyom ama sadece duan edebılıyos ınşallah tecellı eder cm:26::26:

selamlar hepinize nasılsınız?? ben annemi fizik tedawiye götürüyorum hava çok sıcaktı bugün yorgunummm..ama annecim iyi olsa keşke herşeye katlanırım...iki çene çalayım dedim ama kimsecikler yokmuş:50::50:
BAŞAKKK testlerin iyi çıkmış canım gözünaydın..
Canim annenede dua ettim rabbim sifasini versin indallah
kızlar bugun esımın sonuclarını aldık.. yuppıııııı kötu cıkmadı:16::16::16: bakalım artık nerde kaldıysak ordan tam gaz devam bebek aramaya:10::10::10:
Vilmacim fred cakmaktasin sonucu iyi cikmis sevindim desene durmak yok yola devam :1:
slm kızlar. bugün doktor kontrolümüz vardı. şeker yüklemesi yaptırdık çok şükür iyi çıktı sonuç. sadece kan değerim düşük çıktı. demir hapını günde 2 alıcakmışım. kızımda 733 gr cık olmuşşş çok tatlıydı kuzum benimmmmmmmmmmm. haberler benden bu kadar. işlerim yoğun olduğu için ve evimdeki fareyi hala bulamadığım için fazla gelemiyorummmm. ama hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkk öptüö

canim mssallah bebisinee ayyyh farecik daha yakalanamadimii :53:

Vilmacim fred cakmaktasin sonucu iyi cikmis sevindim desene durmak yok yola devam :1:

ıyı cıktı cok sukru bakalım artık neler olcak beklıcez görcez:1::1: zaten bende vılmayı ondan sectım kucukken ızlerdım cızgıfılm baslarken en sonda fred kapıda kalıp vilmaaaaaaaaaaaa dıye bağırıyoduda bıtıyodum ana:26::24::44::51::53:

ıyı cıktı cok sukru bakalım artık neler olcak beklıcez görcez:1::1: zaten bende vılmayı ondan sectım kucukken ızlerdım cızgıfılm baslarken en sonda fred kapıda kalıp vilmaaaaaaaaaaaa dıye bağırıyoduda bıtıyodum ana:26::24::44::51::53:

Vilmaaa deyince benimde aklima hemen cakmaktaslar gelir

başak yine kaçtıı habersiz,habersizz...
hadişş yaaz kız geçmişe sonra bakarsın...
canım geçmişi okumaya yüreğim tükenio okumuom daa sevinci bulsana bana kaltak beni yine ekti gördünmü hanfendi deniz keyfi yapıo

allahim bu gecenin hurmetine sen ellerimizi bos cevirme ya rabbimm
bekleyenlere evlat.evladi olanlarin evlatlarina hidayet ve saglik ver ya rabbimmm
alnimiza hayirli yazilar yaz ya rabbimm
ellerimi actim sana yalvariyorum ya rabbiimm hastalara sifa dertlilere deva umutsuzlara umut
karanliktakilere isik ver rabbim.hasta olup eziyet cekenlere sen yardimci ol allahim. su anda her ne icin olursa olsunn aci eziyet uzuntu cekenler varsa sen yardimcilari ol rabbim sifalarini ver
ben ve benim gibi anne olmak icin yanip tutusan ellerini acmis sana yalvaran nice hanimlarin dualarini sen kabul eyle..anne olma serefiyle onurlandir sen ya rabbimm
bu mubarek gecede el acmis dua edenlerin dualarini kabul eyle ya rabbimm
sen en buyuksun.sen affedicisin sen gunahlariimizi affeyle ya rabbimm
derdimizin dermani sen ol rabbimm yolumuzu sana cevir .yuzumuzu senden baskasina cevirttirme .kotuleerin serrinden koru..bizi kotu insan olmayi nasip etme ya rabbiiimmm

amiiinn

kizlar hepimize uzun uzun dua ettimm
ve bu gece ibadet etmekten mahrum olan kizlar icinde yazdimm
...
amin eline diline yüreğine sağlıkkkk rabbim kim için ne dua ettiysen senin içinde yüreğinden ne istyiosan onu versinnn

Selam hanimlar nasilsiniz bakalim dun hepinize ayri ayri dua ettim
hamislere sagsalim bebislerine kavussun didim ozellikle basak karisi didim:110:
kimseyi evlatsiz birakma saglik sihhat huzur ver dedim
hastalarasifa diledim
rabbim kabul etsin.amin
erenay test sonucun nasil cikti
basak testin temiz cikmis gozunaydin
belinay nasil oldun canim
seray nasilsin
sara nbr tatlim
hadis nirdeeeee
hadiş kadar başına taş düüşmeyegörsün emi sen adanada fazla dolanma kızım mazallah gördüm yerde boğabilirim seni ona göreee

nazo da geziyo bugün maaşallahh. nazoooooo gezmelerde az yeeeeee:125::125::125: verdiğin kiloları alcan.

sonra çöp poşetine girip yürüyüş yaptırırım sana haaaaa. bu sıcak havalarda iyi kilo verdiriri:6:

birazcık fazla kaçtı:17: ama yarından itibaren azaltırım ben dengelenir:8:
o dediğin poşetide giyip spor yapmışlığım var:1:

bengisu hoşgeldin nihayet taşındın, beğendinmi evini en çok onu merak ediyorum:26:

selamlar hepinize nasılsınız?? ben annemi fizik tedawiye götürüyorum hava çok sıcaktı bugün yorgunummm..ama annecim iyi olsa keşke herşeye katlanırım...iki çene çalayım dedim ama kimsecikler yokmuş:50::50:
BAŞAKKK testlerin iyi çıkmış canım gözünaydın..
sağol tatlımmmm. inşallah Allah ım şifa versin annene:16::16:
birazcık fazla kaçtı:17: ama yarından itibaren azaltırım ben dengelenir:8:
o dediğin poşetide giyip spor yapmışlığım var:1:

dengelenirmi sence :110:

off yaa kimse kalamdı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nazoda gitti offffffff

sağol tatlımmmm. inşallah Allah ım şifa versin annene:16::16:

dengelenirmi sence :110:

dengelenir bazen akşamları sadece karpuz yiyorum yada bol salata en azından vermesemde üstüne almıyorum

off yaa kimse kalamdı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nazoda gitti offffffff

komşum halı yıkamış bugün, onları asmaya geldi kk de dehlemiş beni:25:

kızlar benım aklıma kan pıhtılaşması olayı takıldı... bunun testını hamıle kalmadan öncemı yaptırmak gerekıyo acaba yoksa hamıle kalınca bakıyolarmı hemen:26::26::26:

kızlar benım aklıma kan pıhtılaşması olayı takıldı... bunun testını hamıle kalmadan öncemı yaptırmak gerekıyo acaba yoksa hamıle kalınca bakıyolarmı hemen:26::26::26:

Canim herzaman bakiliyooo trombofili paneli testin adi
bende bir cocuktan sonra meydana cikti
ve 3 dusuk yasadim hayirlisi

Back
X