• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başakla vilma kaçtı
sevinçle kaldık başbaşa benden heran çıkabilirim eşim erken gelecek

ALLAH dahada uzman yapmadan versin bebeklerimizi
Aminnnnnnn
başakla vilma kaçtı
sevinçle kaldık başbaşa benden heran çıkabilirim eşim erken gelecek
Basak karisii alisti haber etmeden kacmaya sonrada elektrike bahane buluyoooooo
amın cnm saol cevapladığın ıcın... ınsanda cocuk olmayınca herseyı dıdık dıdık ıncelıyo doktoraa yapcam böyle gıderse arastırmaktan:17::17:

Ben onlugumu giydim kepimide taktim:1:

belinay geçmiş olsun
inadına insan böyle zamanda hasta olur ilaç kullanamayacanya
bende tedavideyken nasıl grip olmuştum :2:

Nazo sevınc hala aynıyım kızlar boğazlarım çok kötü girip olmuşum off gece yata mi yorum
nazo ilaç kullanıyorum antipyt falan dok yazdı gebelik de kullanılır dedi

Merhaba ben mersinden beste 1 yillik evliyim 8 aydir bebek istiyoruz bu ay umutluydum fakat olmadi regl oldum bugun evlendigimden beri pko oldugu icin 2ayda bir hasta oluyordum kistim eriyeli 3ay oldu duzene girdi adetimyalniz eskisi gibi degil reglim artik az miktarda ve az suruyor yumurtlama gunlerimi takip ediyorum1ay daha beklemek dokunuyor kendime destek olabilcek arkadas ariyorum

Nazo sevınc hala aynıyım kızlar boğazlarım çok kötü girip olmuşum off gece yata mi yorum
nazo ilaç kullanıyorum antipyt falan dok yazdı gebelik de kullanılır dedi

en azından ilaç kullanabiliyosun daha çabuk atlatırsın gribi

merrrrhabaaaaa ben geldim nasılsınız canlarım... ben çok şükür daha iyim daha iyi hissediyorum yani:) c.tesi günü test yaptırıcam bakıcaz pıhtılaşmam azalmışmı diye inşallah azalmışsa herşey yolunda demektir...sizler nasılsınız? bu aralar pek takılamıyorum nette yemek uyku herşey sorun benim için.eve geliyorum yemek yok:( neyse gidiyorum anneme yemek yiyorum filan sonra eve bi geliyorum saat 10 olmuş, sonra bi ortalığı topla ertesi güne kıyafet hazırla filan.bi bakıp çıkıyorum... hepiniz iyisinizdir inşallahh...

merrrrhabaaaaa ben geldim nasılsınız canlarım... ben çok şükür daha iyim daha iyi hissediyorum yani:) c.tesi günü test yaptırıcam bakıcaz pıhtılaşmam azalmışmı diye inşallah azalmışsa herşey yolunda demektir...sizler nasılsınız? bu aralar pek takılamıyorum nette yemek uyku herşey sorun benim için.eve geliyorum yemek yok:( neyse gidiyorum anneme yemek yiyorum filan sonra eve bi geliyorum saat 10 olmuş, sonra bi ortalığı topla ertesi güne kıyafet hazırla filan.bi bakıp çıkıyorum... hepiniz iyisinizdir inşallahh...

sürekli giremesende arada kendinden haber versende olur
canım benim inşallah testin iyi sonuç verir kendini üzme

1.sayfadaki listemizde bulunan hatunlarımızdan
topike aşırı ilgi gösternler kırmızı yıldızlı oluyor,
topike elinden geldiğince girmeye çlışıp çok fazla bulunamayanlar sarı yıldızlı,
çok az ilgi gösterenler ise yıldızsız.

listede bulunupta;
kk ya girip topikimizi ihmal edeli 1 haftayı geçmiş hatunları maalessef kurul kararı ile liste dışı ediyoruz
ki topike uğramayanların listede işi yok haliyle...

15günlük bat listesi yapıyoruz.
liste çok kabarık ve karmaşık olmasın diye.

bi kaç güne kadar 1-15 ocak batları olacak.
seninde o aralıkta ise bldir cnm.

muhabete bodoslama dalanları seviyor hatunlarımız.

selam verdiysen ve selamın kargaşada fark edilmesiyse alınmıyoruz.
ve hatta niye selamımı almıyonuz lan
:57: diyerek ortalığı karıştırıyoruz.

listemize bir hatun giirdiyse onu bağrımıza basıyoru
:16::16::16:

istersen listeye eklen

leeeeeeeeennnn beni ne zaman sararttın sennn:22::22: insan zor günde olan bi arkadaşına bölemi yapar dediydim ben bu aralar pıhtılaşmaya biraz eğilim gösterdim diyeee:22: 2 gün daha gelmeseydim bu kız beni listedende atardı vallaaaaaaaa:84::84:

sürekli giremesende arada kendinden haber versende olur
canım benim inşallah testin iyi sonuç verir kendini üzme

inşallah canımm.valla kendim önemli diil o bebiş orda benim tıkanan damarlarım yüzünden beslenemiyo ya ona üzülüyorum ben çok:43::43:

leeeeeeeeennnn beni ne zaman sararttın sennn:22::22: insan zor günde olan bi arkadaşına bölemi yapar dediydim ben bu aralar pıhtılaşmaya biraz eğilim gösterdim diyeee:22: 2 gün daha gelmeseydim bu kız beni listedende atardı vallaaaaaaaa:84::84:

başak yine baltayı taşa vurdu galiba:1:

Back
X