• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah canımm.valla kendim önemli diil o bebiş orda benim tıkanan damarlarım yüzünden beslenemiyo ya ona üzülüyorum ben çok:43::43:

canım senin yüzünden olurmu hiç, sen öyle olsun istemezdin tabiki
ama herkesin sınavı farklı seninkide böyle
inşallah bu sınavı başarıyla geçeceksin

canım senin yüzünden olurmu hiç, sen öyle olsun istemezdin tabiki
ama herkesin sınavı farklı seninkide böyle
inşallah bu sınavı başarıyla geçeceksin
orası öyle tabi canım aman işte hayırlısı olsun herşeyin bundada vardır mutlaka bi hayır ne diim ama dimii..sen nslsn?

yada herzamanki gibi devirdiği çamı düzeltmesinide bilir
ne dicek merak ettimmm:1:

slm fıstıklarrrr nasılsınızz bakalım...dumancımmmm hoşgeldin kuzummm...inşallah temiz çıkacak test sonuçların....hiç üzülme düşünme emi;)

slm fıstıklarrrr nasılsınızz bakalım...dumancımmmm hoşgeldin kuzummm...inşallah temiz çıkacak test sonuçların....hiç üzülme düşünme emi;)

inşallah canımm bu kadar dua aldım ALLAH kabul eder umarım:) sen nslsn??

kızlar ben çıkayım çok geç oldu öpüyorum hepinizi iyi geceler..

orası öyle tabi canım aman işte hayırlısı olsun herşeyin bundada vardır mutlaka bi hayır ne diim ama dimii..sen nslsn?

ne dicek merak ettimmm:1:

çok üzüldün inşallah sonunda güleceksin
bende ablamda kaldım dün, kaplıcalarda çalışıyolar
gezdim güldüm eğlendim bu akşamda geldim
böyle işte bende bi atraksiyon yok gezip tozuyorum:10:

çok üzüldün inşallah sonunda güleceksin
bende ablamda kaldım dün, kaplıcalarda çalışıyolar
gezdim güldüm eğlendim bu akşamda geldim
böyle işte bende bi atraksiyon yok gezip tozuyorum:10:

ohhh gez toz tadını çıkar hayatın sizin oralar da sıcaktır şimdi dikkat et kendineee...

iyi gecelr canım kendine dikkat et

ohhh gez toz tadını çıkar hayatın sizin oralar da sıcaktır şimdi dikkat et kendineee...

bir kaç gündür esiyordu iyiyidi ama bugün çok sıcaktı
ama ablamın olduğu yer ormanın içinde olduğu için çok güzel esiyor hatta üşüyorsun
normalde evdeyim zaten ama hasta olmayı evdede beceriyorum çok güzel:1:

inşallah canımmmmm eder inşallah...bence çok güzel sonuçlarla geleceksin...ii geceler canımm...Allaha emanet olun...:54::54:

ve a.s iyiyiz canım sen nasılsın

bende iyiyim oturuoz kardeşim de geldi bizde kalacak bugün....bende telefonu laptopa bağladım bakayım dedim...

inşallah canımmmmm eder inşallah...bence çok güzel sonuçlarla geleceksin...ii geceler canımm...Allaha emanet olun...:54::54:

bende iyiyim oturuoz kardeşim de geldi bizde kalacak bugün....bende telefonu laptopa bağladım bakayım dedim...

ne güzel senin içinde moral olur...bizde 3 kızkardeş dün akşam ne güzel gece yarısına kadar sohbet ettik arada iyi geliyor kızkıza sohbet

ne güzel senin içinde moral olur...bizde 3 kızkardeş dün akşam ne güzel gece yarısına kadar sohbet ettik arada iyi geliyor kızkıza sohbet

he walla uzun zamandan sonra dışarı çıktım eşimin teyzeleriyle okey oynamaya gittik...güzel bi gündü benim için ...ihtiyacımda vardı ii geldi....bende ösledim 3 bacı biraraya gelip sohbet etmeyi ama biri çorluda :(( erkek kardeşim bizde şimdi eşimle muhabbet ediolar...o bile güzel ama yaa...

Merhaba ben mersinden beste 1 yillik evliyim 8 aydir bebek istiyoruz bu ay umutluydum fakat olmadi regl oldum bugun evlendigimden beri pko oldugu icin 2ayda bir hasta oluyordum kistim eriyeli 3ay oldu duzene girdi adetimyalniz eskisi gibi degil reglim artik az miktarda ve az suruyor yumurtlama gunlerimi takip ediyorum1ay daha beklemek dokunuyor kendime destek olabilcek arkadas ariyorum

merhaba cnm hoşgeldin...inşallah en kısa zamanda kavusursun bebeğine...burda herkes elinden geldiğince yardımcı olur sana...emin ol ....ama topiğe karşı ilgili olman lazım ;)topik başı karımız sana detayları söyler....:34:

he walla uzun zamandan sonra dışarı çıktım eşimin teyzeleriyle okey oynamaya gittik...güzel bi gündü benim için ...ihtiyacımda vardı ii geldi....bende ösledim 3 bacı biraraya gelip sohbet etmeyi ama biri çorluda :(( erkek kardeşim bizde şimdi eşimle muhabbet ediolar...o bile güzel ama yaa...

valla biz 7 kardeşiz 6 kız 1 erkek bizim hepimizi bir arada düşün tam bi cümbüş oluyor:9:
benimde erkek kardeşim çerkezköyde kız kardeşimin biri almanyada biri antalyada.. burdada 3 kız kardeşiz

valla biz 7 kardeşiz 6 kız 1 erkek bizim hepimizi bir arada düşün tam bi cümbüş oluyor:9:
benimde erkek kardeşim çerkezköyde kız kardeşimin biri almanyada biri antalyada.. burdada 3 kız kardeşiz

oooo maaşallah walla çok güzel bişe kalabalık olmak....tahmin edebiliyorum o cümbüşü...bizde 3 kız 1 erkek...bir ablam corluda onun dışında hepimiz adanadayız...sizinkilerde uzakmış yaa...

kızlar benım aklıma kan pıhtılaşması olayı takıldı... bunun testını hamıle kalmadan öncemı yaptırmak gerekıyo acaba yoksa hamıle kalınca bakıyolarmı hemen:26::26::26:

genelde dr ların aklına gelmiyo,ya da ben denk gelemedim,sen istersen yaptırtıyolar testi

Back
X