• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

of bende aynı derten yakınıyodum şimdi dolabı yokladım geldim
meyve yidim. ne yenirkii bu saatte
bilmiyomm ama çok açım ben geçiştiremem
çok erken yedim
eğer şimdi yemezsem gece kocişle yerim o daha kötüü
bari şimdi 2-3 saat geçecek aradann
inşallah tedavisiz gelir doktorlara harcadığımız paranın haddi hesabı yok onun içinde ne uzuyoruz ne kısalıyoruz istediğimiz herşey kursağımızda kalıyor...ama başkalarına göre çocuğumuz yok ya para biriktirirmişiz ev alabilirmişiz herkese çok kolay geliyor, bende dedimki siz çocuklarınıza bizim harcadığımız kadar para harcamıyorsunuzdur dedim şimdi o kişinin kendi kızı doktorlara gidiyor çocuk için
dava açsam ne olacakki kaç sene sürecek kimbilir kim uğraşacak onla
yaa millete ööle geliyo banada ööle diyolarrr
kocan 1,700 maaş alıyo ,arabanız var napıyonuz o parayıı??
kimse bilmiyo ama yada bilmezlikten geliyoo
400 kira
sadece bu ay doktora 500 tl ödedikk
ilaçlar hariçç,, kimbilir tedavide ne paralar akacakk
araba var diye herşey tamam geliyoo onlara
halbuki araba tüp bebek tedavisine gerek kalırsa satılacakk
onun parası tüp bebek için sakladığımız para,, o zman gelene dek tepesindeyiz işte...
ama başkaları "aslında evinizi de alırsınız 2 kişi ne harcanır ki çoluk çocuk yok"diyolarr
dedğin gibi bizim doktora 1 ayda harcadığımız parayı onlar 3-4 ayda ancak harcıyolar çocukalrına
karpuz varsa karpuzla peynir yiyin açlığı güzel bastırıyo
karpuz 9 da yedimm
istemiyom şimdikk
belkide ALLAH ın bir uyarısıydı zaten borçtu paranın yarısı yaptırsaydıkda tutmasaydı birde onuda ödemeye çalışacaktık ne bileyim benimkide züğürt tesellisi gibi oldu

hepimiz olumsuzlukların ardından teselli arıyoruzzz
bende hsg den sonra gittiğimde dok. yumurtalar kalitesiz,yeteri kadar büyümemiş teşhis pko dedi
bende iyi oldu çok ilaç içtimm diye kendimi de kocamı da avuttumm

Son düzenleme:
benim önceki doktorumda söylerdi bana herşeyi ne yapılacak yapılan tutmazsa hangi tedaviye geçilecek söylüyordu ama tüp doktoru değildi keşke tüp doktoru olsaydı
ve benim daha önceden evde bilgisayar yoktu gazeteden tv den takip edebildiğim kadar takip ediyordum hatta tatlıseste bir doktor çıkıyordu her cumartesi hiç kaçırmadan onu izliyordum
ama net gibi olmuyor orda aklına bişey takılsa soramıyorsun

benim şansım da bu demekki doktorum bu sene tüp uzmanı oldu...
hem geçmiş hikayemi biliyoo,hemde başka doktor arayışı ve stresi olmadı..

internet çok iyi bişi bu bilgi edinme konusunda...

Canim guzel haberlrrle gelirsin insallah dualarim seninlr

O ole bir kari iste kendisi ortada yok kirmizi yildizi cakmis:110:

ohhh gezzz vallaaaaa

:60: cok yakisti topic basi karisi lafi bu kariya :60;

ben ona dedim ama sallamadi beni dogum hikayeni okudum canim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin amin

Canim zinco nun bitkisel bir damlasi var bizr super geldi bir yasina kadar kullandik
devit3 e badladin dimi
gaz a çare bulana kadar her yolu denicez sevinçcim,inşallah hemen gider o kötü gazlar,yakmasınlar oğluşumun canını
d vit e başlamadım canım,multimet mi ne,bi multivitamen verdiler,ya d vit,ya o kullanılcakmış,ben şu an multivitamin kullanıyorum ama d vit i devlet parasız verdiği için,diğerini ödemiyo,bir iki sefer daha alırım,sonra d vit le yola devam ederiz heralde
aaaa sen bööle yazınca hemenm listeye baktım seni sarı yaptığımı hiç hatırlamıyorum:44::44:
duman yanlış görmüştür dedim ama bi baktım ki sarı olmş yıldızların:53::53:
off biri şifremimi aldı ne:25::25::25:

:19::19::19::19::19::19:

:40::40:

:38::38::38:

:53::53::53::53:

:1::1::1:

ayy hep sevcinç öğretiyo bu kızlara bu lafları:96:
serayımmm annem topik başı karısı da ne oluyo:20:

ya ben yazıyorum sonra boşa gidiyo okumuyosun

bende sana bişiler yazmak için karşılaşmayı bekliyorm. ama beni fark ettiğine sevindim:38:

oğlişinle anlaşmıştınız karnındayken . sana arada izin verip kkya gelecektin. anlaşmaya uyuyormu:1::1::1:
oğlişimin gazı,nazı tuzu olmasa çok uslu da teyzesi,napsın yavrucak:emir_bebek::emir_bebek:
sen aklına takılanı özelime yaz,cevap verebilceksem veririm canım,çünkü topiğin her satırını şu günlerde okumam pek mümkün değil.
ne sorcaktın,hadi sor bakalım.
bu arada senin oğluşun adı ne olcak?
ben 12,5 kilo aldım ama çatlakların önüne geçemedim malesef,tamamiyle bünyeyle alakalı,kimisi ne kremler kullanmış ama çatlak olcaksa,hiç bişey engel olamıyo,sadece acı azalır heralde
eroşcum sen yine temizlikmi yapcan. kaç zamanda bi cam kapı girişiyon sen. bende mi girişsem kız.

benimde aklımda cam silmek var ama çokmu abartıyorum diyorum:6:

sakın sakın cam silme,bebek kordondan kurtulabilir derler,uzanma hareketleri çok riskli hamilelikte,bırak pis kalsın,ya da uyuz kaynanadan rica et.
kızlar geçmişinizin hepsini okumak ne mümkün
erenaycım,soğan a başlamışın,rahim filmi ne oldu merak ettim
nazoş,sen ne zaman tüp denerken aşılamaya döndünüz
o ilaçlar ne kadar pahalı,dr karşılamalıydı kendi hatasının bedelini

bilmiyomm ama çok açım ben geçiştiremem
çok erken yedim
eğer şimdi yemezsem gece kocişle yerim o daha kötüü
bari şimdi 2-3 saat geçecek aradann

yaa millete ööle geliyo banada ööle diyolarrr
kocan 1,700 maaş alıyo ,arabanız var napıyonuz o parayıı??
kimse bilmiyo ama yada bilmezlikten geliyoo
400 kira
sadece bu ay doktora 500 tl ödedikk
ilaçlar hariçç,, kimbilir tedavide ne paralar akacakk
araba var diye herşey tamam geliyoo onlara
halbuki araba tüp bebek tedavisine gerek kalırsa satılacakk
onun parası tüp bebek için sakladığımız para,, o zman gelene dek tepesindeyiz işte...
ama başkaları "aslında evinizi de alırsınız 2 kişi ne harcanır ki çoluk çocuk yok"diyolarr
dedğin gibi bizim doktora 1 ayda harcadığımız parayı onlar 3-4 ayda ancak harcıyolar çocukalrına

karpuz 9 da yedimm
istemiyom şimdikk

hepimiz olumsuzlukların ardından teselli arıyoruzzz
bende hsg den sonra gittiğimde dok. yumurtalar kalitesiz,yeteri kadar büyümemiş teşhis pko dedi
bende iyi oldu çok ilaç içtimm diye kendimi de kocamı da avuttumm

bizde tüp doktoruna 250 veriyorduk yanında kan tahliline 180 verdik ayrıyeten tüp için gerekli kan tahlilleri istedi 380 tutuyordu biz tanıdık polikinlikte 180 yaptırdık daha böyle neler gitti bundan öncekileri söylemiyorum bile
bizimde araba var eşim satalım dedi ama satarsak doktor çok uzak olduğu için gidip gelmemiz çok zor olacaktı çünkü çoğu zaman eşim doktordan gelip işe anca yetişiyor dolmuşlarla gitsek 3 satte biten işimiz 5 saatte zor biterdi her istediğnde birisinden araba bulmakta zor kendim gidememde:50:
iyikide satmamışız boşuna satılacakmış

gaz a çare bulana kadar her yolu denicez sevinçcim,inşallah hemen gider o kötü gazlar,yakmasınlar oğluşumun canını
d vit e başlamadım canım,multimet mi ne,bi multivitamen verdiler,ya d vit,ya o kullanılcakmış,ben şu an multivitamin kullanıyorum ama d vit i devlet parasız verdiği için,diğerini ödemiyo,bir iki sefer daha alırım,sonra d vit le yola devam ederiz heralde

oğlişimin gazı,nazı tuzu olmasa çok uslu da teyzesi,napsın yavrucak:emir_bebek::emir_bebek:
sen aklına takılanı özelime yaz,cevap verebilceksem veririm canım,çünkü topiğin her satırını şu günlerde okumam pek mümkün değil.
ben 12,5 kilo aldım ama çatlakların önüne geçemedim malesef,tamamiyle bünyeyle alakalı,kimisi ne kremler kullanmış ama çatlak olcaksa,hiç bişey engel olamıyo,sadece acı azalır heralde

sakın sakın cam silme,bebek kordondan kurtulabilir derler,uzanma hareketleri çok riskli hamilelikte,bırak pis kalsın,ya da uyuz kaynanadan rica et.

canım serumla çekti doktorumm normal hsg olmadı ama sonuç temiz tüplerim açık çıktıı

bizde tüp doktoruna 250 veriyorduk yanında kan tahliline 180 verdik ayrıyeten tüp için gerekli kan tahlilleri istedi 380 tutuyordu biz tanıdık polikinlikte 180 yaptırdık daha böyle neler gitti bundan öncekileri söylemiyorum bile
bizimde araba var eşim satalım dedi ama satarsak doktor çok uzak olduğu için gidip gelmemiz çok zor olacaktı çünkü çoğu zaman eşim doktordan gelip işe anca yetişiyor dolmuşlarla gitsek 3 satte biten işimiz 5 saatte zor biterdi her istediğnde birisinden araba bulmakta zor kendim gidememde:50:
iyikide satmamışız boşuna satılacakmış

herşeyde bi hayır var nazocumm
bende arabayı satmak istemiyorum ama eğer tüp bebek 2-3 bin tl yi geçerse mecbur satıcazz
karşılayamam bi kerede o kadardan fazlasını...

var kraker çiko da var canım istemiyo. ekmek arası cevizmi yesem:28: bekleyin beniiiiii

canım ben 2010 aralıkta başladım doktora gitmeye 2011 ocakta tüpe başladık aşılama yapıldı
benim komşum geldi yarım saat sonra gelirim

kızlar yazdıklarınızı söyle bır okudum... hepimiz aynı dertten muzderıbız.. ama ınşallah gececek bu gunler.. herkes bısey soluyo işte dertsız dertlının halınden ne anlar:47::47: bende bugun yıne doktora gıtıtm esımın sonucları ıyı cıktı demıştım sıze. ama doktor bugun ıyı ama bız bıraz daha desteklıyelım dıye bı kutu vıtamın verdı.. vıtamınıde devlet karsılamıyo 130 lıra bayıldık el mecbur keske bıeseye yarasa:18::18: ayrıca bu ay asılama yapmayacağını normal ılışkı verceğini söyledı.. eğer olmazsa asılama yapacakmış. spermler cok ıyıde olsa normal yola omuyosa bunu denıyoruz dedı. rahat olmam gerekıyo bılıyom ama neden se cok stres ve baskı altında hıssedıyom kendımı sankı umıdım tukenıyo gıbı bı ara bakıyom kendıme oo super umıtlıyım sankı bu ay hamıle kalıvercem bazende bı bakıyom karalara burunmuşum sıgara elımde tutuyo:43::43: ya sankı sıgara bı halta yarıyo okonuda dakendıme ayrıca kızıyom zaten:ssz::ssz::ssz: offffffffffffffff

kızlar yazdıklarınızı söyle bır okudum... hepimiz aynı dertten muzderıbız.. ama ınşallah gececek bu gunler.. herkes bısey soluyo işte dertsız dertlının halınden ne anlar:47::47: bende bugun yıne doktora gıtıtm esımın sonucları ıyı cıktı demıştım sıze. ama doktor bugun ıyı ama bız bıraz daha desteklıyelım dıye bı kutu vıtamın verdı.. vıtamınıde devlet karsılamıyo 130 lıra bayıldık el mecbur keske bıeseye yarasa:18::18: ayrıca bu ay asılama yapmayacağını normal ılışkı verceğini söyledı.. eğer olmazsa asılama yapacakmış. spermler cok ıyıde olsa normal yola omuyosa bunu denıyoruz dedı. rahat olmam gerekıyo bılıyom ama neden se cok stres ve baskı altında hıssedıyom kendımı sankı umıdım tukenıyo gıbı bı ara bakıyom kendıme oo super umıtlıyım sankı bu ay hamıle kalıvercem bazende bı bakıyom karalara burunmuşum sıgara elımde tutuyo:43::43: ya sankı sıgara bı halta yarıyo okonuda dakendıme ayrıca kızıyom zaten:ssz::ssz::ssz: offffffffffffffff

buradakilerin ortak yönleri de bu
hep aynı hepimizin dertleri...
hadi bakalım başladın artıkk
inşallah ilk aydan tutarda hiiiiç uğraşmazsın bizim gibi...
inşallah işe yarayacak o vitaminler,tedaviler...
rahat ol kuzum iş olacağına varırr
sen ne yaparsan yapp,,
o yüzden strese giripte yıpranmma
sonuçta elinden geleni yapıyosunn ,, takdir allahınn

sakın sakın cam silme,bebek kordondan kurtulabilir derler,uzanma hareketleri çok riskli hamilelikte,bırak pis kalsın,ya da uyuz kaynanadan rica et.i
ayy iyiki sööledin cnm ya valla ben bazen uzanıyhorum biyerlere zıplıyom felan:30::30::30:

of bişi olmamıştır dimi yaa bundan sonra kıçımı kaldırmam. ayy kapı silmekten bişi olumuki.:26::26:

maaşallajh olişeeee ayy nası bi duygu insanın olişin olmasııııı:16::16:

ayy se:16:nde baya kilo almşsın kuzum en çok göbüşmü çatladı. soracağın çokşey olur sana merak etme bıktırırm. aklıma geleni özelden de yazarım

geçmişi okumanı bekleyemem evet uğraşamazsn şimdi geçmişle felan. benm olişin adı kesin değil ama biz ege diyoz

buradakilerin ortak yönleri de bu
hep aynı hepimizin dertleri...
hadi bakalım başladın artıkk
inşallah ilk aydan tutarda hiiiiç uğraşmazsın bizim gibi...
inşallah işe yarayacak o vitaminler,tedaviler...
rahat ol kuzum iş olacağına varırr
sen ne yaparsan yapp,,
o yüzden strese giripte yıpranmma
sonuçta elinden geleni yapıyosunn ,, takdir allahınn

evet bılıyorum ama ne bıleyım ben ya bazen rahat olamıyorum ıste:43::43::43: pek heveslenmekte ıstemıyom sonra her ay olduğu gıbı kırmızıları gorunce husrana uğruyom :51::51: bu arada asılama yaptırdınızmı sız bu sey nekadara mal oluyo acaba:26::26::26:

ayy iyiki sööledin cnm ya valla ben bazen uzanıyhorum biyerlere zıplıyom felan:30::30::30:

of bişi olmamıştır dimi yaa bundan sonra kıçımı kaldırmam. ayy kapı silmekten bişi olumuki.:26::26:

maaşallajh olişeeee ayy nası bi duygu insanın olişin olmasııııı:16::16:

ayy se:16:nde baya kilo almşsın kuzum en çok göbüşmü çatladı. soracağın çokşey olur sana merak etme bıktırırm. aklıma geleni özelden de yazarım

geçmişi okumanı bekleyemem evet uğraşamazsn şimdi geçmişle felan. benm olişin adı kesin değil ama biz ege diyoz

bieşcık olmaz kuzum sen merak etme bundan sonrasına dıkkat edersın artık:emir_bebek::emir_bebek: hem sen ne zaman gelcen bana bakım caya:34::51::56:

evet bılıyorum ama ne bıleyım ben ya bazen rahat olamıyorum ıste:43::43::43: pek heveslenmekte ıstemıyom sonra her ay olduğu gıbı kırmızıları gorunce husrana uğruyom :51::51: bu arada asılama yaptırdınızmı sız bu sey nekadara mal oluyo acaba:26::26::26:
aşılaama yaptırdığın yere göre ortalama 600-1000 tl arasıymış canımm ööle diyolar
ben daha yaptırmadımm
sadece çatlatma iğnesi tedavisi oldum henüz başındayım yaniii
bieşcık olmaz kuzum sen merak etme bundan sonrasına dıkkat edersın artık:emir_bebek::emir_bebek: hem sen ne zaman gelcen bana bakım caya:34::51::56:
beni çağıran yok bakıyomda

Son düzenleme:

iç annem iç
içme dedikçe içiyto sigara tiryakileri . alşmışsın işte bi kere napcan.
Allah PİŞMAN ETTİRMESİN KUZUM inşallahhh olumlu sonçlanır tedavin işte burda takıl birbirimize full destek oluruzzz ümitsiliğe kapılmak yokkkkk

aşılaama yaptırdığın yere göre ortalama 600-1000 tl arasıymış canımm ööle diyolar
ben daha yaptırmadımm
sadece çatlatma iğnesi tedavisi oldum henüz başındayım yaniii

of ya oda pahalıymış ama.. böle mıllet ucuncu asılamambesıncı asılama deyınce ben okadar pahalı düşünmemiştim:26::26: bende basta sayılırım ılk defa bu ay klomen kullancam ve catlamadıysa ığne yapacak sonrada asılama denerım bı kere olmadı.. sonra kendı halınde bırakmayı düşünüyorum. prolaktınımı arada ölcturur kontrol altında tutarım artık zaten tıbben baskada bır sorun yok dedı doktor dahada uğrasmam dıye dusunuyorum asılamalarla en azından bı sure:27::27::5::5:

Back
X