bilmiyomm ama çok açım ben geçiştirememof bende aynı derten yakınıyodum şimdi dolabı yokladım geldim
meyve yidim. ne yenirkii bu saatte
çok erken yedim
eğer şimdi yemezsem gece kocişle yerim o daha kötüü
bari şimdi 2-3 saat geçecek aradann
yaa millete ööle geliyo banada ööle diyolarrrinşallah tedavisiz gelir doktorlara harcadığımız paranın haddi hesabı yok onun içinde ne uzuyoruz ne kısalıyoruz istediğimiz herşey kursağımızda kalıyor...ama başkalarına göre çocuğumuz yok ya para biriktirirmişiz ev alabilirmişiz herkese çok kolay geliyor, bende dedimki siz çocuklarınıza bizim harcadığımız kadar para harcamıyorsunuzdur dedim şimdi o kişinin kendi kızı doktorlara gidiyor çocuk için
dava açsam ne olacakki kaç sene sürecek kimbilir kim uğraşacak onla
kocan 1,700 maaş alıyo ,arabanız var napıyonuz o parayıı??
kimse bilmiyo ama yada bilmezlikten geliyoo
400 kira
sadece bu ay doktora 500 tl ödedikk
ilaçlar hariçç,, kimbilir tedavide ne paralar akacakk
araba var diye herşey tamam geliyoo onlara
halbuki araba tüp bebek tedavisine gerek kalırsa satılacakk
onun parası tüp bebek için sakladığımız para,, o zman gelene dek tepesindeyiz işte...
ama başkaları "aslında evinizi de alırsınız 2 kişi ne harcanır ki çoluk çocuk yok"diyolarr
dedğin gibi bizim doktora 1 ayda harcadığımız parayı onlar 3-4 ayda ancak harcıyolar çocukalrına
karpuz 9 da yedimmkarpuz varsa karpuzla peynir yiyin açlığı güzel bastırıyo
istemiyom şimdikk
belkide ALLAH ın bir uyarısıydı zaten borçtu paranın yarısı yaptırsaydıkda tutmasaydı birde onuda ödemeye çalışacaktık ne bileyim benimkide züğürt tesellisi gibi oldu
hepimiz olumsuzlukların ardından teselli arıyoruzzz
bende hsg den sonra gittiğimde dok. yumurtalar kalitesiz,yeteri kadar büyümemiş teşhis pko dedi
bende iyi oldu çok ilaç içtimm diye kendimi de kocamı da avuttumm
Son düzenleme: