• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yaa kızlar ewimi karıncalar bastı napıcam of ya o kadar temizliyorum,laç döküyorum başka bir yerden yine çıkıyolr..bu karıncalar biraz daha büyük olsa bütün insanlığı yerlerdi walla:18::18:

aynen o kadar çoklar ve çalşkanlar ki biraz büyük olsalar insanlar kalmazdı:9::9::9:

kuzum kaynnamların evde de çok olurdu. ama onların hep yerler kırıntı olduğu için heralde.

kapı köşelerine 1gün içinde dağ gibi yuva yaparlardı:53::53:

kimi doyuruyomş:53:bizden gizli çocuk mu doğurmş napmış:30::30:
evet canım 2 muhabett kuşum ve bir serçem var eşim sokakta bulmuş bebek daha poposundave boynunun altıda tüy yok daha yeni yeni uçabiliyorum yumurtanın sarısı ve 1 adet cici bebe atıyorum içine az su mama yapıyorum enjektörle doyuruyorum sıpayı görsen minnacık içine sokasın gelir:9::9::9:ama kök söktürüyor paşayla köpüge:53::53:
tamam hemen dolduruyorum:7::7:amin canım inşaallah...

anaaaa fenaymış demek bu sonradan gelen...belkide birbirlerini kıskanıyolardır...diyet nasıl gidiyor kuzum gittimi kilolar..
canım anamlar geldi 2 kilo aldım iyimi:53::53::53:şimdide diyete tam gaz devam ediyorum işşallah süper gidiyor:32::32::32:
sarar,sarar sen sewincin keyfinin kahyasımısın hem ne zamandır bende sarmıyorum sana...topluca çarpışsakmı ki bu akşam:27::27:

kuşlarından bahsediyo canım,ama inşaallah yakında bebeğinide doyurur...
:43::43::43::43::43::43:
aman istemam herkes kocasıyla çarpışsın:60::60::60:

:60::60::60::60::60:

aynen o kadar çoklar ve çalşkanlar ki biraz büyük olsalar insanlar kalmazdı:9::9::9:

kuzum kaynnamların evde de çok olurdu. ama onların hep yerler kırıntı olduğu için heralde.

kapı köşelerine 1gün içinde dağ gibi yuva yaparlardı:53::53:
ya ben hiç kırntı filan bırakmıyorum resmen duvarı yiyorlar..sanki temizledikçe geliyor..
sahimi kızz bu daha komik oldu:60: birbirimizl e çarpışalım anladım:60::60::60:

kız tabiki sahiii..allah,alalahhh deyip çarpışacaz:60::60:

yaa kızlar ewimi karıncalar bastı napıcam of ya o kadar temizliyorum,laç döküyorum başka bir yerden yine çıkıyolr..bu karıncalar biraz daha büyük olsa bütün insanlığı yerlerdi walla:18::18:

canım benim evded çok ya kıyamıyorum öldüremiyorum kardeşim abla ilaçlıyalım diyor ama kıyamıyorumki onlarda bir can:43::43:

evet uzun uzun görcen. benim resmini eklediğim 22. haftadaki haliydi kızımın.artık sadece yüzünün resmini veriyo

bende onu 3. boyutlu ultrason sanmıştım. oyy çok tatlıydı ama yaaa insan onu kucağına almak için nsaıl sabırsızlanır:31::31::31:

evet canım 2 muhabett kuşum ve bir serçem var eşim sokakta bulmuş bebek daha poposundave boynunun altıda tüy yok daha yeni yeni uçabiliyorum yumurtanın sarısı ve 1 adet cici bebe atıyorum içine az su mama yapıyorum enjektörle doyuruyorum sıpayı görsen minnacık içine sokasın gelir:9::9::9:ama kök söktürüyor paşayla köpüge:53::53:

canım anamlar geldi 2 kilo aldım iyimi:53::53::53:şimdide diyete tam gaz devam ediyorum işşallah süper gidiyor:32::32::32:

aman dewam et ..zaten misafirliğe gittiğinde ve misafir geldiğinde diyet bozuluyo mutlaka...

kız resmini koysana merak ettimmmmm bebk gibi bakıyo:53::53::53: bende snin kuşun olsam bana da bebek gibi bakarmısınnnnn

Son düzenleme:
kız resmini koysana merak ettimmmmm bebk gibi bakıyo:53::53::53:

canım kasada sorun var koyamıyorum malesef hem kasda sorun olmasa ben kkya koyamıyorum malsef ama sizin için videyoya çekiyim koyarım malum yere ordan seyredersiniz:9::9:malum yer varmı sende kayıtlımızın bakıyım ip uçu veriyorum F:17::17:

canım benim evded çok ya kıyamıyorum öldüremiyorum kardeşim abla ilaçlıyalım diyor ama kıyamıyorumki onlarda bir can:43::43:

onlarda bi can diye diye evi istila ederler sana hiç acımazlar valla kocanı da yerler seni de:18::18::18::18:

kız bende kıyamıyorum ama napim onları görünce sanki bana heryer pis gibi geliyo yaa:37:
:60::60::60::60::60::60:hamile olsaydım yeminle bu kadar gülmeye dogurudum :53::53:

o zaman sen hamile olupta 9 aylık olunca otur buraya biz seni güldüre güldüre doğurtalım..anaaa ne güzel olur sanal ebeler:9::9:

canım kasada sorun var koyamıyorum malesef hem kasda sorun olmasa ben kkya koyamıyorum malsef ama sizin için videyoya çekiyim koyarım malum yere ordan seyredersiniz:9::9:malum yer varmı sende kayıtlımızın bakıyım ip uçu veriyorum F:17::17:

eveeeeeeetttttttt ama orayada koymak için kasa gerekmezmi

Back
X