• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende iyi sayılırım cnmmm bu aralar tansiyonum hep düşükk totomu kaldıramıyorumm hiç halim yokk

slm cnmmmmmmmmmmmmm
nasılsınnn senin we nazonundamı pazarı wardı bugünn ayy ne hoş tesadüffff :9::9::9:
çok yormasaydın kuzummm kendiniiii
yok annem 2defa medcezir yaptım:9::9::9:hepsinii taşımıyım diye.. malum koca işte

daha cişnsiyeti belli diil cnm.... senin kociş artık korkularını yendi galiba:))

evet belli değil biliyorum ama birden erkek annesine benzettims eni:1::1:

benm koca korkularını yenmekten çok hormonları dayyanamdı:9::9::9::9:bayağıdır çarpışmayınca boşverdi herşeyi

ama ben ona kaç defa dedimmmm 3 aydan sonra bişi olmaz, doktorda yasaklamadı dedimmmmmmm:57:

evet belli değil biliyorum ama birden erkek annesine benzettims eni:1::1:

benm koca korkularını yenmekten çok hormonları dayyanamdı:9::9::9::9:bayağıdır çarpışmayınca boşverdi herşeyi

ama ben ona kaç defa dedimmmm 3 aydan sonra bişi olmaz, doktorda yasaklamadı dedimmmmmmm:57:

anladım ben onu olacağı buydu zaten :) dr yasaklamadıysa sorun yok bencede cnm...

kız bende çıkıyorum hadi iyi geceler öptüm seni.

duman kız herkes kaçmş ya:30::30:başbaşa kalmışızzzzz:23::23::23:

ben yine de kocamı tercih ederdim:19::19:

selam kızlar ben bugün yoğun bir gün geçirdim anca pcnin başına geçebildim geçmişide okuyamadım yarın okuyacam

kızlar bu hatuna cvp vermedi kimse. ne demek istiyo ben anlamadım:18:

çarpışma ne demek halvetmi:53:

eveeet:17:

kız seninde mi pazarın bugün:9::9:ayy haklısın evde oturun hamişler vallahi bayılcam haa:32::32:ama pazara çıkmam lazım hava accık s erinlesin diye bekliyorum ama havada tık yok:50:

çıkcam mecbur.

NAZOOOOOOOOOOO hadi kız senibnde pazarın değilmi bugün gel beraber çıkakkkkkk:12::12::12:

aman o kocasıyla çıkar boşver nazoyu:19::19: mood beraber çıkak annem bayılırsam kolonya sıkarsın suratıma:21::21::21:

koca toto hamişşşşşş anca gezzzzzz:36::36::36:

ben anlamıyorm ama bilen kızlar yardımcı olur annemm üzülme neden sen çocuk yapamayasın:38:

biz bugün pazara gidemedik bir arkadaşın köyüne gittik ordan akşam geldik
sonrada parka gittik festivaller başladı biraz parkta dolaştık
sonra arkadaşı evine bıraktık,,,
eve geldik bişeyler hazırladım yedik içtik derken anca bu saatte girebildim
pazarada çıkamadık o yüzden

yaa kızlar ewimi karıncalar bastı napıcam of ya o kadar temizliyorum,laç döküyorum başka bir yerden yine çıkıyolr..bu karıncalar biraz daha büyük olsa bütün insanlığı yerlerdi walla:18::18:

bimde karıncalar için bir bişey varmış tebeşir çizgi çiziyormuşun karıncalarda çizgi çizdiğin yere doğru gidip bir daha gelmiyorlarmış
çok etkiliymiş deneyen birisi bizzat kendisi söyledi kurtulmuş
birde limon koyunca gelmiyolar

bende iyi sayılırım cnmmm bu aralar tansiyonum hep düşükk totomu kaldıramıyorumm hiç halim yokk

slm cnmmmmmmmmmmmmm
nasılsınnn senin we nazonundamı pazarı wardı bugünn ayy ne hoş tesadüffff :9::9::9:
çok yormasaydın kuzummm kendiniiii

canım tansiyonun düşük,,, sıcakta pazarda ne işin var
DİKKAT et kendine

son dakika haberimide vereyimde öyle çıkayım ben bugün adet oldum 4 gün erken hadi hayırlısı :33:

slm kızlar nasılsınız.. bız dun kocamla azcık gezelım dıye bı cıktık kendımızı köyde bulduk:26::34: sonra arkadaslarıyle goruştuk felan anca eve gelebıldım.. istanbul trafığı berbat zaten nolcak bu memleketın halı bılmem.. memleket bıtmışte okeye dönüyo:19::19::19:

var hemde dişli bi karıyı unutmuşunnn:50::50::50:

seviiiiiinççççççççççççççççççççç:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

kk editörlerinden rica et bu mesajı düzeltmelerini iste yoksa burası başımıza yıkılırrrr:43::43:

benim yüksek mevkilerde tanıdıklarım var onları mı araya soksak:18::18::18:

neyse ölümden öte köy mü var:ssz:, demirden korksak trene binmezdik:ssz:, çilemse çekerim kaderimse gülerim:ssz:, bir saabh uykusuna doyamadı birde sana:ssz:dünya dikenli bir hayat sevenlerde mi kabahat..... off korkudan saçmaladımmm:18::18::18:
Deli kari erosum yazmis beni sen catla patla yerimdende memnunum kizacak bisi yok kankeytomda listede :110:
yok kız aklıma gelenleri yazdım işteeeeee
ama bak 3. olarak aklıma sevinç gelmişşş
iyi sırada yanii

ya sen ne yapmaya çalışıyonn:19::19:
sevinci üstümemi salcann,illa başıma iş açıcan yaniii:18::18:

bencede :42::42:gözüne soktu karınınn:45::50::50:
yok annem yok hiiic sinir felanda olmadim relaxcc
bende hamişlikten yanlış görmüşüm:101:

suçumuz yok:101:
:63:
ya kızlar benim vucut ısım çok yüksek:25:
neden olur biliyomusunuzzz..:31:
normal insanın vücut ısısı ne olmalı:44:
ben bazen ölçüyoomm:51:
36,5 37 çıkıyoo
hiç 36 nın altına düşmüyooo
neden:44:
herkes çok sıcaksın diyoo
Kiiiiz hamis olmayasin ayyyy insallah yaa bu ay 4 kisi felan batlar ayni hade hayirlisi
ohhhhh ramazanı çok seviyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeee birbirimize iftara giderizzzzzzzzzzz.

ayyyyyyyy topikçe ilk ramazanımız olcak acaba sahura kadar yazşırmıyızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

acaba ben oruç tutabilirmiyi:44:
Hayir hayir hayirrrr tutamazsin :110: hem deli hem cahil hem bilincsiz kari o cocugu nasil yaptin aklim ermiyor sen cik bide cam sil :110:
bizde hep peşpeşe geliyos haa. görmedim seni çıktım ne ara geldin.
iyiyim kankeyto ne olsun kalkiyim geç olmadan sıcak bastırmadan işlerimi hallediyim diye düşünüyordum.
bide olişin hareketleri dünden beri azaldı internetten 20. hafta ta bebek hareketlerini araştırıyodum.:59::59:
bol bol dinlen suyu cok ic cikolata felan ye soluna uzan bide ole dinle hareketleri
nasılsınız burası yanıyor bugün...nerelerdesiniz hepiniz gezmeyemi gittiniz:50::50:
Kizzz olecektik pazar gunu sicaktan neyseki klima var hayatimizi kurtardi resmen...
merhaba başakcım nasılsın ben çok yoğun bi hafta sonu geçirdim

kayınpederimin ölüm yıldönümü nedeniyle evde yemeki Kuran - ı Kerim okuttuk bugünde yufka ekmek açtık

çok yoruldum şimdi eve geldim hemen uyuyacam
Canim Allah kabul etsin...
bak bak bak,nasılda arkamdan atılıyo,gelmem sandın de mi,hain kadın:36:
bi kere ben ygs yi kazandım,lys ye girmeye hakkım vardı,ve de girdim,hemide doğuma üç gün kala,sonra bi sınavım daha vardı ama doğumu yeni yaptığım için gidemedim,yani ufak ta olsa bi umutla üniversiteli olcam,en azından açıköğretimi garantiledim,naaaaaaaaaaaaaberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:19:
Sen ona bakma canim kiskanc kari o. bebisimiz nadi gaz problemine cozum buldunmu sende bol bol rezene cayi ic hem sutun artar hemde gaz giderici ozelligi var...
walla hiççalışmadım kıss tarihten hiç soru yapmadım bileme ölesine girdim işte...saol cnmm benimm...

bişe olmaz bu sınavdan başakcımm....çocukta yapabilirmiyim bilmiom walla ...bugün sonuçları aldım...yazayımbilgisi olan varsa banada bilgi versin lütfen yoksa internette yazanları okuyunca çıldırıcam yani...

anti trombin 3: 126.1 normal değerler 63-122
free ps:32.99 normal değerler 55-160
faktör v leiden: homozigot normal
prottrombin (yanlış yazmış olabilirim okunmuo silik çıkmış) homozigot normal
mthrc 677 heterozigot
mthfr(1298) heterozigot

antikardiolipin değerlerimde normal değerler arasında....doktor bana corasprini içme şimdi dedi hamile kaldıgımda içecekmişim cleaxan die bi ilaçda başlıcaklarmış hamile kalırsam tabi...:18::18::18::18:korkuom ben yaa kalamıcakmıyım acaba...:50::50::50::50:pıhtılaşmayla ilgili bişiler var sanırım...
Canim gecmis olsun oihtili karilarin arasina hosgeldin. mutasyonlarimiz ayni benimkisida 677 ve 1298 heterezigot uzulme bak benim bir oglum var biz ondan sonra ogrendik. seninde olur insallah kirazi bol ye. ben gunluk adpirin kullaniyom canim bide folbiol..
nerelerdesin ?? canım girmemişsin bugün..
Saol tatlim merak etmissin kocisle deniz sefasi yaptik....
sadece bugünmü dünde girmedi. aslında giriyo da topike girmiyo anlamadım özelden mi yazışıyosunuz:20::20::20:
Iyi farkedebildin olmadigimi kendini ozlet diye cemkirdin bende gelmedim :119:
öylemii..yok kız özelden yazışmıyoruz,bugünü tam olarak okudum ya rastlamadım sewince genelde yazıyor o her gün merak ettim arkadaşımı...
o kiskanc kari ya sen ona bakma
demek ki fırsat bulamadı ee nede olsa tatilde....
Cook guzel gecti canim tatilimiz..
yok bacım tatilde olmak etkilemiyo. kocası geldi ya çarpışmaktan fırsat bulamıyo galiba:9::9::9::9::9::9::9::9:

kocası geldiğinden beri arazi:53::53:
Bir karismadigin o kalmisti evet halvetten halvete kostuk :1: oldumu..
:60::60::60:kız o kadar kalabalıkta nasıl çarpışsın kadın oda senin gibi sakin,sakin yapıyodur...hem arkadaşım tatilde ama yinede ihmal etmiyo burayı bırakta ecuk çarpışsın kocasıyla....
Agzini seweyim senin..
aman aman çarpışsın sonra bana sarıyo:83::83::83:
:110: hep carpisiyom ben deli sisko kariiii
yaa kızlar ewimi karıncalar bastı napıcam of ya o kadar temizliyorum,laç döküyorum başka bir yerden yine çıkıyolr..bu karıncalar biraz daha büyük olsa bütün insanlığı yerlerdi walla:18::18:
Canim ziraai ilac satan yerlerde otarin diye bir ilac var sulandirip kullaniyorsun birdaha karinca gelmiyor bizzat denedim..
slm kızlar:3: seraycım sende aramıza hoşgeldin:) neyse ki çaresi var üzülme ltfn.clexan kendi başına yapabileceğin bi iğne ben günde 2 kere yapabiliyorum çok şükür:) ki canım çok tatlıydı.hiç üzülme cnm bak en azından sıkıntı neymiş anladınız...
Aramiza katildi pihtili karilar...
dikkat et cnm çok sıcak havalar.........

kızlaaar ben çıkarım birazdan çok uykusuzm öptüm sizleri...
Canim sonuclarin iyiymis sevindim..
son dakika haberimide vereyimde öyle çıkayım ben bugün adet oldum 4 gün erken hadi hayırlısı :33:

Hayirlisi canim onumuzdeki carpismalara bakalim artik....

Karilar hunaydin basinizin tatli belasi geri dondu super bir tatil gevirdum..
kocisim askimin gelmesiyle dahada super oldu
pazar gecesi eve donduk
dun evimi temizledim utu yaptim
aksam kaynosa yemeee gittik
artik sahalardayim gecmisi satir satir okudum
gerekli cevaplarimi verdim
sizleri ozledim ve sewiyorum...

Bengisu canim insallah bebegin tutunur bu ay
belinay ve mood iyilestimi acep
seray tatlim uzulme bak bende pihtiliyim kardelende yeni dogum yapmadimi oda pihtili duman hamis oda pihtili seninde bebegin olacak ben inaniyorum..
basak karisi iyimi
mlxy insallah tedavin iyi sonuc verir canim

kizzzz hurremden hayla haber yok haaaa

Ben simdilik cikiyom dus alacam kahvaltiya komsum gelecek sizide beklerim anacimmm
baska isim yok damlar duserim insalla opuyom hepinizi

Basak hanim birinci sayfadaki nickimi duzelt
ustelik 33 yasina girdim oglum 5,5 yasinda ve su anda tedaviye baslamis durumdayim :110:
nazonunda kirmizilari gelmis cik cik cik :110:
ilgisiz kariiii :63:

Back
X