Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bizim burda duşu alıyorsun daha giyinirken tekrar terliyosun...dikkat et çok fazla soğuk duş alma..inşaallah bebeğin seninledir canım...erenay bugünkü menün bellimi kuzum fikir versene bacına..
yapıyormuki acep:26: buranın başı diye havalara mı giriyo bu topik başı karısı![]()
erenay bende seni çıktın sandım...hava sıcak ben havadan sıcakk mecbur serinletecek çareler arıyom işteee
giyinme sende
bol ince bi elbise geçir üstüne tamam
pek umudum yok tatlım bu ay çünkü dok 10 gün önceki kontrolde yumoşlar büyümemiş,kalitesiz demişti o yüzden...
ama allahım kısmet edip yolladıysa bana sürpriz olur çok ta iyi olurrrr
menüm belli değil ama
fikir verebilirimm
bulgur pilavı
yoğurtlu semizotu salatası(bilmiyosan tarif verebilirim,acaip lezzetli bişi)
tavuk suyu çorbası olabilir
taze fasulye ,, bol soğanlı çoban salatasıı
yanına da makarna yapabilirsinnn
fırında patlıcanlı patatesli tavuk yemeği
yanına pirinç pilavı
ayrann
bu yemekler hem lezzetli hem de hafif oluyorr (az yağlı )
istersen daha fazla öneri çıkarabilirimm
ben nezaman girsem başak hemen kaçıyorr
baş edemiyorum ben bu kızla...
neyse kızlar ben çıkıyom
işim çooooooooook bugün halledip size döneceğimmm
Bengisu canim insallah bebegin tutunur bu ay
belinay ve mood iyilestimi acep
seray tatlim uzulme bak bende pihtiliyim kardelende yeni dogum yapmadimi oda pihtili duman hamis oda pihtili seninde bebegin olacak ben inaniyorum..
basak karisi iyimi
mlxy insallah tedavin iyi sonuc verir canim
kizzzz hurremden hayla haber yok haaaa
Ben cook iyiyim canim ewde olmak superrr ewim ewim guzel ewim.iyiyim canım tatilin bitmiş evine dönmüşsün hoşgeldin sende
nasılsın evde olmak güzel dimi
Ozellikle senibeni de mi
offfff iyice yaşlandın desene:96: tabi tabi zevkle değiştiririm. istersen bi yıl büyük yazıyım seneye uğraşmayız![]()
Deli catlak patlak yusyuvarlakkkmeroşcummmmmm senin kulllanıcı adından ses çıkmadı sanırsammm.
acaba seçenekleri mi nbeğenmediler:26:
bak benm aklıma bi fikir geldi
yeni kullanıcı adını domestos yapsan ben ce hemen kabul görür.
san a da yakışırrrr kankaaaaa
Aminnnn aminnnn aminnn.nALLAH’ım bizi, iyilik yaptığında sevinen, kötülük
yaptığında pişman olup af dileyenlerden eyle…
ALLAH’IM! Sen benim DUALARIMI, Bana DUA edenlerin
DUALARINI ve Benden DUA isteyenlerin DUALARINI kabul eyle.AMİN…AMİN…
Canim rabbimin hazinesinde ne mucizeler sakli biz hic bilemeyiz doktora gittik bakalim 5 ay oldu kurtaj olali daha yeni gittim doktorahoşgeldinn kısss
özlettin kendinii valla canım bu ay hamile olmam mucize olur
30 haz. ki kontrolumde dok. yumoşlar büyümemiş kaliteli değil demişti
bakalım herşey kısmet ama...
hadi tedavin hayırlı olsun seninde
allahım beklemeden hamile kalmayı
sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip eylesin
valla ses soluk yok kanka yaa
kaç tane isim yolladım tık yokk
domestos yazarsam daha çabuk deşifre olurummmm
hemen benim olduğum anlaşılır..![]()
kızlar hepimiz için mutlu ve güzel bir gün olsunn
![]()
Himmm limonu deneyelim bakalimm....sevinççimm pas lekesi sormuşsunn
valla eşimin işinden bildiğim kadarıyla pas asitte çözünür,,
saf asitle çıkarabilirsiin (ama tehlikeli)
yada limon da asittir limon damlatırsan yada limonla ovarsan çıkar diye düşünüyorumm(ama koyu renkliyse dikkat et)
yada sevgili domestosumda bu olaya dahil olabilir
denemekte fayda var
yapıyormuki acep:26: buranın başı diye havalara mı giriyo bu topik başı karısı![]()
ay hadi hayirlisi canim bu sefer olur insallah..Canım sağol ilgilendiğin için. dün sabah bursadaydım baktı doktor 2 tane hedef folikül var dün akşam çatlatma iğnemi yaptım. yarın sabah yumurtaları toplayacaklar. İnşallah bu sefer yumurta olmuştur. heyacanla bekliyoruz işte.
seninde tatilini iyi geçtiğine sevindim canım.
gecmis olsun canim sewindim saol..hşgldn cnmmmm
bomba gibi geri dönmüşsün iyi gelmiş tatil sana
ben iyileştim çok şükür bu aralar tansiyonla uğraşıyorum
sen nasılsınn cnmmm
tedawiye başlamışsın hayırlı olsunnnn
hürcümmmü bende merak ediyorummm her sabah uğramadan durmazdııı noldu kuzuma acabaaa:26:
günaydın kızlarr nasılsınızzz![]()
elimde olduğu zaman geçmişi mutlaka okurum başakcım ama şu sıra mümkün değil,Ahmet le yapışık ikiz gibiyiz,gazı da olunca,ancak işleri bırakıp gelebiliyorum burayaabovvvvvvv vallahi göreceğini düşünmemiştim kızzzzzzati hatun arada bi geliyo onda da geçmişe bakmıyo didim. ama sen lafın üstüne gelmişinnnn
kötü bişi demedim ki
![]()
walla hiççalışmadım kıss tarihten hiç soru yapmadım bileme ölesine girdim işte...saol cnmm benimm...
bişe olmaz bu sınavdan başakcımm....çocukta yapabilirmiyim bilmiom walla ...bugün sonuçları aldım...yazayımbilgisi olan varsa banada bilgi versin lütfen yoksa internette yazanları okuyunca çıldırıcam yani...
anti trombin 3: 126.1 normal değerler 63-122
free ps:32.99 normal değerler 55-160
faktör v leiden: homozigot normal
prottrombin (yanlış yazmış olabilirim okunmuo silik çıkmış) homozigot normal
mthrc 677 heterozigot
mthfr(1298) heterozigot
antikardiolipin değerlerimde normal değerler arasında....doktor bana corasprini içme şimdi dedi hamile kaldıgımda içecekmişim cleaxan die bi ilaçda başlıcaklarmış hamile kalırsam tabi...:18::18::18::18:korkuom ben yaa kalamıcakmıyım acaba...pıhtılaşmayla ilgili bişiler var sanırım...
başak
yine ben geldim sen çıktınn
sen beni görmezdenmi geliyon acepp
elimde olduğu zaman geçmişi mutlaka okurum başakcım ama şu sıra mümkün değil,Ahmet le yapışık ikiz gibiyiz,gazı da olunca,ancak işleri bırakıp gelebiliyorum buraya
bu arada bugün annemlere gidicem nasipse,gelene kadar arkamdan fazla atma,kuşlar haber verir bana,ona göre
.
Basak karisi nickimi duzrltmemissin
bu arada belinay pko lu onu yazmamissin
seray pihtili onu duzeltmemissin ancak yan gel yat
herseyi benmi hatirlatacam olmazki boleeeee
topic basi karisi diilmisin sen
olmadi yardimcina sifreni ver o ilgilensin barii![]()
![]()
valla ses soluk yok kanka yaa
kaç tane isim yolladım tık yokk
domestos yazarsam daha çabuk deşifre olurummmm
hemen benim olduğum anlaşılır..![]()
Canım sağol ilgilendiğin için. dün sabah bursadaydım baktı doktor 2 tane hedef folikül var dün akşam çatlatma iğnemi yaptım. yarın sabah yumurtaları toplayacaklar. İnşallah bu sefer yumurta olmuştur. heyacanla bekliyoruz işte.
seninde tatilini iyi geçtiğine sevindim canım.