• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Karilar hunaydin basinizin tatli belasi geri dondu super bir tatil gevirdum..
kocisim askimin gelmesiyle dahada super oldu
pazar gecesi eve donduk
dun evimi temizledim utu yaptim
aksam kaynosa yemeee gittik
artik sahalardayim gecmisi satir satir okudum
gerekli cevaplarimi verdim
sizleri ozledim ve sewiyorum...
beni de mi:110:
Deli kari erosum yazmis beni sen catla patla yerimdende memnunum kizacak bisi yok kankeytomda listede :110:

yok annem yok hiiic sinir felanda olmadim relaxcc

:63:

Kiiiiz hamis olmayasin ayyyy insallah yaa bu ay 4 kisi felan batlar ayni hade hayirlisi

Hayir hayir hayirrrr tutamazsin :110: hem deli hem cahil hem bilincsiz kari o cocugu nasil yaptin aklim ermiyor sen cik bide cam sil :110:

bol bol dinlen suyu cok ic cikolata felan ye soluna uzan bide ole dinle hareketleri

Kizzz olecektik pazar gunu sicaktan neyseki klima var hayatimizi kurtardi resmen...

Canim Allah kabul etsin...

Sen ona bakma canim kiskanc kari o. bebisimiz nadi gaz problemine cozum buldunmu sende bol bol rezene cayi ic hem sutun artar hemde gaz giderici ozelligi var...

Canim gecmis olsun oihtili karilarin arasina hosgeldin. mutasyonlarimiz ayni benimkisida 677 ve 1298 heterezigot uzulme bak benim bir oglum var biz ondan sonra ogrendik. seninde olur insallah kirazi bol ye. ben gunluk adpirin kullaniyom canim bide folbiol..

Saol tatlim merak etmissin kocisle deniz sefasi yaptik....

Iyi farkedebildin olmadigimi kendini ozlet diye cemkirdin bende gelmedim :119:

o kiskanc kari ya sen ona bakma

Cook guzel gecti canim tatilimiz..

Bir karismadigin o kalmisti evet halvetten halvete kostuk :1: oldumu..

Agzini seweyim senin..

:110: hep carpisiyom ben deli sisko kariiii

Canim ziraai ilac satan yerlerde otarin diye bir ilac var sulandirip kullaniyorsun birdaha karinca gelmiyor bizzat denedim..

Aramiza katildi pihtili karilar...

Canim sonuclarin iyiymis sevindim..

Hayirlisi canim onumuzdeki carpismalara bakalim artik....
:63::63:
Basak hanim birinci sayfadaki nickimi duzelt
ustelik 33 yasina girdim oglum 5,5 yasinda ve su anda tedaviye baslamis durumdayim :110:
nazonunda kirmizilari gelmis cik cik cik :110:
ilgisiz kariiii :63:

offfff iyice yaşlandın desene:96: tabi tabi zevkle değiştiririm. istersen bi yıl büyük yazıyım seneye uğraşmayız:24:

eroşcummmmmm senin kulllanıcı adından ses çıkmadı sanırsammm.
acaba seçenekleri mi nbeğenmediler:26:

bak benm aklıma bi fikir geldi
yeni kullanıcı adını domestos yapsan ben ce hemen kabul görür.
san a da yakışırrrr kankaaaaa

ALLAH’ım bizi, iyilik yaptığında sevinen, kötülük
yaptığında pişman olup af dileyenlerden eyle…
ALLAH’IM! Sen benim DUALARIMI, Bana DUA edenlerin
DUALARINI ve Benden DUA isteyenlerin DUALARINI kabul eyle.AMİN…AMİN…

Deli kari erosum yazmis beni sen catla patla yerimdende memnunum kizacak bisi yok kankeytomda listede :110:

Kiiiiz hamis olmayasin ayyyy insallah yaa bu ay 4 kisi felan batlar ayni hade hayirlisi

Hayir hayir hayirrrr tutamazsin :110: hem deli hem cahil hem bilincsiz kari o cocugu nasil yaptin aklim ermiyor sen cik bide cam sil :110:

bol bol dinlen suyu cok ic cikolata felan ye soluna uzan bide ole dinle hareketleri

Kizzz olecektik pazar gunu sicaktan neyseki klima var hayatimizi kurtardi resmen...

Sen ona bakma canim kiskanc kari o. bebisimiz nadi gaz problemine cozum buldunmu sende bol bol rezene cayi ic hem sutun artar hemde gaz giderici ozelligi var...

Canim gecmis olsun oihtili karilarin arasina hosgeldin. mutasyonlarimiz ayni benimkisida 677 ve 1298 heterezigot uzulme bak benim bir oglum var biz ondan sonra ogrendik. seninde olur insallah kirazi bol ye. ben gunluk adpirin kullaniyom canim bide folbiol..

Agzini seweyim senin..

Canim ziraai ilac satan yerlerde otarin diye bir ilac var sulandirip kullaniyorsun birdaha karinca gelmiyor bizzat denedim..

hoşgeldinn kısss
özlettin kendinii valla canım bu ay hamile olmam mucize olur
30 haz. ki kontrolumde dok. yumoşlar büyümemiş kaliteli değil demişti
bakalım herşey kısmet ama...
hadi tedavin hayırlı olsun seninde
allahım beklemeden hamile kalmayı
sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip eylesin
eroşcummmmmm senin kulllanıcı adından ses çıkmadı sanırsammm.
acaba seçenekleri mi nbeğenmediler:26:

bak benm aklıma bi fikir geldi
yeni kullanıcı adını domestos yapsan ben ce hemen kabul görür.
san a da yakışırrrr kankaaaaa

valla ses soluk yok kanka yaa
kaç tane isim yolladım tık yokk
domestos yazarsam daha çabuk deşifre olurummmm
hemen benim olduğum anlaşılır..:9::9::9:

Son düzenleme:
sevinççimm pas lekesi sormuşsunn
valla eşimin işinden bildiğim kadarıyla pas asitte çözünür,,
saf asitle çıkarabilirsiin (ama tehlikeli)
yada limon da asittir limon damlatırsan yada limonla ovarsan çıkar diye düşünüyorumm(ama koyu renkliyse dikkat et)
yada sevgili domestosumda bu olaya dahil olabilir
denemekte fayda var

Agzini seweyim senin..

canım hoşgeldin,sewindim tatilin güzel geçmiş ah bir tatilde ben yapabilsem ama nerdee,ewet 3 gündür yanıyor adana...söylediğin ilacı eşime bir sordurayım canım sağol..
eveeet:17:

biz bugün pazara gidemedik bir arkadaşın köyüne gittik ordan akşam geldik
sonrada parka gittik festivaller başladı biraz parkta dolaştık
sonra arkadaşı evine bıraktık,,,
eve geldik bişeyler hazırladım yedik içtik derken anca bu saatte girebildim
pazarada çıkamadık o yüzden

bimde karıncalar için bir bişey varmış tebeşir çizgi çiziyormuşun karıncalarda çizgi çizdiğin yere doğru gidip bir daha gelmiyorlarmış
çok etkiliymiş deneyen birisi bizzat kendisi söyledi kurtulmuş
birde limon koyunca gelmiyolar

canım tansiyonun düşük,,, sıcakta pazarda ne işin var
DİKKAT et kendine

o nasıl birşeymiş ilk defa duydum walla,tebeşir ha bakarız sağol canım..ama hangi bir yere çizecemki:31:

Son düzenleme:
walla ne olsun kuzum sıcakla boğuşuyorum senden ne haber,senin adet tarihin ne zaman dı...

iyilik benden dee
soğuk duş lıyom ben sıcakladıkça acaip serinletiyoo tabi sonunda zatürreye bağlamazsakkk
benim bat 13 temmuz olması gerekiyo ama
ilacım bu sabah bitti
bakalım beklemedeyim ne zaman gelcek diye...

Son düzenleme:
iyilik benden dee iyilik
soğuk duş lıyom ben sıcakladıkça acaip serinletiyoo tabi sonunda zatürreye bağlamazsakkk
benim bat 13 temmuz olması gerekiyo ama
ilacım bu sabah bitti
bakalım beklemedeyim ne zaman gelcek diye...

kız bizim burda duşu alıyorsun daha giyinirken tekrar terliyosun...dikkat et çok fazla soğuk duş alma..inşaallah bebeğin seninledir canım...erenay bugünkü menün bellimi kuzum fikir versene bacına..

Back
X