• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah en azından umudun var kendi evinde istediğin gibi alırsın herşeyini
inşallahhh hepimiz isteklerimize kawuşuruzz cnmmm umutsuz yaşanırmı hayatımızda herşey bi umut

aldığım günün ertesi günü buzdolabına koyuyorum yada dilimleyip dondurucuya atıyorum ne kadar yiyeceksek çıkarıp ısıtıyorum bayatlamıyor hem ziyan olmuyor
cnm bende senin gibi yapıyorumm zaten pek ekmek yemiyoruz bizdee ewde kalıp bayatlıcana hemen ertesi gün atıyorum didfrize hatta bi ara ekmekten yer kalmıyordu ekmek aldırmadım bi süre onları ısıtıp taze taze yedik
hem köfte yaparkende çok iyi oluyoo :1:

kızlar siz yüksek sesle sohbet edin ben yatak odama gidiyom uyumaya çalşıyım ev sessiz kalmasın ninnim olunj benim.

derken kapı açılşdıııııııııı oleyyyyyyyyyyy

hadi gözün aydın sana iyi gecelr iyi uykular bende çıkarım zaten eşim gelmek üzere

inşallahhh hepimiz isteklerimize kawuşuruzz cnmmm umutsuz yaşanırmı hayatımızda herşey bi umut

cnm bende senin gibi yapıyorumm zaten pek ekmek yemiyoruz bizdee ewde kalıp bayatlıcana hemen ertesi gün atıyorum didfrize hatta bi ara ekmekten yer kalmıyordu ekmek aldırmadım bi süre onları ısıtıp taze taze yedik
hem köfte yaparkende çok iyi oluyoo :1:

öyle canım umutsuz yaşanmaz
benimde ekmekten doluyor ablamın kocası fırında çalışıyor gelirken falan bir sürü ekmek getiriyorlar bende veriyorum tanıdıklarıma zaten okadar ekmeği gördükçe yiyesimde gelmiyor
bende köfte için ayrı ufaltıp atıyorum yapacağım zaman uğraşmıyorum tost , yumurtalı yapıyorum kızartıyorum ama genelde kepek yada tam buğday ekmeği yemeğe çalışıyorum

öyle canım umutsuz yaşanmaz
benimde ekmekten doluyor ablamın kocası fırında çalışıyor gelirken falan bir sürü ekmek getiriyorlar bende veriyorum tanıdıklarıma zaten okadar ekmeği gördükçe yiyesimde gelmiyor
bende köfte için ayrı ufaltıp atıyorum yapacağım zaman uğraşmıyorum tost , yumurtalı yapıyorum kızartıyorum ama genelde kepek yada tam buğday ekmeği yemeğe çalışıyorum

aynen bende cnmmm
ne güzel sana geleni başkasına weriyorsun çok sewap allah kabul eylesinn

iyi gecelerr cnmmm:54:

veee kızlar sımdık hasta oldum:14::14::14::14:
yarın dok yolu gorukur bana:43::43::43::43::43::43:
üzülme canım yaa
her yni ay yeni umut
bak bende adet olmayı bekliyomm
beraber bekleriz bu ay olmazmı....
günaydın kızlar

gönlünüzden geçen güzelliklerle dolu bi gün olsun
günaydınnn canım
nasılsınnn
günaydın kızlar nasılsınız :3:

günaydıııııınnnnn
sen nasılsın

kızlar midem çok fenaaa:43:
üşüttüm sanırsamm:31:
sanki midemin yerinde taş varrr:50:
ağrıyo,bulanıyooo:120:
tabii soğuk soğuk dondurmlar,karpuzlar ,sular :131::39:
mahvoldumm yaaaa:94:
neyse ben bugün ve yarın yokum:114:
birazdan kayınannemler gelcek onu doktora götüreceğimm:94:,akşama köye çıkacağımm:10:
yarın yufka açıcazz:80::81:
sizede yollarımmm:107:

günaydın kızlar nasılsınız :3:

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın

üzülme canım yaa
her yni ay yeni umut
bak bende adet olmayı bekliyomm
beraber bekleriz bu ay olmazmı....

günaydınnn canım
nasılsınnn

günaydıııııınnnnn
sen nasılsın

kızlar midem çok fenaaa:43:
üşüttüm sanırsamm:31:
sanki midemin yerinde taş varrr:50:
ağrıyo,bulanıyooo:120:
tabii soğuk soğuk dondurmlar,karpuzlar ,sular :131::39:
mahvoldumm yaaaa:94:
neyse ben bugün ve yarın yokum:114:
birazdan kayınannemler gelcek onu doktora götüreceğimm:94:,akşama köye çıkacağımm:10:
yarın yufka açıcazz:80::81:
sizede yollarımmm:107:

iyiyim ben tatlım sanada geçmiş olsun

yufka açmak insanı çok yoruyo geçen haftada biz açtık
bu sabahda tava böreği yaptım çok güzel oldu
sende dikkat et kendine şimdiden ellerine sağlık ve afiyet olsun

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın

iyiyim ben tatlım sanada geçmiş olsun

yufka açmak insanı çok yoruyo geçen haftada biz açtık
bu sabahda tava böreği yaptım çok güzel oldu
sende dikkat et kendine şimdiden ellerine sağlık ve afiyet olsun

bende iyiyim canım çok şükür beklemeye devam :16: yufkamıııı bende anacığımı yarın gönderiyorum giresuna onlarda açar orada banada yollarlar :12: ben beceremem heç böyle işlerr :24:

bende iyiyim canım çok şükür beklemeye devam :16: yufkamıııı bende anacığımı yarın gönderiyorum giresuna onlarda açar orada banada yollarlar :12: ben beceremem heç böyle işlerr :24:

tembel tembel tembel :9::9::9::9::9::9::9:
bende heç beceremiyodum ama öğrendim çokda zevkli oluyo yufka açması
:56::56::56::56::56::56::56::56:

tembel tembel tembel :9::9::9::9::9::9::9:
bende heç beceremiyodum ama öğrendim çokda zevkli oluyo yufka açması
:56::56::56::56::56::56::56::56:

saracım hiç bana göre değil böyle işler ya :31: geçen bi hamur yoğurdum annemi aradım direk kas yaptım bu ne zaman toparlanıcak diye sevmiyorum içimden de gelmeyince elimede yakışmıyor sankii :17::17: ama beceriksiz değilimki ben ya :17: işime gelince döktürebiliyorum :27:

veee kızlar sımdık hasta oldum:14::14::14::14:
yarın dok yolu gorukur bana:43::43::43::43::43::43:
Canim uzulme iki defa kullandim hep bir sonraki ay hamis kaldim

evet canım bu aralar ağrım var zaten çok heyacanlıyım korkuyorum hayırlısıyla bi doğum gelseydi sizi seviyorum....
:nazar:
Agrin olmasi normal canim artik bebisin yeri iyice daraldi
kız sevinç çıkarabildinmi pas lekesini

yoksam çarpışmaya çarpışmaya pas tuttunuz da onumu çıkarmaya çalşıyosunt:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:
Sen ole zannet sabah aksam halvetteyim :110:
günaydın kızlar

gönlünüzden geçen güzelliklerle dolu bi gün olsun

gunaydin canim amiiiinnn

Seray nasilsin hayatim pihtidasim benim kiz dua et bizim mutasyonlar tek tarafli ya anneden ya babadan heterezigotuz
ikisindede olsa homozigot olurduk ve isimiz dahada zor olurdu.

Seray nasilsin hayatim pihtidasim benim kiz dua et bizim mutasyonlar tek tarafli ya anneden ya babadan heterezigotuz
ikisindede olsa homozigot olurduk ve isimiz dahada zor olurdu.

ii sayılır walla bunalım takılıyom tek başına olunca daha çok düşünüyor insan...onlar nedemek ayy bende homozigot normal de yaziodu bazı sonuçlarda ...anlamiom bise yaa açıp okumakta istemiom hiç bisi istemiom...:(( bu ebru hanım bana nie bise demedi..cikmadimi ordaki testlerde bu anlamiom ya...ordaki sonuclarida alacam bigun... sen nasilsin?

ii sayılır walla bunalım takılıyom tek başına olunca daha çok düşünüyor insan...onlar nedemek ayy bende homozigot normal de yaziodu bazı sonuçlarda ...anlamiom bise yaa açıp okumakta istemiom hiç bisi istemiom...:(( bu ebru hanım bana nie bise demedi..cikmadimi ordaki testlerde bu anlamiom ya...ordaki sonuclarida alacam bigun... sen nasilsin?

Canim iki mutasyonda heterezigotsun bende oyleyim bak saglikli bir oglum var ustelik tedavisiz ignesiz ilacsiz oldu
rabbime sigin umutsuz olma canim hersey olacagina varir ben iyiyim cok sukur. bu arada sadece trombofili paneli testinde cikiyor canim hayirlisi.

kızlarr günaydın negatıf sonuc.. polıkıstık overlı olarak bebeklere uzaktan bakarım artık hep... ayrıca bırsey sorucam sıze sız deneyımlısınız bılebılrsınız.. kucucuk kahverengi ucmuyo sadece yuruyo bı bocek gordum dun ewde bıde gecen hafta.. dun aksam hastaneden gelınce halıları yıkamaya verdım baktım parkede gıdıyo aldım elıme yumusak walla ezdım tahta kurusumu dıye cok ıgrenc ama napıyım.. ben bır bucuk yıllık ewlıyım daha ya oturdugum bbınada sıfır.. geceb hafta gorunce yemın ederım kavanozlarıyla baklıyatları attım ama baklıyattan degılmıs.. ceyızlerımı cıkarcam sımdı onlarda mı degıldır ama.. esım de merkezı sıstem borularından asagıdakı kadın pısın otesı bısey ondan gelıyodur dıyo bence degıl.. alah askına bu ıgrenc sey nedır bı bılgısı olan :( ayrıca dun duwardakı cızıklere rutus yapmak ısteyen kocam sayesınde butun ewı badana yaptırmk zorundada kaldık kı raamazan gelıyo dıye dıp kose temızlık yapmıstım allahım benı denıyo kızlar yemınle aglmaktan oldum gecede 2 saat ya uyudum ya uyumdm :(

Back
X