• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bengisu canim insallah bebegin tutunur bu ay
belinay ve mood iyilestimi acep
seray tatlim uzulme bak bende pihtiliyim kardelende yeni dogum yapmadimi oda pihtili duman hamis oda pihtili seninde bebegin olacak ben inaniyorum..
basak karisi iyimi
mlxy insallah tedavin iyi sonuc verir canim

kizzzz hurremden hayla haber yok haaaa

ben çıkıyorumm
kimsedde yokk
bu başak ta nereye gittiğini yazmamışş...
nazo yok,sevinç yok
sara yok
seray yok
mood yok,
hadiş yok,
vilma topik topik geziyo
belinay hasta,
bengi taşınmış ama ortada yok,
ksel de yok,
niko uğradı çıktı
yeşil az uğruyoo
dolunay koca bulcekk
dumanın testleri noldu acepp??
sessanın kaynanası gitmemişş galiba oda yokk
mlxy de yokk
paşam ve beydağlı da pek uğramıyo artık
neredesiniz yaaa canım sıkıldıııı
unuttuğum kimse yok galibaaaa

valla canım tebrik koyuyom kendi kankam bile benim adımı unutmuş herkesi sormuş küsüom ben onaaa

senin öldürülmeni beklemiyo, sevinçe nispet yapıyo bak herkesin adı var seninki yok diye
ama hadiskonun adı yok sevinçin kankası bilmem ordan bişey çıkarmı

farkettim zaten ben kendi ellcezlerimlen boğcam onu gelmedide kaltak elin donuyla tilotuyla uğraşıo haylaa haylaaaa beni gördümüde kaçıooo

selamlar bugün girmeye hiç fırsatım olmadı
öğlende kalktım kardeşim kahvaltıya çağırdı oraya gittim:10:
sonrada hem dolaşmaya hem fatura ödemeye gittik
eve geldik yemek yaptım yedik şimdi yine dolaşmaya gidicez
valla komşuyla karşılaşmıyım diye evde durasım gelmiyo:50:
neyse geç saatte inşallah komşuya yakalanmazsam gelirim:31:

hadiskocum nasılsın seni görünce bi merhaba diyeyim dedim ama çıkmam lazım kardeşim beni bekliyo görüşürüz:54:

:60::60::60: ayyyy bayilacam demek sutu kaynatip saracan sandin ee nasil mayalanacak :60: cok sarmana gerek yok hava sicakya daha mayalayamadinmi sutu sogutursan mayalanmaz cok sicak olursada eksir sicakligini iyi ayarla
:19::19::19::19:anca dalga geç sanada eğlence çıktı
veee kızlar sımdık hasta oldum:14::14::14::14:
yarın dok yolu gorukur bana:43::43::43::43::43::43:
üzülme cnm bunlar gelecek güzel haberin başlangıçlarııı öyle hemen bi kerede olurmuuu:16::16::16:
selamlar bugün girmeye hiç fırsatım olmadı
öğlende kalktım kardeşim kahvaltıya çağırdı oraya gittim:10:
sonrada hem dolaşmaya hem fatura ödemeye gittik
eve geldik yemek yaptım yedik şimdi yine dolaşmaya gidicez
valla komşuyla karşılaşmıyım diye evde durasım gelmiyo:50:
neyse geç saatte inşallah komşuya yakalanmazsam gelirim:31:

sen o karıyı kkya üye yap burdan biz ona cevabını verek bi daha gelmesin sana:kkk:

ne komsuymuş be nazemırım senınkıde delı eder adamı he ıyı dayanıyon sen:47::47::47: adet olan arkadasım uzulme sende yanlız değilsin ki bak bızde aynı durumlardayız senle ama yılmak yok elbet kırmızılar yılacak bıozden bıgun:52::52::51::16::16:

:19::19::19::19:anca dalga geç sanada eğlence çıktı

üzülme cnm bunlar gelecek güzel haberin başlangıçlarııı öyle hemen bi kerede olurmuuu:16::16::16:

sen o karıyı kkya üye yap burdan biz ona cevabını verek bi daha gelmesin sana:kkk:

aman burdakileri bile deli eder bırak bari burda rahat edeyim:120:

ne komsuymuş be nazemırım senınkıde delı eder adamı he ıyı dayanıyon sen:47::47::47: adet olan arkadasım uzulme sende yanlız değilsin ki bak bızde aynı durumlardayız senle ama yılmak yok elbet kırmızılar yılacak bıozden bıgun:52::52::51::16::16:

komşuyuz arada huzursuzluk olmasın diye ben hiç sevmiyorum biri bana taksın birde üstümde oturuyor aman artık neler olur
yok ben hiç üzülmedim adet oldum diye hatta çokta rahat karşıladım ama arkadaşın köyünde türbe vardı ona giremedim işte adetli olunca girsetdim iyiydi

Son düzenleme:
komşuyuz arada huzursuzluk olmasın diye ben hiç sevmiyorum biri bana taksın birde üstümde oturuyor aman artık neler olur
yok ben hiç üzülmedim adet oldum diye hatta çokta rahat karşıladım ama arkadaşın köyünde türbe vardı ona giremedim işte adetli olunca girsetdim iyiydi

senin üzülmediğini bliyoruz nazocum:42:arkadaş belinayı demiş galiba:1::1::1:

komşuya yakalanmadın :32::32::32:

senin üzülmediğini bliyoruz nazocum:42:arkadaş belinayı demiş galiba:1::1::1:

komşuya yakalanmadın :32::32::32:

çok şükür bugün atlattım yarına ALLAH KERİM :21:
ben sadece türbeye giremedim diye üzüldüm oradaki türbeye çocuğun olsun diye dua ediyormuşun
gerçi herzaman gittiğim yer demekki şimdi zamanı değildiki erkenden adet oldum

nbr kızlarrr nasılsınızzz

merhaba benden başka kimse yok iyiyim geçmişi okudum dünden beri bayağı birikmiş
şimdide mutfakta az işim var eşim gelmeden halledeyim dedim hemen gelirim burda olursan
sen neler yapıyorsun ben gelene kadar yaz hemen geliyorum:10:

çok şükür bugün atlattım yarına ALLAH KERİM :21:
ben sadece türbeye giremedim diye üzüldüm oradaki türbeye çocuğun olsun diye dua ediyormuşun
gerçi herzaman gittiğim yer demekki şimdi zamanı değildiki erkenden adet oldum
evet inşallah bi daha o şekilde dua etmene gerek kalmaz:1::1:
nbr kızlarrr nasılsınızzz

iyilik annem uykum geldiiya kocam da yok uyuyamam o gelmeden. offff napçam yaaaaaaa:31:

kız sevinç çıkarabildinmi pas lekesini

yoksam çarpışmaya çarpışmaya pas tuttunuz da onumu çıkarmaya çalşıyosunt:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

merhaba benden başka kimse yok iyiyim geçmişi okudum dünden beri bayağı birikmiş
şimdide mutfakta az işim var eşim gelmeden halledeyim dedim hemen gelirim burda olursan
sen neler yapıyorsun ben gelene kadar yaz hemen geliyorum:10:

evet inşallah bi daha o şekilde dua etmene gerek kalmaz:1::1:

iyilik annem uykum geldiiya kocam da yok uyuyamam o gelmeden. offff napçam yaaaaaaa:31:

bende iyim kızlarr kociş ewe yokk tekim bu gece sabahlar olmasınnn
sizler nasılsınızz

Back
X