- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Canim hakkinda hayirlisi uzulme bu arada dogun gunun kutlu olsun birdahaki sefere bebisin kucaginda olsunattım olumsuzluğu ya dün dok çıkana kadar sonra dalga konusu oldu borumce ile şakalaşyorz vurma kıstım duser eşim yemeğe götürecek doğum günüm istemem dedim evde kisim sen ben kutlayal dedim bugün kızdı dalga geçme dedi ne yapayım oturup ağlaya k mi dedim yani kafam çok rahat ınş bi da ki aya gelir
Amin canim sende saglikla kucagina al insallah.Nasilsin canim bebis iyimi hersey yolundami
Son pismanlik fayda etmez deseydin
evlilik yildonumunuz kutlu olsun hayatim
Annenler gitmis Allah kavustursun
Bise dikkatimi cektide ben dusuk yapmasaydim seninle ayni haftalarda olacaktim
hayirlisi[/QUOTE
]evet eşimde eğer geri çağırırlarsa hemen atlama diyo saol canım annemler bugün inş bi aksilik olmasa 6 uçağıyla geliyorlar canım benim hayırlısı tabi inş ALLAH aynı acıyı bidaha tatdırmaz kız erkek daha bir sürü beben olur.![]()
Canim insallah ikiz ikiz bebeklerin olur aminMerhaba kızlar 2 gündür giremedim geçmişi okudum da beni hiç merak etmemişsiniz. Ama ben yinede yazayım. Dün sabah bursa'ya gittik yumurta toplama işlemi için ve süpeeeeeer di 3 tane yumurta çıktı. şimdi zaman geçmek bilmiyor heyacanla embriyolarımızın oluşmasını bekliyoruz.hayırlısıyla bu sefer bebişlerimize kavuşacağız inşallah. Hepinizi öpüyorum hoşçakalın....
kim onlar söle kellelerini vurdurayımmm
kaynatoş mu yoksa o yemekli misafir![]()
Onemli degil basak hanim sen ve bebegin eyi olsunda sorun yok bu arada arkadasim gelcek yemege yeni ewe tasindi bende yoruldular diye yemee aliyomcanım hatunalrımmmm
bugün sağlık ocağına gittim aşı falan filan için. sevinç hanıma teşekkürlerimi iletiyorum beni uyardığı ,içinhaa sevinçe sööleyin hemşire eliyle bebeğe baktı poposu nerde başı nerde gösterdi bana
yine bi ton kanımı aldılar 4,5 aydır tıp devamlı kanımı emiyo.
sağlık ocağından çıkarken aklıma siz geldiniz inşallah sizinde bu durumdan ötürü tıp kanınızı emer
kollarım delik deşik olsa bile çok güzel bi duygu
inşallah önce nazomm sonra hepiniz sırayla yaşarsınız bunları
seviyom lan ben sizi
![]()
hemen cemkirirsin simdi beni neden almadin diye![]()