• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yeşiiiiiiiiiiiillllllllll göbeğine baktım teşekkür ederimmmmmm:52::52:

rahatladm vallla. 4 kilomu almştın sen. bende 4 almşım bu gidişle seni geçersem şaşmam:25::25:

çok tatlı olmşsn cnmmmmmm:16::16::16:

dur bende koyiyiyim:110:

ewet lütfenn koy şu resmini bende göreyim geçen seferde görmedim beennn

aaa vakti geçer o zaman bazen doktorlar unutuyor canım hatırlatsaydın keşke 28. hafta son :44:
canım aslında biliyor drum hatta bize bebeğin haftası önde gidiyor dedi bende anlamadım niye 1 ay sonrasına bıraktığını inşallah sorun olmaz:44:
canım ALLAH tamamına erdirsin çok tatlı çıkmış göbüşün...

sağol tatlım darısı olmayan isteyen herkese olsun inşallahhh:16::16::16:

yine son sayfayı göremiyorummmmmmmm:84:

canım aslında biliyor drum hatta bize bebeğin haftası önde gidiyor dedi bende anlamadım niye 1 ay sonrasına bıraktığını inşallah sorun olmaz:44:

sağol tatlım darısı olmayan isteyen herkese olsun inşallahhh:16::16::16:
amin canım inşaallahh...
canım çok iyi geçti bir muhabbet biir muhabbet ohhhh :29::29:

ohh sefan olsun kıskananlar çatlasın...benimde haberim olmadan akşam yemeğine kaynanam ve börülcem geldi:53::53:

koydum ama acaba sevinç bu elibemi de istermi diye korkuyom:18::18:

tvnin birini yolllarsan olurrr:36::36::36:

canım istedi. şimdidebi çay doldiriyimde barışak:7:

beni dövmeye mi aşerdin yoksa...hadi banada doldur güzel demlenmiş olsun he hiç uyduruk çayı sewmem öyle..başak bu arada ben hamileyken tabi hangisinde hatırlamıyorum ama bir gün kuyumcunun önünden geçiyoruzz birden ben:ay canım ne istedi biliyomusun dedim kocişe ,oda hemen panik halde ne dedi hemen alayım..şöyle en parlağından bir tek taş olsa yada sapsarı bir adana bileziği ne güzel giderdi eşim önce şöyle bir baktı:53:sonra ikimizde nasıl gülmüştük..

beni dövmeye mi aşerdin yoksa...hadi banada doldur güzel demlenmiş olsun he hiç uyduruk çayı sewmem öyle..başak bu arada ben hamileyken tabi hangisinde hatırlamıyorum ama bir gün kuyumcunun önünden geçiyoruzz birden ben:ay canım ne istedi biliyomusun dedim kocişe ,oda hemen panik halde ne dedi hemen alayım..şöyle en parlağından bir tek taş olsa yada sapsarı bir adana bileziği ne güzel giderdi eşim önce şöyle bir baktı:53:sonra ikimizde nasıl gülmüştük..

:53::53::53:
:9::9::9::9:

:19::19: olişe sordum vermiioooo
yok bunu istemem diğer elbiseyi isterim :26:
niye kız bu daha allımlııııı:12::12::12:

olişin tvsini istemedm zatii büyükü istedim:110:
fistanı pulluu eminim altında tilotunda yoktur seniin
ee artık içine giremiyosundurda :60:

hee eroşun tilotu var bu elbisenin altında kocaman:9::9::9::9:

lütfen beni tilotsuz hayal etmenizi istemem :45:var var içimde bi tilot var emin ol.

yani vardı heralde:44:

Back
X