• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çatlayacağın kesin ben 3 aylık hamişken heç kilo almamıştım
kustuğum içinde 1 kilo vermiştim :9:
sen bu gidişle dobidoş olursun.

tek kusan senmişsin galibaaa:19:sorunlu bi karı olduğun belliymiş.

bak bize hiç kusuyokmu:21::21::21::21:

toplam kaç kilo aldın çok merak ediyom

kız yok benle dalga geçiyor büyük ev istiyom diye altınları alamazsak çok zor canım çünkü evin yarı parası onlarda
bide beni beğenmez karı :47:
hadi yaa dalgamıymışş..walla söke söke alın olmadı ewlerine el koy:31:
sağol beydağlıcım yorumunu gördüm.
inşalllah içindekinin de göstermek nasib olur ve inşalllah senin göbüşünü görmekte nasib olurerrrrr:16::16:

ya ne bilim ksel daha 2 kilo aldım deyince panik oldum. ksel 26 haftalık sanrırım. benden önde.

ben geçen tartıldım 3 kiloydu, dün tartıldım 4 olmşum.

aslında vücudumda belli olmuyor bakılınca. ama bu gidişle çok şişerim diye korkuyom.

çok kilo alırsam çok çatlarm

amin kuzum..canım her vücut farklı oluyo belliki sen zayıfmışsın zaten belkide bedeninin buna ihtiyacı vardı dert etme bebeğin sağlıkla doğsunda emzirmekten,koşturmakatan verirsin..sen bu aylardan sonra dikkat et zaten ayda 1 k,lo alman normal..fazla hamur işi ve ekmek çok tüketme..

hadi yaa dalgamıymışş..walla söke söke alın olmadı ewlerine el koy:31:

amin kuzum..canım her vücut farklı oluyo belliki sen zayıfmışsın zaten belkide bedeninin buna ihtiyacı vardı dert etme bebeğin sağlıkla doğsunda emzirmekten,koşturmakatan verirsin..sen bu aylardan sonra dikkat et zaten ayda 1 k,lo alman normal..fazla hamur işi ve ekmek çok tüketme..

ayda 1 kilomu iyi bakalım fazla değilmiş.:1::1:hayırlısı olsun tabiii cnm sevinç verdiyse kiloları bende veiririm nolcakki sankim. çatlamayım yeter:12::12:

olişim sağıklı doğsunda unuturum herşeyi kilo milo aklıma gelmezz kucağıma aldığımda:16:

ayda 1 kilomu iyi bakalım fazla değilmiş.:1::1:hayırlısı olsun tabiii cnm sevinç verdiyse kiloları bende veiririm nolcakki sankim. çatlamayım yeter:12::12:

olişim sağıklı doğsunda unuturum herşeyi kilo milo aklıma gelmezz kucağıma aldığımda:16:

nasılsa pehlivanlar gibi yağlanıyon habire çatlamazsın inşaallah,hem ebru şallı nın taktiğine dewam et..olişini sağlıkla kucağına alınca ilk düşüncen o olur mutlaka sonra kiloların ve çatlakların ....aslında en vahimi çoğu kadınların hamilelik döneminde değilde lohusa döneminde aldığı kilolar...

neyse hatunlar bende çıkıyorum şimdilik,sonra görüşürüz.. galiba:31: sanırsam:31: heralde:31:inşaallah:9:

hayırlı cumalar ALLAH gönlümüzdekini hayırlısıyla versin
ben şimdi pazara gidiyorum akşama görüşürüz

Offf çok heyacanlıyım zor yazıyorum ellerim titriyo valla şimdi aradılar merkezden 3 yumurtamda döllenmiş yani şuanda merkezde 3 tane bebeğim var. Yarın 2 si transfer olcak allahım sana hamd olsun hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip et yarabbim bana ve tüm evlat hasreti çekenlere lütfen hepiniz bana dua edin arkadaşlar. Sizleri kocaman öpüyorum.

doğru dıyon halvetler varda ınşallah esımın iş durumu denk gelır:1::1::1:
gelse de gelmese de yapmak zorundasınız. :20::20:
ben çenesi en düşük karı mı seçildimmm:42::42::42:
unvanıma layık olmaya çalışıcağımmmm ...

ayrıca hadişçimm o meşhur mesajımda seninde adın varr
iyice bakk

valla bende de pek umut yok be sevinççimm
belirtide yok ,,umutda yok...
nötr olarak beklemedeyimmm bakalım nolcekk
gerçi bugün yufka açtık
çok iş yaptımm ,,ağırlıklar kaldırdımm
bişi varsa da iyice hırpaladımm zate ...

tıkayacağım o deliği benn zatnn
namahremler bakıyo olabilirr
:53::53::53:

kızlarrr çok yorulduk ama yufkaları açtıkk
ben yorgunumm
hemde çook yorgunum
yarında yokumm
eltimnen oturmaya gideceğizz
ancak akşam gelirizzz ...
satıcı temizlik annesi:63:
ne bileyim bende bir hayat kurtarırız diye kan verelim, bi iyilik yapalım dedik kardeşimle, kardeşiminde kanı düşük çıktı almadılar ikimizde kuzu kuzu çıktık ordan:9:
birde kızılaydan bana doğum günümde mesaj geldi kurtardığınız hayatlar doğum gününüzü kutlar gibi bişeydi ben kan vermedim ama vermişim gibi kutladlar:42:
ama birgün kan verecem zaten yıllardır hamile kalma ihtimaline göre hareket ediyorum bari kan vereyimde hamile kalırsam kalayım ALLAH bir kolaylığını verir:34:
verecen yani inet ettin.

bence de Allah yardım eder sen hayır yapmaya çalşıyosun:42::42:demek kan vermek istediğin için bilem doğm gününü kutladılar:46:
günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar

sARA ABLAAA AVATARIN ÇOK HOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞİŞŞŞŞŞŞŞ:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

günaydın canım yok bebişler bende değil transfer için haber bekliyorum. Bu gün aramaları gerekiyo ama zaman hiç geçmiyor ya

inşallah boşa gitmez cnmö yaa önemli olan o.

Sabret accık bakalım ne zmaan çağırcaklar:21::21:

Offf çok heyacanlıyım zor yazıyorum ellerim titriyo valla şimdi aradılar merkezden 3 yumurtamda döllenmiş yani şuanda merkezde 3 tane bebeğim var. Yarın 2 si transfer olcak allahım sana hamd olsun hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip et yarabbim bana ve tüm evlat hasreti çekenlere lütfen hepiniz bana dua edin arkadaşlar. Sizleri kocaman öpüyorum.

gözün aydın canım çok sevindim :21::21::21:
darısı önce göbişinde sonra kucağında görmek olsun canım:16::16::16:
ikiside tutar inşallahhhh :16:

bende çıkayım kızlar valiz hazırlayayım hadi öpüldünüz kocamannnnn görüşürüzzzz özlerseniz beni göbişime bakınnn:37::37:

Başak kız topiğin bana uğurlu geldi bak yarın sabah 10:30 da bebelerimi transfer edecekler. Darısı topikteki tüm arkadaşlarımın başına hayırlısıyla hepsi birer birer evlatlarını kucaklarına alırlar.

offf çok heyacanlıyım zor yazıyorum ellerim titriyo valla şimdi aradılar merkezden 3 yumurtamda döllenmiş yani şuanda merkezde 3 tane bebeğim var. Yarın 2 si transfer olcak allahım sana hamd olsun hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip et yarabbim bana ve tüm evlat hasreti çekenlere lütfen hepiniz bana dua edin arkadaşlar. Sizleri kocaman öpüyorum.

ayyyyyy yerim o bebekleriiiiiiiiiiii

3 tane miiiiiiiiiiiii:52::52::52::52::52:

Niye 2sini transfer yapcaklar 3 bebek olsunnnnnnnnnnnnn

allah ım inşalllahh onları kucağına almayı nasib etsinnnnnnnn

başak kız topiğin bana uğurlu geldi bak yarın sabah 10:30 da bebelerimi transfer edecekler. Darısı topikteki tüm arkadaşlarımın başına hayırlısıyla hepsi birer birer evlatlarını kucaklarına alırlar.

anam vallla buraya gelen hamile kalıyo maaaşlllahhhhhh

çok istiyorum gerçekten inşallah tutunur bebiklerinnnnnnnn

ayyyyyy yerim o bebekleriiiiiiiiiiii

3 tane miiiiiiiiiiiii:52::52::52::52::52:

Niye 2sini transfer yapcaklar 3 bebek olsunnnnnnnnnnnnn

allah ım inşalllahh onları kucağına almayı nasib etsinnnnnnnn

amin canım inşallah çünkü yasak canım 35 yaşına kadar 1 embriyo 35 den sonra 2 tane transfer yapılıyor.

komşu kahveye geliyormuş bana şimdilik müsaade :34:
:19::19::19::19::19:zorla davet ettirdi kendini.

Dün gece de girmemişsin topike sevinççççç. Galiba yemekli misafir koşuşturmasında yorgun düştünnnn

masa başında yemek yerken uyuyakaldınnnnnnnnnnn:21::21::21::21::21:
nasılsa pehlivanlar gibi yağlanıyon habire çatlamazsın inşaallah,hem ebru şallı nın taktiğine dewam et..olişini sağlıkla kucağına alınca ilk düşüncen o olur mutlaka sonra kiloların ve çatlakların ....aslında en vahimi çoğu kadınların hamilelik döneminde değilde lohusa döneminde aldığı kilolar...

Neyse hatunlar bende çıkıyorum şimdilik,sonra görüşürüz.. Galiba:31: Sanırsam:31: Heralde:31:inşaallah:9:
yağlanıyom vallla hergün 2 kereeee:32::32::32::32::32:

Sevinçle güreş bilem tutarımmmmm:41::41:
Inşalllah:1::1::1::1::1::1:

Back
X