Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canlarim nasilsinizBen cok Iyi degilim. Adetime Bir haftakaldi ama benim yumurtlamadan beri sure gelen agrilarim gecmedi
sahurda agri kesicide aldim guya. Hamile oldugumuda dusunmuyom ne ki bu ya Hic yasayan olmadimi bu durumu
![]()
ya ya ni demessin insan sevdiğine sataşırmış dimi sevinç çabuk banada sataşşşşşşVİRÜS:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
evet kıskanmaya başlarsa hiç şaşmamneyse kardeş her zaman iyidir. sen 1. bebeği zırt diye mi yaptın
beni çoks eviyoda ondan
ya ya ni demessin insan sevdiğine sataşırmış dimi sevinç çabuk banada sataşşşşşş
:18::18::18::18::18::18::18: delirdin sen kanka
canımmmm bidaha arayı uzatma kaçak olraka biyerden gir burda bizi bekletmaa bidaha olmasınnn hehehe gözün aydın canım ben bu serçe olayını anlamadım geçenlerde benim evede girdi aama ben cama yapıştı heycancazzz elime aldım çok şaşkın çok tatlıydı ama hemen dışarı bıraktım yoksa çatlıolar butür kuşlar korkudannn heleki bülbül görmen lasımVİRÜScanım ben 2 oglumda kullanmıştım yumurtlama sorunu olanlara pko hastaları ve bebek tedavısınde olanlara veriyorular bu ilaç yumurtaları hem geliştiriyo senin agrının olması yumurtaların çatlıyor bebem bu agrı demek iyi çalışyorum senin askerler demek oluyorgünde kaç adet içiyorsun bende ne çekmiştim o agrılardan ama faydası olmadı he birde kilo verdiriyo o ilaç insülin direncini arttırıyor
allahım tez amanda nasıip etsin bende diyaformin 1000 kullanıyorum bebem eylülde adet oluyum
işşallah strat vericez bebegimize ama erkende verebilirim şu 10 kilodan kurtuluyumda
canım ablam memleketten geldi bizde kaldı annem gelin kardeşim deren sonra ben annemlerde kaldım pc format atıldı iş güç burdayım işteanlıcagın o eşim ir serçe yavrusu bulmuştu ona annelik yaptım 3 hafta onu dogaya saldık kendi uçtu balkonda
olan paşaya oldu özledim bıcırıgımı çok agladım kaçınca neyse işşallah ölmez yaşar
şköpügümle paşamla hayat geçiyorum işte çarşamba nasip olursa oruca başlıcam vs bayramdan sonra annemlerin yanına gidicem memlekete fitnisa yazılmazsam tabe ablam kurban bayramından sonra nişan yapıcakmış belkim ozaman giderim anlıcagım herşey muamma
böyle işte
canımmmm bidaha arayı uzatma kaçak olraka biyerden gir burda bizi bekletmaa bidaha olmasınnn hehehe gözün aydın canım ben bu serçe olayını anlamadım geçenlerde benim evede girdi aama ben cama yapıştı heycancazzz elime aldım çok şaşkın çok tatlıydı ama hemen dışarı bıraktım yoksa çatlıolar butür kuşlar korkudannn heleki bülbül görmen lasım
BAŞAK BENLE KONUŞMUYOR GALİBA BENİ ALINTI YAPMADIGINA GÖRESEN BENİ BEYENMİYRMUSUN BAŞAK HANIM
![]()
nerdesin bebişim sen noldu anlat bakalımben kulladım bı aycık canım 2 ayımda kiscik oldu dok tedavıyı bıraktı bu aylık ama adet olacak gıbı agrılar gebelık belırtısı de ola bılır
hadıs sevınc
sagolun kızlarrr![]()
Hadisss nasilsin tatlim yimekte ne war bugun akil verin bakalim karilarrrr![]()
soonn 5 gün demek hadi hayırlısı kuzum...sağolasın canım 5 gün kaldı test yapmaya
işyerim var canım toptancıyız doğalgaz malz.satıyoruz
Ayyy cnm cok gecmis olsunnnn
Cnm vucuda eziyet etmek gunah biliyorsun iyilesene kadar tutma rabbim biliyor zaten. Yinede sen bilirsin.
canm çok geçmiş olsun stres yapıosundur belkide oruçta etkiler doktor git bakalım bellimi olur sen düşünmüon ama 1 hafta sonra belli olurrrGunaydin canlarim nasilsinizBen cok Iyi degilim. Adetime Bir haftakaldi ama benim yumurtlamadan beri sure gelen agrilarim gecmedi
sahurda agri kesicide aldim guya. Hamile oldugumuda dusunmuyom ne ki bu ya Hic yasayan olmadimi bu durumu
![]()
günaydınnnnn
dun aksama kadar orucum cok guzel gectı ama sımdı mıdem agrıyoinşallah böyle devam etmez
Canim cook gecmis olsun valla ben hic biyle olmadim doktorunu aradinmi
soonn 5 gün demek hadi hayırlısı kuzum...
sağol canım,bende öyle yapıcam galiba böbreğim acayip vurmaya başladı...midem de hala bulanıyor...
canm çok geçmiş olsun stres yapıosundur belkide oruçta etkiler doktor git bakalım bellimi olur sen düşünmüon ama 1 hafta sonra belli olurrr
kızlar noluo size yaa benim gibi dökülmüşsünüzzzz gelin yavrularım arkamdann gelinnnn stres başka bişi değil bende dünn tutamıcam diee son ana kadar strese girdim ama çok şükür ilk iftarımı yaptımmm
Gunaydin canlarim nasilsinizBen cok Iyi degilim. Adetime Bir haftakaldi ama benim yumurtlamadan beri sure gelen agrilarim gecmedi
![]()
al işte bidane daha hadiş var burdaaa nazarlaramı gelmiş benim hatuncuklarımm kızz sen adet olmuşmudun geçtim igünün
kızlarrrr iyi haftasonları hepinizeeee nasılsınız bakalımm herkes birbirine yardımcı olsun yahh yemek konusunda
yok canım daha adetime 5 gün war bu onunla ilgili değilmiş vücudum aşırı susuz kalmış birde kum döküyormuşum dünden beri mahvoldum..sıcakta cabası..
geçmiş olsun canım ilaçların etkisiyle yumutlama daha uzun sürüyodur belki,birde üşütmeme ye dikkat et..
günaydınnnnn
dun aksama kadar orucum cok guzel gectı ama sımdı mıdem agrıyoinşallah böyle devam etmez
ay kum dökmeyi çok ii bilirim bi gecede wc de beni yakaladı sesim soluğum çıkmadı birden ter attım midem bulandııı eşime sesleniorum sesim çıkmıo kasıklarımaa bi sancı girdi 3 gün büklüm büklüm gezdimmm düşünnn geçmiş olsun canım yaşayan bilirrr ilaç yazdır ii gelioo birde suyu çok iç ama soğuk buz gibi su olmasınnn okiş
ben teee dunden yazdım buraya karnıyarık soguk corba salata makarna kavundundende bı tabakcık bezelye