slm kızlar gecmış olsun deprem olmuş nerde olmuş bu dpremYemeklerıde başlıyonuz erkenden konusmaya benım mıde dahaynmıyo ıftardan once bu topiğe takılmaz bunyeye zarar
![]()











vallahi kız geçen diyorumda yok be diyorlar düşünsene rahim dikilmiş 10 gün yerinden kalkma dedi doktorum dikişlerin kaynasın dedi ama olmadı yetmedim gene yetemedim ben ömürümü çoközledim yavrum dursaydı 9 aylık olucaktıheheh allah sana ne deyım![]()
![]()






canım aksamdan yarmayı su ya koydum sevınc 1 bardak yap dedı sıstı sabah nohut buzlukda vardı yesıl mercımek nohut yarmayı hepsını hasladım snra bı bardak yogurdu ayran yaptım hepsını karıstırdım dolaba attım aksamda uzerıne yag yaktım afıyetle yedı anlata bıldımmı![]()
anladım canım bende yarmayla nohutla yapıyorumda yeşil mercime k oymadım sen bu çorbayı arpa şehriyeyle yap bakta gör tadını

