• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Karilar bana musaade dus alip giyineyim
:56:iftara gidiyommmm:21:
sizi cok sewiyom firsat bulursam cepten taciz ederim
:29::54:

ewet hayatim ama soguk suya atiyorsun goz karari cok koyma sisiyoo ben bir cay bardagi hasliyim iliyonca koyu ayran yapip katiyom biraz haslanmis nohutta koyuyom tuzunu ekliyorum ve icine taze nane dogruyorum
:56: Dolaba koyy buz gibi oluyooooo

niye soğuk suya sonra kaynatıyoruz dimi

arpa şehriyeyle nası yapıyorsun şehriyeleri makarna gibi suda mı haşlıyorsun.
canım benim arpayı haslıyoruz makarna gibi sonra katı yogurdu sulandırıyorum az katı olucek içine tuz koyuyoruz naneyi yakıyoruz sonra içiyorum oh mis ben yiyemiyorm makarna kapsamına giriyor diye:14::14:
karilarrr hepinize benden dondurmaa
:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::125: Buda basak karisina anc:29:a doyar

de get gözüm görmesin seni dondurmaymış hıh:63::63::63:benim burda saglıklı salatan cacıgım varken yede şiş hemi ben incecik kalıyım :60::60::60::60:

niye soğuk suya sonra kaynatıyoruz dimi
Canim makarna gibi kaynamis suya atmiyorum direkt tencereye soguk suyu koyup srhriyeyide atip hasliyoz cnm
canım benim arpayı haslıyoruz makarna gibi sonra katı yogurdu sulandırıyorum az katı olucek içine tuz koyuyoruz naneyi yakıyoruz sonra içiyorum oh mis ben yiyemiyorm makarna kapsamına giriyor diye:14::14:

de get gözüm görmesin seni dondurmaymış hıh:63::63::63:benim burda saglıklı salatan cacıgım varken yede şiş hemi ben incecik kalıyım :60::60::60::60:
Pasacim 175 boyum ve 63-65 kilo arasindayim :110:
kızlar hepınıze hayırlı ramazanlarr nasılsnzz?

hayirli ramazanlar hayatim

ohh hayırlı haberlerle gel kankacım.

ama hadi gel artık dün gece köydemi kaldınız:3::3::3::3:

senin koca da benm ki gibi pek düşünceli anlaşılan:19:bakalım diğerleri gitcekmi yardıma. mood niye gidiyo:19::19::19::19:

:44::44::44:kürtaj yasaklanmadı mı

:110::110::110::110::110:

:110::110::110::110::110::110::110:

Slm kizlar dunden bahsedeyim biras esim geldi ewe yatcm yorgunum dinlenim 8de cikariz annemlere dedi ohh masallah yatti uyudu bnde yanina yatmisim uyumusum8e kadar kaktik gittik zaten bayginlik geciriyordum sukur kw. Yapmis herseyi
Ole herkez haddini bilicek...

Nasil geciyo gunleriniz kuzular

canim makarna gibi kaynamis suya atmiyorum direkt tencereye soguk suyu koyup srhriyeyide atip hasliyoz cnm

pasacim 175 boyum ve 63-65 kilo arasindayim :110:

Hayirli ramazanlar hayatim

içimden bir ses diyorki hava atıyon bana:1::1::1:ne var yane bende 160 boy 85 kiloyum naber:9::9::9::9:benim ilçilerim senin ölçülerini döver:1::1::1::1:

Slm kizlar dunden bahsedeyim biras esim geldi ewe yatcm yorgunum dinlenim 8de cikariz annemlere dedi ohh masallah yatti uyudu bnde yanina yatmisim uyumusum8e kadar kaktik gittik zaten bayginlik geciriyordum sukur kw. Yapmis herseyi
Ole herkez haddini bilicek...

Nasil geciyo gunleriniz kuzular
Iyi yapmissiniz hayatim ohhhh :110:
iyiyimmmm canımmm sen nasılsın bakalımmm?kayınvaldeme geldik iftara...

iyi ya:37:pmissiniz tatlim Allah kabul etsin sicaklarda bogusuyoz iste

içimden bir ses diyorki hava atıyon bana:1::1::1:ne var yane bende 160 boy 85 kiloyum naber:9::9::9::9:benim ilçilerim senin ölçülerini döver:1::1::1::1:
:53: havamiiii bir ara koyacam resmimi diger karilar gordu sen eksik kalmissin :110:
Nirelerdesin cnm sanada hayirli olsun

Gecmisi okudum gulum geldim su arpa sehriyeli corbaya illa nohut koyalimmi cnm

yok canim sart degil koymasanda oluyoo

sevınccımmm kuzum napıyosn nerelerdesın ohh ıftaramı gıdıon dunde ben gttım bugun de esım patates patlıcan kızartması ıstedı heryere sıcrıcak frıtozde yapcam ama kızartmann her turlu yag bırakıyo hıssı gelıyo bana :) uyuz oluyorum yapmaya.. sen neler yapıyosun

sevınccımmm kuzum napıyosn nerelerdesın ohh ıftaramı gıdıon dunde ben gttım bugun de esım patates patlıcan kızartması ıstedı heryere sıcrıcak frıtozde yapcam ama kızartmann her turlu yag bırakıyo hıssı gelıyo bana :) uyuz oluyorum yapmaya.. sen neler yapıyosun

Iyiyim hayatim off bu sicakta kizartma agir olmazmi hayatim yogurt dokup yiyin bariii
dusumu aldim bornozlayim kalkip giyinsem iyi olacak:10::10::12:

Nirelerdesin cnm sanada hayirli olsun

Gecmisi okudum gulum geldim su arpa sehriyeli corbaya illa nohut koyalimmi cnm

walla telefonumda internet bitti gününün gelmesini bekliom...26 sına az kaldı..:D köye gitcem yarın tlfda çekmio orda...ohhhh kafa dinlicem...

Iyi yapmissiniz hayatim ohhhh :110:

iyi ya:37:pmissiniz tatlim Allah kabul etsin sicaklarda bogusuyoz iste

aminnnnnnnnnn cnmmmm walla sıcakki ne sıcak hemde...insan acıkmıo ama susuzluk kötü yaaa :50::50:

Back
X