Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karilarrr hepinize benden dondurmaa
:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::125: buda basak karisina anca doyar
ewet hayatim ama soguk suya atiyorsun goz karari cok koyma sisiyoo ben bir cay bardagi hasliyim iliyonca koyu ayran yapip katiyom biraz haslanmis nohutta koyuyom tuzunu ekliyorum ve icine taze nane dogruyorum
Dolaba koyy buz gibi oluyooooo
canım benim arpayı haslıyoruz makarna gibi sonra katı yogurdu sulandırıyorum az katı olucek içine tuz koyuyoruz naneyi yakıyoruz sonra içiyorum oh mis ben yiyemiyorm makarna kapsamına giriyor diyearpa şehriyeyle nası yapıyorsun şehriyeleri makarna gibi suda mı haşlıyorsun.
karilarrr hepinize benden dondurmaa
:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::125: Buda basak karisina anca doyar
Canim makarna gibi kaynamis suya atmiyorum direkt tencereye soguk suyu koyup srhriyeyide atip hasliyoz cnmniye soğuk suya sonra kaynatıyoruz dimi
Pasacim 175 boyum ve 63-65 kilo arasindayimcanım benim arpayı haslıyoruz makarna gibi sonra katı yogurdu sulandırıyorum az katı olucek içine tuz koyuyoruz naneyi yakıyoruz sonra içiyorum oh mis ben yiyemiyorm makarna kapsamına giriyor diye
de get gözüm görmesin seni dondurmaymış hıhbenim burda saglıklı salatan cacıgım varken yede şiş hemi ben incecik kalıyım
![]()
kızlar hepınıze hayırlı ramazanlarr nasılsnzz?
ohh hayırlı haberlerle gel kankacım.
ama hadi gel artık dün gece köydemi kaldınız
senin koca da benm ki gibi pek düşünceli anlaşılanbakalım diğerleri gitcekmi yardıma. mood niye gidiyo
:44::44::44:kürtaj yasaklanmadı mı
![]()
Serayyy hemsom nasilsin hayatimm
canim makarna gibi kaynamis suya atmiyorum direkt tencereye soguk suyu koyup srhriyeyide atip hasliyoz cnm
pasacim 175 boyum ve 63-65 kilo arasindayim
Hayirli ramazanlar hayatim
Nirelerdesin cnm sanada hayirli olsunherkese hayırlı ramazanlarrrr....geç oldu ama anca girebildim...öpüldünüz...
Gecmisi okudum gulum geldim su arpa sehriyeli corbaya illa nohut koyalimmi cnmMood niye sesin cikmiyor annemm
Iyi yapmissiniz hayatim ohhhhSlm kizlar dunden bahsedeyim biras esim geldi ewe yatcm yorgunum dinlenim 8de cikariz annemlere dedi ohh masallah yatti uyudu bnde yanina yatmisim uyumusum8e kadar kaktik gittik zaten bayginlik geciriyordum sukur kw. Yapmis herseyi
Ole herkez haddini bilicek...
Nasil geciyo gunleriniz kuzular
iyiyimmmm canımmm sen nasılsın bakalımmm?kayınvaldeme geldik iftara...
içimden bir ses diyorki hava atıyon banane var yane bende 160 boy 85 kiloyum naber
benim ilçilerim senin ölçülerini döver
![]()
Nirelerdesin cnm sanada hayirli olsun
Gecmisi okudum gulum geldim su arpa sehriyeli corbaya illa nohut koyalimmi cnm
sevınccımmm kuzum napıyosn nerelerdesın ohh ıftaramı gıdıon dunde ben gttım bugun de esım patates patlıcan kızartması ıstedı heryere sıcrıcak frıtozde yapcam ama kızartmann her turlu yag bırakıyo hıssı gelıyo bana :) uyuz oluyorum yapmaya.. sen neler yapıyosun
Nirelerdesin cnm sanada hayirli olsun
Gecmisi okudum gulum geldim su arpa sehriyeli corbaya illa nohut koyalimmi cnm
Iyi yapmissiniz hayatim ohhhh
iyi yapmissiniz tatlim Allah kabul etsin sicaklarda bogusuyoz iste
havamiiii bir ara koyacam resmimi diger karilar gordu sen eksik kalmissin
yok canim sart degil koymasanda oluyoo