• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:20:kiz belinayyyyy bir su bardagi yap olcu bire iki ancak yeter
illa yarim su bardagi yapacaksan bir su bardagi koy
:19:

canım ya akşam akşam perişan ettin beni valla. Bu kadar mı güzel anlatılır her ay yaşadıklarımız.üstelik dr.bana 2 tüp de tıkalı imkansız dediği halde her ay bekliyo insan mucizeyi. şimdi ben ayın 14ünden beri dua edip bekliyorum 2 tane embriyo transfer edildi. Perşembe günü test günü hem biran önce gelsin de güzel bir haber alayım diyorum. Bir taraftanda hiç gelmesin diyorum.inşallah benim bebeklerim benimle birliktedirve hayırlısıyla kucağımıza alırız.

Kurban olduğum yaradan tez zamanda senide bebeklerine kavuştursun canım.

pc nin başına geçtim içimden gelenlerin küçücük bir bölümünü yazdımmmmm canım benim inşşşşş güzel haberler alırsın inşşşş ikizlerin olur sağlıkla büyütürsğün

pc nin başına geçtim içimden gelenlerin küçücük bir bölümünü yazdımmmmm canım benim inşşşşş güzel haberler alırsın inşşşş ikizlerin olur sağlıkla büyütürsğün [sıze=3][/sıze]

amin canım inşallah. Sende hayırlısıyla evlatlarını kucağına alırsın bir an önce canım.

Offf mahvettin beniiii rabbim duyuyor bu mubarek gunde sesimizi haktan hayirlisi canim olacak kucaklarimiz dolacak sadece zamani var sabir sabir sabirr

inşş bebeğim ama ne bleyim sanki geç kalmışım gibi geliyor her şeye

ah ah insanın canı herşey istiyor ama yiyemiyorki benim gibi:14::14:
Yeterim üzülme bebem ya vardır rabbimin bir bildigi eşin nasıl oldu bu arada:44::44:

canım n-inşşşşşşşşş yavrummmm eşimin durumu stabil canım şimdilik kötü bir şey yok çok şükür

inşş bebeğim ama ne bleyim sanki geç kalmışım gibi geliyor her şeye [sıze=3][/sıze]

canım benim olur mu hiç öyle şey nefes varsa umut hep vardır. Ben de 12 yıllık evliyim ve 37 yaşındayım asla pes etmiyorum. Yüce rabbim hayal ettiriyorsa nasip de edecektir. Bizde herkes gibi meleklerimize kavuşacağız.

Benim sinirleirm tepemde he eşim kardeşimi arkadaşını getiriyor oda iyi ama insan erken aardaa der hanım yemek hazırla misafir var diye dedi ben şimdi iftara 20 dakika vatr ne yapayım yemeklerin hepsinden bir tabak var akıl verin bana ya sinir oluyorum böyle yapmasına geçende böyle yaptı anam agladı yemek yetiştiircem diye :14::14:

Benim sinirleirm tepemde he eşim kardeşimi arkadaşını getiriyor oda iyi ama insan erken aardaa der hanım yemek hazırla misafir var diye dedi ben şimdi iftara 20 dakika vatr ne yapayım yemeklerin hepsinden bir tabak var akıl verin bana ya sinir oluyorum böyle yapmasına geçende böyle yaptı anam agladı yemek yetiştiircem diye :14::14:

esınde cok bencılmış canm öle pat dıye mısafırmı getırılırmış eve:19::19: ne yaptın pekı:26::26::26:

merhabalar.. birsey sorucam idrar testini yapmak için illa sabahımı beklemek gerekir gün içinde akşam falan yapsak saglıklı sonuç alabilirmiyiz acaba konu hakkında bilgisi olan varmı acaba????????? :/

merhabalar.. birsey sorucam idrar testini yapmak için illa sabahımı beklemek gerekir gün içinde akşam falan yapsak saglıklı sonuç alabilirmiyiz acaba konu hakkında bilgisi olan varmı acaba????????? :/

tatlım ben sabah ilk idrarla yapılmıyo diye biliyorum. gün içinde yapılmalı:26:yanlşmı biliyorm. bende yapmştm çünkü gün içinde

ewet bıtanem kasap benım kocamm :) ama toptan restorantlara satıyoo bende et yemem vejeteryanımm :) nasıl bı ılskı dımı :) bıtanem ben cıkıyorum ıftar olucak bırazdan opuyorum snı yıne gırerım ıftardan sonra allaha emanet ol kuzummm
demek eşin kasap ve sen et yiyemiyosunnn:31:

bende bi kuyumcu karısı tanıyorum altın takamıyormuş:31::31:

canım kurbandan sonra ablamın kzıının nişanı var :69::69:hazirandad dügünü var:123::123::123::123:bakalım işte annem bayramdan sonra gel 2 hafta kal diyor baakalım belkim giderim belkim gitmem eşimi bırakasınm yok adamın işi çok agır eve geliyor inan yorulmuş vaziyette :14::14:ben gitsemde yemekelrini hazırlara ama içim elvermiyo tek bıorakayım bakalım ama ya belkim giderim 2 haftalıgına belkim gitmem bir o gün gelsin rahmetli babamın mezarını ziyarete çok istiyorum gitmek :43::43:eylülded bebeg vesile olucem eger erken 1o kilomu verirsem hemde bebeg vesile olurm bakalım zaman neyi gösteriyor:49::49:kız herlkzin yeri ayrı biliyormusun ben kk sayesinde okadar dua yasin topladımki hatta kaç tanesiylede canlı görüştüm acılar bir olunca:14::14:seninde yazın dikkatimi çekti burda 2 arkadaşım tadıdık sevinç ve beydaglı :9::9:anlıcagın ışıkları gördüm geldim diyelim :9::9:sen bir başkasın topraam :48::48:siz amasyada neder oturuyosunuz :44::44:
cnm biz amasdya merkezden uzaktık. suluova:31::31:

belkide akrabayız siz kimlerdensiniz:31::31:

biz telli oğullarından:31::31::31:

eroşcum inşallah ağrıların tez vakitte geçer. o sıpanın totosunu sadecve sen değil bende ısırcam nerde kaldın sen inatçı diyee:21::21::21::21::21:

halvet ne zaman halvet:23::23::23:

yakınlarda yok galiba.......

oruç işini naptın kuzum müftüye sordunmu.

bence sormamıştırr koca totosunu kaldrıcakta benim kankaaaa kocasının içine koyduğu fanustan çıkıcaktaaaaaaa müftüye soracakkkk nerdeeeeeeeee:31:

Son düzenleme:
Back
X